Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada ohledně PSP

o Navštíveno 443x o
o 03.06.2010, 21:44 | BMWE30
Zdravím všechny snad mi dokážete pomoci pokukuju po hand konzoli PSP. Jedná se mi o to že si chci koupit již použitou tak do 2500kč. Jen mi jde o to že se nevyznám v označení a vůbec v těch typech. A taky abych mohl hrát i ISO hry tak prosím o pomoc jaké PSP koupit díky za rady

o 03.06.2010, 22:02 | rcman
Nejvíce info na tohle téma najdeš asi tady [ Link ]

Mám taky psp. Hlavně neudělej tu samou blbost co já, a hned po prvnim spuštění dát přehrát software na ten poslední! Tim hned přijdeš o šanci to kdy překopat na iso hry...
o 04.06.2010, 10:09 | Pekys
rcman: stačí znova flashnout. Když už to jednou šlo, ani novej OFW to neblokne.

kup jetou, flashnutou a máš po starostech. Víc řešit nemusíš. Pokud bude flashnutá, tak máš jistotu, že to lze. Pak už budeš jen aktualizovat jen Custom Firmware! To v případě že to bude vyžadovat nějaká nová hra, jinak netřeba.
o 04.06.2010, 20:18 | rcman
Pekys: No, jo máš pravdu. U mě to stejně asi nemá cenu. Nemám na to hraní moc času. Vystačim s těma pár hrama co jsem pořídil...
o 05.06.2010, 10:38 | BMWE30
super díky za rady. Ještě se zeptám jestli se snad tady mezi Vámi neválí jedno PSP na prodej
o 05.06.2010, 15:57 | Pekys
zkus console-forum.net Tam určitě najdeš co hledáš. Nebo sbazar.cz tam toho je taky spoustu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3494 sekund.