Navštíveno 656x

..nemůžu si pomoct.. :o) jsou tu nějaký znalci v oboru?
:oD nebo to slyším jenom já?
[ Link ]

02.06.2010, 12:26 |
hanzz No, nevím, já vtom slyším spoustu věcí, ale zrovna Megadeht ne. Ale já znám Megadeht z 80. let, takže nevím, jak hrajou teď :)
Megadeth jsem tam původně neslyšel, ale když to píšeš, tak možná trošku ho slyším v těch stopkách na kytaře, možná i barvou zvuku ty kytary, možná používají stejný aparát, ale jinak ale nee;-) jsou to jiný styly...

02.06.2010, 12:54 |
zipp jednomu z těch "zpěváků" je očividně dost zle....

02.06.2010, 13:21 |
Giuseppe1 | Upraveno: 2010-06-02 13:24:04
zipp: není mu zle:-), zpěv se v této muzice počítá jako hudební nástroj..
Giuseppe1: jasně,že jsou to jiný styly :o) ale ta kytara a ten 2."normální" vokál....každopádně teď projíždim starší "kultovní" alba od Megadeth a nějak nemůžu najít to "něco",co mi to tak připomínalo.. :o) klasickej Murphyho zákon..
Rustapha-659: Youthanasia?
Pekne ten jeden bleje do mikrofonu. :-D
mě se z blejtmetalu líbí snad jen tahle písnička:
[ Link ] má dobrý refrén,ikdyž ho je těžko poznat:D
Tenhle styl je divnej. Hudba se me libi, ma spravnej riz, ale vzdycky me tam sere ten "zpev":)
Musim rict, ze kdykoliv jsem neco delal, u ceho jsem se potreboval soustredit, tak jsem naladil death.fm a slo mi to krasne od ruky...
Rustapha: No jsou tam slyšet - resp. jsou tam heavy metalový kytary - klasika - dvouhlasná sóla hraná (mám dojem)v kvartě (nemám čas to vyzkoušet co je to za interval - to je snad úplně klasický heavymetalový postup - hrají ho oba.
Jinak - ty styly až tak úplně odlišný nejsou - metalcore (tam jsou All That Remains řazeni) má v sobě hodně z heavymetalu, Megadeth - jsou na pomezí trash/heavy/speed metalu (takže mají k sobě docela blízko. Navíc obě kapely jsou ze Spojených států, takže vlivy tam rozhodně budou. Vsadil bych se, že ATR si z Megadeth (a možná i Metalliky) vzali docela dost :o)))
A mě by zajímalo, jestli je tady ještě nějakej metloš, kterej se k metalu dostal úplně opačným směrem - od jazzu a klasiky :o)))))
Me by zajimalo jak to ti metlosi delaji s hlasem. A hlavne kdyz jedou nejakou tour a hrajou obden konciky.