Navštíveno 314x

05.06.2010, 10:12 |
party_boy | Upraveno: 2010-06-05 10:16:01
Pan google všemocný tentokrát moc nepomohl, tak se zeptám tu. Za cca 2 měsíce budu měnit trvalé bydliště. Rád bych se ještě zbavil mého auta a koupil jiné. Napadlo mě než na úřad chodit 2x, tak bych jezdil na smlouvu a vůz přepsal až bych měl jiné trvalé bydliště. Byl by teda problém s tím, že bych měl v odhlášce starou adresu a na přepis bych šel s novou?
Muzes to tak udelat, jenze nevim, co udelas s OTP, tam pri odhlasce vycvaknou 10 dni platnost, do kdy to musis prihlasit.
Jinak jsem to resil ak jsi popsal nahore, do odhlasky mi napsali trvalou adresu, mezitim jsem si zmenil bydliste a pak na prepis mi tam uz napsali novou.

05.06.2010, 10:57 |
party_boy | Upraveno: 2010-06-05 11:01:18
Na odhlášku je sice nějakejch 10 dní, ale už se to tu myslim hodněkrát probíralo, že pokud se to nepřepíše do těch 10 dnů, tak se nic neděje. Já minulé auto taky nestihl přepsat, protože velkej techničák přišel až skoro po 14 dnech. Spíš mě zajímalo co s tou adresou, tak dík.
Do odhlasky das adresu co ted mas. Az si ji za dva mesice zmenis, pujdes auto prihlasit. Budes potrebovat obcanku s novou adresou.