Navštíveno 782x

prej máme kvalitní komunikace :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
taky jsem se málem neudržel :-DDDDDDDDD
no ještě že koukám na chůvu Fajn :-D
se negdo posral né , pražákom tem je hej , tady sů jamy , to zme neměli ani ve vyškově na výcvikáču
To byl dobrej joke of the day :)
tvl fakt pecka...takhle dlouho jsem se od srdce nezasmal....

31.05.2010, 21:47 |
Kesam Tedka jsem jel po 5 LETECH NA BRNO a to je masakr tam se svojim autem nemužu bych na to v brně už nic neměl :D
to mi připomělo, že známej se teď vracel z dovolený na slovensku, a říkal, že chtěl jet po tý vyhlášený dálnici D1, ale že jí nemoch nikde najít ani s pomocí GPS navigace, že ho to pořád táhlo jen po nějaký panelový silnici a na tý to prý šíleně skákalo tak nakonec jel jinou trasu

01.06.2010, 08:02 |
Daryl (A)
Petura :))) nemá jezdit v pruhu pro kamiony :) v levém to neskace. Není to tam vymlaceny od kamionu. Jinak souhlas. Vydávat panelovku za dálnici ....
vy tomu nerozumite, oni nas chtel donutit zacit si kupovat off roady, nejaka revoluce prijit musi v nasi krasny republice...
A naše silnice ještě zkvalitní mýto od 1. až po 3. třídu... A protože se milostátu nedostává financí, tak opět budeme platit všichni, znova, všechno... :/
[ Link ]
to mě taky hodně pobavilo, ten člověk snad jezdí vlakem a nebo má svůj soukromej vrtulník, když řekne takovou hovadinu.