Navštíveno 513x

mám takovy dotaz, stahl jsem si uz druhy film ve full hd, oba pustim na televizi pres notas a na obou jde zvuk rychleji nez obraz, čím to muže být. Kabel mám obyčejny 3M za 350 z pozlacenými konektory, přehavám v programu jet audio 6.
a zkusil jsem jestli to jde normalne v notasu a i v notasu to jde tak, ze by nestihal notas?? je to 2,0 dvoujadro
Pokud je to Full HD, pak skutecne nestiha notas, resp. graficka karta, bohuzel. Stahni si to v 720p a uvidis, ze to bude v pohode.
Mně zase nejel zvuk vůbec když jsem toto zkoušel...teda jel,ale jen na noťasu, z TV ne
Ja to vzdy poustel v 720p a jelo to v poho, ale ve fullHD mi to nejde ani v notasu, nestiha grafika.
U každého přehrávače je to jinak - jeden jede v pohodě zvuk a obraz občas překreslí snímek, jiný zase chroptí zvukem a snaží se stíhat obraz - obojí je na prd. Každopádně ti komp nestíhá dekódovat video v plném HD rozlišení, pořiď něco lepšího nebo vyzkoušej Core AVC kodek - bohužel je placený.
Zkus se mrknout na tento navod a vsechno si nastavit podle nej.
[ Link ]

01.06.2010, 15:41 |
muSlim | Upraveno: 2010-06-01 15:44:47
Alebo skús free kodeky cccp a ffdshow-tryouts a prehrávač Media Player Classic Home Cinema (mpc-hc)

01.06.2010, 17:37 |
zipp proboha co tu všichni řešíte za nesmysly? nainstaluj vlc player, ten přehraje všechno bezn ějakých tisíce nesmyslných kodeků...
zipp: To samý umí KM Player, bohužel ne každý výchozí kodek v přehrávači umí z procáku vyždímat maximum když to nestíhá, naopak většina kodeků má spíš horší obraz a zbytečně vysoké zatížení procesoru. Není nad dobře napsanou aplikaci nebo kodek. Jsem schopen říct, že pokud to nezvládne dekódovat CoreAVC, pak už zbývá koupit jenom silnější stroj...
No mňa teraz už 3 dni serie PS3MediaServer... doteraz to fungovalo v pohode, nič som nemenil na kodekoch a posledné dni vyťažuje procík (Core 2 Duo 2.16GHz) enkodér z mediaservru (mencoder) na 100% a filmy trhajú na PS3... kurvadrát už nech mi vrátie htpc z reklamácie :o(
co to je za notas? podporuje DXVA?
stahni MPC-HC jak rika slim, a nech dekodovani na starosti GPU... ;)