Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jakej mobil?

o Navštíveno 495x o
o 02.06.2010, 18:12 | hawai
dnes jsem byl odnést svůj telefon na reklamaci a doufám že mi jí uznají. pokud ne, tak se musim kouknou po něčem jinym. cenovka tak do 5tis. chtěl bych aby to mělo 5mega foťák, za wifi bych se taky nezlobil ale to asi v týhle ceně nebude, rád bych aby to bylo tenký a ne nějaká cihla. na 99% bych chtěl zůstat u SE, pokud by mě však hodně zaujalo něco jinýho, tak bych ještě zauvažoval. určitě ale nechci Nokii...v žádnym případě. napadá někoho po čem se mam podívat? případně nedělá tu někdo do telefonů a neuměl by nějakou pěknou cenu?

o 02.06.2010, 18:17 | Luboš1
co toto? [ Link ]
o 02.06.2010, 18:19 | TROY
jj Elm je vklidu :o)
o 02.06.2010, 18:20 | Luboš1
myslim ze za tu cenovku docela naslaplej......
o 02.06.2010, 18:23 | Jujk0
Nad ELMom som premýšlal, no zvíťazil Vivaz. Som spokojný, ale ELMu by som sa tiež nebál. Na stránke Orange.sk píšu aj ozvýšenej odolnosti voči prachu, a striekajúcej vode...
o 02.06.2010, 18:25 | rcman
Bejt tebou, kupuju Elm ...
o 02.06.2010, 18:27 | hawai
díky kluci, uvidim jak dopadne ta reklamačka a pak se uvidí, kdyby měl ještě někdo nějakej nápad, tak šup sem s tim
o 02.06.2010, 18:33 | Vencaf
na mě teda Elm působí docela lacině jak zvenku tak zevnitř, kdyby nedopadla ta reklamace tak kdyžtak můžu opravit...
o 02.06.2010, 22:31 | Cenda
dneska jsem si objednaval X10 mini, tak jsem na ni zvedavej. Zvyk jsem si na to, ze nelezu do menu a 95% veci delam kliknutim na dotykove obrazovce, kam si nahazim nejcasteji pouzivane aplikace, nebo rychl. volb. na klavesnici (G900).
o 02.06.2010, 22:45 | radek.613
S dovolením se vetřu, je tu někdo, kdo má, patrně díky oboru podnikání či zaměstnání přehled v současné mobilní telefonní technice a dokázal by podle sady udaných požadavků vytipovat nejpoužitelnější přístroje? Ač to jsou strávené dny a týdny u netu, u recenzí, z nichž půlka opěvuje většinou něco, co ty druhé zase pomlouvají, to se nedá se v té přehršli orientovat...díky
o 02.06.2010, 22:49 | hawai
Cenda: jak si byl s G900 spokojenej? ted na nej koukám a nevypadá tak špatně. sice už neni oficiálně v prodeji, ale třeba by se nějak ještě při troše snahy sehnal a koukám že by nebyl ani moc drahej. jediny ceho se bojim je Symbian. někdo mi řikal že to je pomalý a seká se to.
o 02.06.2010, 23:14 | Cenda
je pomalejsi, ale da se na to zvyknout. Kamarad si koupil novou dotykovou Nokii a ta by letela z okna okamzite. Bohuzel je na tom, alespon muj kus, daleko hur se spolehlivosti. Takovejch zavad a blbosti, co mi pred reklamaci delalo (cca 8-9 mesicu provozu), me vytocilo do cervena. Ted pul roku po oprave zacina opet blbnout. Namatkou: tmavnuti displeje, telefon zhasne a musim vyndat baterku, vypadavajici BT, po kliknuti si policko suverene samo odkracelo na jinou pozici a povrdilo, hlasky o chybe bezici aplikace pri startu telefonu, nekdy se nemuzu dovolat - na druhym koci zvonim, ale me to porad vytaci cislo. Po restartu OK. S oblibou se mi taky spousti poznamky, i kdyz se tlacitka vubec nedotknu, nebo se mi odemkne klavesnice - netusim jak. Obcas se sam restartoval a to i nekolikrat za sebou. Staci? :-)
Na druhou stranu plnohodnotna kombinace dotyk/klasicka klavesnice je supr. Nevim o telefonu, kterej by se ted takhle delal. Mel jsem nedavno Omnii II, ale vratil jsem ji, ted zkusim tohle. Kdyz bude na <>, tak beru obyc telefon za dvojku a jebu na to.
o 02.06.2010, 23:27 | hawai
tak to si me moc nepotesil, libil se mi vic nez ten Elm :-( docela jsem nad nim uvazoval ale koukam ze spolehlivost nic moc :-(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3261 sekund.