Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotaz na místní orgány

o Navštíveno 730x o
o 31.05.2010, 11:48 | TROY
Před nějakou dobou mi ukradli kola a včera mi poslal jeden člověk fotku nejspíše mých kol - policie mi v prosinci oznámila,že mají zloděje a tím to haslo - papír nic jsem nedostal o vyřešení apod
Chci se zeptat jak ted postupovat,protože chci zjistit jak to vypadá - jestli to někde hnije apod
Díky

o 31.05.2010, 13:17 | Pepíno_Honda
no pokud ti policie napsala, že mají pachatele, tak to pak bylo jistě postoupeno na "kriminálku", což ti taky museli dát na vědomí. Zavolat tam a zeptat se. Klidně se můžeš stavit na obvodě, kde jsi to nahlašoval, oni ti tam případně zavolají...
o 31.05.2010, 13:24 | TROY
OK - poldy mám za barákem tak se tam stavim ;)
Jinak papír jsem dostal,že to někam předali a přitom mi řekli,že zloděje maj tak nevim no
o 31.05.2010, 13:52 | Pepíno_Honda
jj, jakmile je známý pachatel, věc již nešetří obvoďáci ale právě SKPV a o tom si dostal to oznámení...
o 31.05.2010, 18:36 | Dragster
Docela se divím, že tě nekontaktoval někdo z SKPV, jestli mají pachatela, tak možná mají i kola měl si být pozván k nějakému ztotožnění svých kol, ať už in natura nebo třeba fotorekognicí. Od prosince je to už dost dlouhá doba, zajdi na na to OOP kde si to nahlašoval a ať tě pošlou na SKPV kam to bylo předáno a tam se zeptej v jakém to je stádiu. Určitě to bylo už ukončeno ze strany SKPV a předáno státnímu zástupci, pokud kola nejsou tak budeš muset přes občansko právní cestu vymáhat po pachateli odškodnění a to budeš mít na dlouho.
o 31.05.2010, 22:59 | X-sat (M)
Já si myslím, že ty kola nemají ;-) Ale jak bylo napsáno, zaběhni tam. Jsem teď doma, tak nehelpnu...
o 01.06.2010, 08:43 | TROY
tak to tam nemá cenu ani chodit - at si je užije novej majitel
o 01.06.2010, 14:57 | X-sat (M)
No no no, vždy se může situace změnit a pokud o nich víš, tak jednej - pokud jsou to raritky, bude majitel muset doložit, jak je získal...
o 01.06.2010, 19:40 | Dragster
Ať si je klidně novej majitel užije, ale ten zloděj ať tě je zaplatí, sice nebude mít určitě ani grošák, ale ať splácí, nic bych mu nedaroval. určitě tam zajdi a opej se.
o 02.06.2010, 08:10 | rebel
JJ jako dragster: kola nemáš nevadí tak to aspon žádat po tom co si je pujčil a třebas soudně nic tě to nestojí a i po 500kč měsíčně se ti to jednou vrátí
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3217 sekund.