Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > PČR - podání vysvětlení za služební auto

o Navštíveno 808x o
o 01.06.2010, 11:28 | Klobouk
Zdravím všechny,
poprvé za cca 6let co mám služební povoz mi přišlo předvolání,dle paragrafu co jsem našel na netu je to za rychlost v té menší variantě,tedy za 1000Kč a 2body.Přišlo to kvůli tomu že v zimě dostala auta na starost jedna blonďatá čuba v pozici office manager,clovek co to delal predtim vedel co s tim ma delat... Takze ptam se co s tim? Dle datumu a casu se evidentne jednalo o pracovni cestu,proto se mi uz tuplem nechce platit,o body paradoxne az tolik nejde,tech mam zase plnej pocet. Co tedy na miste rict?

o 01.06.2010, 11:30 | JR
ze se omlouvas a ze uz to vickrat neudelas .....
o 01.06.2010, 12:06 | Lufas
jako JR:-)
o 01.06.2010, 12:21 | FBS
jako JR:-)
o 01.06.2010, 12:27 | Klobouk
JR :D
a ted neco vaznejsiho..
o 01.06.2010, 12:30 | .mycTD
a co jako? na osobu blizkou to neuhrajes a pokud uz te zamestnavatel prasknul, tak tezko neco vymyslis.
taky by se mi asi nechtelo vyhodit dva litry, ale nechapu, co s tim ma spolecneho pracovni cesta. vzdycky to bude jen tvoje vina.
o 01.06.2010, 12:30 | Thomas987
vzhledem k tomu že povoz byl služební, tak když budeš tvrdit něco o někom jiným, tak oni si vyžádají knihu jízd atd....takže jako JR bych to viděl ;-)
o 01.06.2010, 12:34 | Lufas
nevim co hces slyset? porusil si dopravni predpisy uznej chybu zaplat a je to...to jsme my cechacci furt neco nejak obchazet:-)
o 01.06.2010, 12:42 | Spoiltak
U nás prošlo: Jednatel prohlásil, že to byla černá jízda a někdo si půjčil klíče ze skříně. Zaměstnance nepoznal a pokyn nevydal. Smeteno.
o 01.06.2010, 12:45 | Klobouk
no jestli se neco za posledni dobu nezmenilo tak knihu jizd si muze vyzadat jedine financak a rozhodne ne svestky. Takze teoreticky by melo stacit tam dojit a rict ze vozidlo ridil nekdo z obchodnich zahranicnich partneru (tak se to delalo vzdycky dokud to mel na starosti ten rozumnej chlapik) a firma jen omylel udala moje jmeno protoze si prekoukla v datumu... Samo pokud tam bude cekat fotka naprosto jasna jak na obcanku tak nebudu nic resit a zacvakam,to je jasne.
o 01.06.2010, 15:43 | Petr_at
Před měsícem jsem měl to samé, šel jsem tam, řekl jsem pravdu, že jsem to řídil, zaplatil jsem litr a přišel o dva body a jezdím dle předpisů. Jak jednoduchý, nevidím důvod to obcházet, když jsem to auto řídil.
o 01.06.2010, 17:46 | Thomas987
no jasný že přes finančák, jsem to napsal jenom zrychleně a zjednodušeně! No to potom je na šéfoj, popř. na tom kdo to má na starosti, jeslti chce lítat na finančák a vysvětlovat ;-)
o 01.06.2010, 19:18 | Klobouk
no uvidíme teda jak to bude probíhat na místě,hlavně kde to bylo. Platit za 80 na sedmdesatce by mě fakt nasralo,jestli je to za někde kde je padesatka a koncentrace chodcu tak to beru.
o 01.06.2010, 20:55 | Luke_288
já mám pocit, že snad jde nějak udělat, že to na sebe vezme firma, pak je to jen za prachy bez bodů, což je určitě lepší. ale nevím jak to lze zařídit...
o 02.06.2010, 00:18 | Klobouk
no pro me paradoxne ted ty dva body zas takovy problem nejsou... I kdyz ten litr se taky necha prezital,ale samo bych ho radsi vyuzil jinde. :-)
o 02.06.2010, 07:57 | rebel
Na firemním voze to nejde ukecat na soukromím jo ale tady ee
o 02.06.2010, 10:18 | Shr3k
rebel: Přesněji řečeno, je rozdíl, když auto provozuje právnická osoba (ta odmítnout vypovídat nemůže) a podnikající fyzická osoba (ta odmítnout vypovídat může stejně jako osoba nepodnikající).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3295 sekund.