Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kde květináč?

o Navštíveno 385x o
o 03.06.2010, 13:23 | Borik2
Sháním takový ten květináč, co vypadá jako kalich, ale potřebuju výšku alespoň 90 čísel. Průměr vlastní misky květináče spíše menší.
Protože nevím, jak ten květináč pojmenovat, tak ani Mr. Google mi nepomohl....:-((
Díkes za rady.

o 03.06.2010, 13:45 | PlusOne | Upraveno: 2010-06-03 13:50:50
Fakt nepomohl? To je divný....asi ses na něj kysele zatvářil :-D
[ Link ]

První odkaz...

..tedy [ Link ]
a pokud je 80cm málo, tak buď něco pod něj, nebo kombinace [ Link ] + [ Link ]
o 04.06.2010, 09:17 | Borik2
Díky za odkazy. Ale já si představuji něco jiného - nebo jsem se špatně vyjádřil - potřebuji nejlépe plast, ne pískovec nebo kámen. Výška by byla v pohodě. Něco jako ten kalich, ale na delší (90 cm) nožce, lehké. Ato mi právě Google nenašel :-(( A přitom to existuje, soused to má na zahradě. Jenže je mimo ČR a to na dlouho, tak se ho nezeptám :-(( Nebo mu to čmajznu :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3882 sekund.