Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Reklamace kočárku - part2 - vyřešení

o Navštíveno 991x o
o 03.06.2010, 17:35 | Petura
Tatínků tu je dost a řeší se tu ledacos, takže se tu podělím s naší reklamací kočárku.
Před 14dny jsem se tu ptal jak postupovat s reklamací kočárku, kdy mi prodejce nabídl reklamaci (opravu) na počkání při osobní návštěvě, nebo cca týden při zaslání.
Prodejci jsem napsal, že kvůli vzdálenosti je osobní návštěva nemožná, a že zaslání se nebráním ale být (i byť jeden týden) bez kočárku je s dvojčaty utopie (a že je na reklamaci i 30dní - to bych fakt nevěděl jak to vyřešit).
Nicméně prodejce se k tomu postavil takto:
po dvou dnech přišel balík s naprosto novýma sedačkama ve stejné barvě - což jsem považoval za velice vstřícný krok ...
včera přišel e-mail, že posílají zpět opravené naše sedačky, což mě polil pot a zhrozil jsem se jak takovou díru opravili ...
Dnes jsem vybalil naše "opravené" sedačky na kterých není nic poznat, že by bylo něco sešívané, prostě jako nový.
Jsem moc spokojený a prodejci moc děkuji za to jak se k tomu postavil.
Ale nic nemění můj názor na kočárek EasyWalker Duo, že za ty peníze stojí za prd, alespoň co se týká kvality potahů.
Konstrukce kočárku super - lehká, pevná, skladná. Bohužel látky (potahy) jsou na tom podstaně hůř, hlavně nestálobarevnost.
Jestli se někdo chystáte tento kočárek koupit, tak máte moje doporučení, ale vybírejte se světlých odstínů, kde "vyšisování" nebude tak moc znát. S reklamací na nestálobarevnost totiž neuspějete, je napsáno v návodu k obsluze, že výrobek může mírně měnit barvu (ale hádejte se někým, co je mírně) a tím je prodejce krytý.
Myslím, že malá reklama na prodejce neuškodí a kdyby jo tak to závorky smázněte.
[ Link ]

foto k příspěvku  od Petura

o 03.06.2010, 18:20 | X-sat (M)
Zajímavá story :-) My koupili tento:

[ Link ]
o 03.06.2010, 18:50 | Petura
X-sat: super price, ten náš stál o 25víc :o/
o 03.06.2010, 19:03 | X-sat (M)
Masakr... Ale je to jiný level.
o 03.06.2010, 19:10 | Petura
no nevim, začínám si myslet, že je to jedno jestli Holandsko nebo Polsko
o 03.06.2010, 19:14 | X-sat (M)
Fakt těžko soudit, my šli vyloženě po tom, co se nám líbí a ke všemu se to zrovna objevilo na aukru :-) Ideální kombinace.
o 03.06.2010, 21:34 | Nora
Máš kupovat Römer/Britax, kde máš zajištěnou kvalitu a vysoce kvalitní poprodejní servis (v případě autorizovaného dealera, ne překupníka).
o 03.06.2010, 21:58 | JR
Tak ja si myslim, ze reklamace dopadla na jednicku. Tenhle tvuj kocarek jsem sice v ruce nemel, ale kdyz jsem ho minulej rejden videl na ulici, tak mi prijde jako ze je relativne "surove" zpracovanej.
o 04.06.2010, 05:36 | cendler
super, jsem rád že takový trend začíná u nás panovat

stalo se mi něco podobného, rekonstruoval jsem koupelnu, kupoval jsem vanu od Ravaku a nechal jsem si ji poslat, když přišla, tak se zjistilo, že je naprasklá, volal jsem do Ravaku a oni že to musím reklamovat na přepravce, která stím někde bouchla, tak jsem to udělal všude poslal fotky jak přepravce, tak Ravaku a z Ravaku se ihned ozvaly, že tentýž den pošlou novou vanu a taky druhý den přišla, což mě hodně mile zaskočilo, už jsem počítal stím, že budu další měsíc bez koupelny
o 04.06.2010, 09:08 | Petura
JR: kočárek je bytelnej, žádné vůle, ovladatelnost výborná, díky velkým kolům žádný problém cokoli přejet/projet a na to že je dvojtej tak váží kolem 17kg, což je super, ale ty potahy fakt stoje za velký H***

Teď jsem přehodil zpět naše sedačky a když jsem měl vedle sebe ty nový a naše půl roku používané tak rozdíl v barvě je víc než dost znatelný ... bohužel foťák to nepobere, abych ukázal obrázek.
Asi se přeci jen nedám a zkusím se poradit s právním poradcem, jestli pochodím s reklamací nestálobarevnosti, i když je to uvedené v návodu.
Za ty peníze bych opravdu očekával kvalitu nejen konstrukce.
Tmavě modré barvě navy se fakt vyhněte a jděte radši do dražší stříbrné kombinace nebo jiné světlé barvy, pokud někdo pokukujete po EasyWalkeru.
o 04.06.2010, 10:21 | Vlastah
Ja mel pro malyho novou trojkolku, myslim znacka Hoco, po sleve za cca 10k a stalobarevnost silena.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3823 sekund.