Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Někdo přes satelity?

o Navštíveno 394x o
o 02.06.2010, 20:11 | KaZaN
Řeším tu klasicky ruskej problém. Máme karty Platforma HD coz je ruskej satelitni poskytovatel telky. Ty potrebuji DreCrypt modul, což taky máme. Ale naše Topfieldy SBP-2010 se jaksi při přepnutí na HD kanál restartnou )o; A jelikož jich máme kuevsky hodně, potřebuju to vyřešit a zatím se mi nepodarilo. Nema nekdo zkusenost? V jinym receiveru to facha, ostatni programy v tomhle taky, dela to jen HDcko. Typicky Kinopokaz HD atd. Pritom i primo Platforma HD to bundluje s Topfieldama, sice s jinejma (77xx ) ale jo. V origo Humaxu a GS od Platformy to taky jede vsecko.

o 02.06.2010, 21:23 | cezetko
firmware si zkousel? Napis to na support Topfield, tohle ti asi nekdo tezko poradi. Popripadne tam zkusit nahrat nejakej upravenej fw. jestli je k dipozici
o 02.06.2010, 23:50 | KaZaN
Psal jsem na support Topfieldum i na support Platforma HD, zatim no answer.
Upravenej FW...hm, ale kde ho vzit, ze jo. Jinak FW je tam aktualni.... hledam ted spis zazrak nebo nejaky zaklinadlo, protoze vsecky bezny figle jsem uz vycerpal.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3122 sekund.