Navštíveno 3758x

odvoleno, udělal jsem to nejmenší co můžu pro svojí budoucnost...
a co vy?
necháte za sebe rozhodnout masu?
budete následující období tiše trpět a sledovat co za vás někdo rozhodnul?
jste pohodlní jít jednou něco pro sebe udělat?
TAK SE KUA ZVEDNĚTE a JDĚTE k TĚM VOLBÁM!!!

ja pujdu az nakonec, muj hlas to cele rozsekne :-)

28.05.2010, 16:16 |
Cenda jdu volit, ale stejne budu tise trpet a sledovat, co je to tam za curaky :-)

28.05.2010, 16:20 |
maxov jdeme večer a pak asi do hospy:D

28.05.2010, 16:21 |
Kamil vůbec nevím jak to stihnu, ale byl bych na sebe naštvanej, kdybych nešel volit

28.05.2010, 17:02 |
Yawor hotovo

28.05.2010, 17:03 |
TROY dojim a jdu ;)
Chodim pravidelně od svejch 18cti ) krom voleb do europarlamentu.

28.05.2010, 17:11 |
DaveX Taky zajdu ;)

28.05.2010, 17:16 |
fredh v 7 du lejt a pudu kolem, takže to tam taky dám :)
Taky mám splněno, teď už jen aby ty 4 roky plnili zvolení...

28.05.2010, 17:47 |
JA zrovna du...
hotovo, pravice má můj hlas

28.05.2010, 18:08 |
vypuk OT: nejlepší jsou pak takoví, kteří volit nebyli a vidí výsledky a "ježíííííš co to zvolili ti hňupi? To snad není možný,..."
tohle mě trošku děsí
18:15 Idnes online - Romové v Ostravě zjevně volí ve velkém. Zhruba do šestnácté hodiny v místnosti v Gajdošově ulici tady odvolilo sedm z celkových sto padesáti oprávněných voličů. "Vypadalo to na obvyklé nudné volby s nízkou účastí, jaké jsme tady zažili už několikrát," řekla jedna z členek komise. Krátce po čtvrté odpolední ale u volební místnosti zastavil velký mikrobus a vyšlo z něj zhruba třicet Romů.
"Všichni se nahrnuli dovnitř, vypadalo to, že chtějí za plentu všichni, takže jsme je museli trochu umravnit," řekla členka komise. Z třiceti lidí, kteří přijeli volit mikrobusem, nakonec komise připustila k volbě jen dvacet. "Zbytek tady měl sice adresu, ale nebyl ve voličských seznamech," řekla členka komise s tím, že takový zájem Romů o volby ještě nikdy nezažila.
to Only_One:
asi dostali u nějakého stánku pívo za dvě kačky a nějakej bonus k tomu

28.05.2010, 18:34 |
Maxík Policie řešila incident v ostravské Palackého ulici. Přišlo tam najednou zhruba dvacet Romů, kteří se dožadovali zaplacení stokoruny za volební hlas. Ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková potvrdila, že na místě byla policejní hlídka, ale nezjistila tam žádné protiprávní jednání. Olašští Romové před volbami vyzvali prostřednictvím plakátů k volbě ČSSD.

28.05.2010, 19:14 |
AR nebyl a nepudu....nemam volicsky prukaz takze mam smolika :(

28.05.2010, 19:52 |
sotek Ani mě nenapadlo že bych nešel.
A teď už můžu nadávat na výsledek voleb. :-)

28.05.2010, 19:56 |
Prady Hifíci z nových butovic také odvolili :-)

28.05.2010, 19:58 |
swep jako AR :(

28.05.2010, 19:58 |
Rudi
tyvole, paroubek lidem verejne slibuje, ze za ne zaplati elektrinu a tady budou kriminalizovat nejake kilo za hlas. to je masakr :-)

28.05.2010, 20:24 |
Zephyr | Upraveno: 2010-05-28 20:26:42
Jako Briann. Dokopal jsem k volbam i svou polovičku a děcka to taky mají rozkazem....
Ať si to dají komu chcou, ale hlavně ať tam jdou!

28.05.2010, 20:30 |
X-sat (M)
+1
taky sem byl.
sem zvědavej jak to dopadne
Ty blbečkové si nedají a nedají pokoj a prostě chtějí ČR poslat do prd*ele!
Advokát Zdeněk Altner podal ústavní stížnost, v níž napadl používání počítačů při zpracovávání výsledků voleb do sněmovny. Zákon, který užití výpočetní techniky stanoví, nezaručuje "dostatečně spolehlivou transparentní veřejnou kontrolu správnosti sčítání volebních hlasů", uvedl Altner v stížnosti. Advokát, který se řadu let soudí s ČSSD o odměnu za úspěšné zastupování ve sporu o Lidový dům chce, aby Ústavní soud užití počítačů při zpracování výsledků voleb zakázal.
Ve stížnosti Altner uvedl, že případné soudní přezkoumání správnosti součtu hlasů by se týkalo pouze volebního okrsku člověka, který to navrhl.
K problematice hlasů "za stovku" se vyjádřil předseda Státní volební komise Václav Henych. "Pokud se kterékoli straně bude zdát, že došlo k porušení zákona, má možnost po vyhlášení výsledků podat žalobu k Nejvyššímu správnímu soudu. Ten rozhodne, zda došlo k porušení zákona a pokud ano, zda to porušení bylo natolik závažné, aby ovlivnilo volby. Pokud by to soud konstatoval, tak by také rozhodl, jak dále postupovat," řekl Henych iDNES.cz.
Místo toho, aby byli rádi, že už konečně se volí, tak vymýšlí takovéto <>
já jsem musel předčasně odjet z bydliště a nestihl jsem si udělat volební průkaz, takže bohužel..
taky
a pravice (menší zlo )

28.05.2010, 21:49 |
dddd KSČ odvoleno

28.05.2010, 22:27 |
X-sat (M)
Je potřeba troška inkvizice :-) Stejně je to na 4 roky zase v prdeli.

28.05.2010, 22:29 |
Cenda x-sat > bez defenestrace stavajicich politiku nevidim z te prdele diru ven :-)

28.05.2010, 22:30 |
X-sat (M)
Mám obavu, že jsou tak křivý a gumový, že by se jen odrazili a byli OK.

28.05.2010, 22:33 |
Ales Odvoleno
...jestli vyhraje ČSSD tak prodávám firmu s 20ti zaměstnanci...

28.05.2010, 22:35 |
Cenda :-D
Taky jsem byl a hlas jsem dal jedne velke strane - ODS (byt uz je davno moc nemusim) jen abych podporil konkurenci CSSD - neb dostat to ten prasopes - bylo by tuze zle...
Tak už to mam taky z krku.
no u nas chodily cikani a ze chtej volit paroubka , dokonce mely tu nahradní měsíční občanku ... kazdej se ptal kde najde ten papir , mama jim rikala ze je to cssd oni ne že to nechtej ze chtej paroubka....Jinak mamka sedela u komise a prej celkem zabava s kofolama :D

28.05.2010, 23:34 |
Augi Odvoleno...
aneb
Kdo nevolí, volí voly...
ot jak se dostane někdo do volební komise ?

29.05.2010, 00:15 |
Downland | Upraveno: 2010-05-29 00:17:47
ja sem ve volebni komisi byl segra delala neco pro zeleny nevim jak se ktomu dostala ale mohla dosazovat lidi do komise tak sem si privydelal litr :)

29.05.2010, 00:40 |
petrb dneksa na to vlitnu
jj, taky to máme za sebou, ale mám takovej pocit, že stejně budeme trpět, protože dementů co daj hlas praseti bradavičnatému bude většina :o(
Pravice ma o hlas víc od L-J ;-)

29.05.2010, 10:48 |
mourl taky odvoleno :-)
Já to taky šoup ODS jen proto, aby nevyhráli socani. Malejm stranám to moc nemá cenu dávat podle mě. Ale stejně mam takový divný tušení. Zas mě docela překvapilo kolik jsem tam u voleb viděl lidí a poměrně i hdoně známejch mladejch tlam z dětství.
Hned jak si manželka dokreslí na obličej něco s čím může mezi lidi tak jdem taky.....2x ODS (teda doufám)

29.05.2010, 11:24 |
Pekys splněno, ted uz si jen prat, aby to dobre dopadlo a nevyhral bradavicnik, nebo aby nemel aspon vetsinu.

29.05.2010, 12:47 |
Fipo včera odvoleno...

29.05.2010, 12:56 |
Drtič nahážu do sebe těstoviny s masem a valim, ať to stihnu
tak delej, uz jste v TV :-)
Tak už jsou první průzkumy... :D
Koukam. Paroubek asi trosku krivy hubu:))
dnes ráno vyvoleno a odvoleno
tak jsem se vratil z komise...
Jen tak na okraj, u nas kde je volicu 292 bylo volit 144 lidi a z toho melo 45hlasu KSCM :) pak po 25 ODS a CSSD... zbytek nic extra :)
Ty vole, jak můžete někdo volit DSSS... parta nácků s průměrným IQ 50 a programem levicovějším než KSČM - ti by nám jako měli vládnout? Fakt nechápu. Nesnáším cikány, ale tak hluboko jsem neklesnul, abych volil levicový fašisty. No ale je to věc svědomí každýho z nás...

29.05.2010, 16:44 |
Cenda Scully > ja zas nechapu volice TOPky, ale kazdej ma pravo volit si svy zastupitele v parlamentu, jake chce.
Ze das strane hlas neznamena, ze chces aby ti vladla (u male strany), ale ze chces, aby se venovali v parlamentu nekterym zalezitostem z jejich hlediska.
Mr. Scully a o tom to je...soudis tady nejakou stranu a jeji volice a ani sis nebyl schopen precist jeji program, kdyby ano, nemuzes napsat to co jsi napsal.
Koho mame volit???ODS?CSSD a jine strany kteri tuto zemi 20let okradaji a lzou svym volicum?Promin, ale ja nikdy nepochopim jak kdokoli muze dat hlas nejake s techto dvou stran...preci kdyz si koupim auto, je spatne, porad na servise tak si ho take znovu nekoupim...jedno je jiste, nase zeme se ocitla v opravdu vazne situaci kterou urcite zadna s techto stran nevyresi, ano samozrejme ji vyresi pro sebe a jeji cleny ale ne pro nas obycejne lidi.
Ted to chtelo aby vyhrala nejaka mensi strana, ktera alespon trosku vi co je to bezny zivot a ma alespon procento selskeho rozumu....Opravdu posledni dobou tady uz neni byt na co hrdy....o mesta, pamatky o nic se nestarame, tam kam drive jezdili i zahranicni turiste to nyni zeje prazdnotou /jak by take ne kdyz je pro ne u nas draz nez treba v nemecku ze../, nezamestnanost obrovska a pokud praci najdes daji ti deset tisic a najem te stoji 8tisic..hehe...Silnice v silenem stavu, benzin jeden z nejdrazsich v Evrope...ale hlavne ze mame penize na zbytecne urady, na policisty kontrolujici prosle lekarnicky, armadu...
podle mě lidi, kteří si nejsou uplně jistí tím koho volit si alespoň měli přečíst volební programy stran. kdyby to tak udělali, dali by hlas třeba SSO (který maj mmch program mě osobně asi nejbližší) spíš než straně dělníků co pořádá náckovský manifestace.
cenda: no nevim, já teda hlas straně (ODS) protože chci aby vládla

29.05.2010, 17:35 |
clown tohle forum bylo vetsinove pravicovy .. :o)
coz mne vubec nevadi
zvítěžil jsem a je mi to nahowno :-)))

29.05.2010, 18:19 |
X-sat (M)
Prase :-)))
Ale co mne opravdu potěšilo je skutečnost, že by se do sedla nemělo dostat prase "íčko"
me hlavne rozsekal Zeman v povolebnim komentari, jak mu to vratil i s urokama :-) ve zkratce: Ano, jsem spokojeny, za 6 mesicu jsem ziskal skoro 5% od strany se spatnym vedenim, tak ted se zas muzu jako jezevec vratit na Vysocinu :-)))

29.05.2010, 18:41 |
Luke_288 | Upraveno: 2010-05-29 18:50:05
Paroubek rezignoval
hm, tak prej ne. i když asi by bylo dobře, kdyby tam zůstal, podle mě právě on tý straně nejvíc škodí...

29.05.2010, 19:07 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2010-05-29 19:18:06
X-sat: Jo, vypadl :-D Skončil na Olomoucku za ODS až na 7 místě a to byl na kandidátce jako 1 :-DAle osobně si myslím, že za ODSkou bude dále jako např. Dalík
No a účast mě docela zklamala, po tom včerejší kolem 50% účasti dnes tedy jen kolem 10%, což je smutné :-(
Tak snad to dopadne dobře a Kalousek neprovede některý z jeho vychcaných tahů..

29.05.2010, 19:43 |
TROY POTVRZENO
Do tejdne polo*mrd Paroubek odstupuje !!!!!!!!
sice zustane v lavici poslance, ale nevadi... aspon takhle!
Volební účast je fakt dost smutná:-(

29.05.2010, 19:56 |
Cenda Luke_288> psal jsem, v zavorce, male strany. ODS nebo CSSD voli lidi proto, aby sestavili vladu. Nebo dost casto proto, aby ji nesestavila ta druha partaj.
Pozitiva voleb:
Vypadla SZ (čímž oni končí na státní úrovni), KDU-ČSL (kdo ví, zda se vzkřísí, ale věří v boha, tak asi jo), skončil Langer jako poslanec, Paroubek jako šéf ČSSD, Svoboda jako šéf KDU-ČSL a poslanec, tak aspoň tato pozitiva v tom vidím já :-), teoreticky doufám, že Huml se dostane na nějaký vyšší post v dopravě
jj z humla mam radost ;-)

29.05.2010, 20:13 |
Mika Snad budu moci být za pár měsíců taky tak potěšený jako nyní. A snad už neuslyším jen to známe Dobře již bylo, protože to co tato vláda předvedla to bych blil velebnosti.
Ještě toto:
Strana, která získala nad 1,5%, dostane za každý hlas 100,- Kč
Strana, která získala nad 3% získá každý rok 6.000.000,- Kč na svůj provoz, a za další každou desetinu % dalších 200.000,- Kč, max. tedy 10.000.000,- Kč ročně.
Strana, která dostala nad 5% a má tedy mandát, tak za každý mandát dostane ročně 900.000,- Kč
Samo všechny tyto částky dostávají všichni, takže strany co mají nad 5%, dostávají i za hlasy a na provoz...
Hustý vývar, že?

29.05.2010, 20:53 |
X-sat (M)
Proč by to jinak dělali..? Ale jsou to hooodně zajímavá čísla :-)
Pokud se dohodnou, tak středopravicová vláda OK. Ale vypadá to až moc idilicky...
Dle keců VV že budou chtít písemné záruky, tak kdo ví, zda půjde se s nima nějak dohodnout

29.05.2010, 22:07 |
JP Íčko fakt skončil? To je skvělý:-). Jestli ho teda jenom někam nevodšpidlovali...
Take jsem byl a bohužel zklamání..no a teď se děj vůle...prostě zachraň se kdo můžeš :-(
Briann - ano, ODS i ČSSD jsou tisíckrát lepší než DSSS, už proboha proto, že mají mezi sebou špičkové ekonomy, právníky a další elitu národa (plzeňská práva pro tentokrát pomiňme) a to říkám i s vědomím, že ČSSD je pro mě pouze odnož komunistů a ODS jsem nakonec také nevolil. Ale prostě je nutné volit strany, které jsou schopny něco předvést. Malých stran na výběr bylo dost a někdo zmiňoval třeba SSO - těm není moc co vytknout.
Jinak volby dopadly luxusně... to snad ani líp dopadnout (vzhledem k okolnostem) nemohlo. Nejsme takovej národ debilů, jak jsem si ještě včera myslel.

29.05.2010, 23:42 |
X-sat (M)
No mohlo to dopadnout rozhodně mnohem hůř...
Spíš to několik měsíců vypadalo, že se to totálně posere... a dneska mi k větší spokojenosti chybí snad jen to, aby voliči KSČM konečně vymřeli.
Scully: No voliči KSČM nevymřou, to už se omílá 20 let - oni je volí i mladí lidé.
Jediná cesta je, aby pravice (středopravice) ukázala, že to jde a bude je volit ještě více lidí.
KSČM má podle mě u mladé generace méně než 5%, spíš nějaká 2-3% (přesná čísla si nepamatuju) a to jsou lidi, kteří jsou prostě anarchisté, všude na západě je to stejný. Už teď je s podivem, že je to u nás trošku obráceně než na západě - vždycky se říká, že v mládí volíš srdcem levici a když pracuješ, tak pro změnu mozkem pravici, ale u nás je to naopak (a asi je to tak dobře).
nebál bych se toho, prvovoliči volili do prava, tak hlavně aby si to pamatovali i do budoucna, pak by mohli komouši konečně skončit. spíš je zvláštní to co řekl Filip, že ODS i ČSSD ztratili poměrně dost procent, zatímco komouš jenom 1%.
Paroubek podle mě měl zůstat tam kde byl, aspoň by socany totálně pohřbil
jj, paroubka je skoda...
kdyz vidim sobotku, nebo urbana, jak do nas vali ty sracky, paranoidniho tvrdika, atd...
jedine plus je, ze nas nestrasi jyrka jako premier
za to jak dopadlo to prase muze Knor :o))
[ Link ] jinak, k volbam jsem letos sel s chuti.
Z tech vysledku se mi pak doma delalo nevolno, nicmene koblihy u vchodu do fabriky nebo pivo a parek za drobne asi zapusobilo, jinak si to neumim vysvetlit. Jeste ve stredu jsem poslouchal debatu Paroubek vs. Necas v radiu, a rikal jsem si ze by tomu arogantnimu kryplovi mel nekdo slapnout do ksichu, to co tam Paroubek predvadel bylo neuveritelne.
Minule jsem nebyl a prej že "Kdo nevolí, volí voly..." Tak jsem letos teda šel. A ono ze sčotu vypadne ta stejná volová chamraď jako minule. Takže se přidávám do fronty k pejskům nahoře, FAKOFVOLBYFOREVR. Zbytečná ztráta času. Cikáni, důchodci, tuneláři, přizdisráči, ovečky a blázni, co si myslí že se něco změní a někdo z NICH něco pro naši zmrzačenou zem udělá to zvládnou za mě :o)
S bezmocí otroků, pouta schovává.
Občan svobodný klopí zrak k zemi.
A ještě pálí jizva krvavá.
Oči se otevíraj s obtížemi.
V zajetí předsudků, láska uvadá.
Hledáme rozdílné, namísto sjednocení.
Vlastní tíha zas na nás dopadá.
Je tolik smutných očí v té naší zemi.
Hledajíc protivníka, stavíme barikády.
Viníme ostatní, sami tak čistí.
Co všechno dáme, za naše kamarády?
Kteří to vlastně jsou? Nejsme si jistí.
Král je klaun a klaun je králem,
pískot nese se znuděným sálem.
A tak pýcha vládne sama mase, nežijeme.
Přežíváme. Popereme se tu zase.
Ze lva se stal pejsek na řetězu,
slintá, čeká na odměnu od vítězů.
Je všechno v pořádku v tom našem okolí.
Pod teplou peřinou dobře se chrní.
Co bolí druhé, nás přece nebolí.
Tak zbylo z růží už jenom trní. Atd......

01.06.2010, 23:08 |
X-sat (M)
Klidně budu za blbce, ale dopadlo dobře. Uf, obával jsem se vlády prasete... Takhle jde do prdele a s ním i další tzv. "dinosauři" a to nejen z ČSSD. Věřím, že to dají dohromady!
snad jsem volil modře .. kuwa chtěl jsem říct dobře !
S tím národem to není ještě tak špatné, měl jsem z toho
strach.. ted budou zlobit VV trochu !
DSSS bych postavil mimo zákon
Junglist: říkáš že to dopadlo stejně? Někdy v únoru měla ČSSD kolem 35-40% myslím, nakonec šlo právě dost lidí volit, rozvířila se debata o změně a ejhle - nějaká změna nastala ČSSD to málem nedala(vedlejší produkt - Bém pryč, Langer pryč, Paroubek pryč...)
Dle tvé citace Landy jsi tedy ten svobodný občan co klopí zrak k zemi? Necháš to zase tak, že zvítězí strana, která rozdá co nejvíc piva a klobás?
Krafat u piva, že je to všechno na prd?
Halóó, probuď se!

02.06.2010, 15:28 |
Cenda Ve finále přišlo k volbám míň lidí, než předpovídal průzkum. Takže nikdo se nevzbudil s tím, že musí jít volit. Jako obvykle, kam strčili Tvrdíka, tam to posral.
Nikdy jsem nevolil a ani nebudu.

02.06.2010, 16:14 |
X-sat (M)
Provokatér :-D Samozřejmě každého věc a téma do pranice...
LOL @ Cenda.
Taky si myslím, že to ČSSD nejvíc prosrala kampaní, tzn. primárně Tvrdíkem a Paroubkem. Ten populismus z toho úplně tekl a nenávist ke zbytku světa taky. Negativní kampaň se prostě nesmí přehnat.
Hned jak dopadly volby...citil sem uplnou zmenu,k lepsimu,clovek mel chut do prace ....a proste verim,ze se to vse nastartuje a pujde spravnym smerem..nikdy sem tento pocit po volbach nemel,tak doufam ze sem se nemylil

02.06.2010, 16:36 |
X-sat (M)
jj, souhlas s cuprou, jen mi tam někde stále svítí vykřičník, že to nebude jen tak :-)
Dudelina: ano, dopadlo to stejně. Pro mě je to pěšky jako za vozem. Změna, jaká změna? Že staré
"mistry" nahradí jejich hladoví tovaryši? Pro mě by byla změnou sněmovna bez holanďanů, squadry
azůry, rudých kmérů... a ostatních loupežníků. Bohužel utopie a navždy. Náhodou provalených sviňáren
od komplet "vládnoucího" politického spektra je plnej internet, bulvár i občas televize. Je zvláštní,
že si na to před volbama nikdo ani nevzpomene. Výsměch a marnost.
A ano, jsem ten "svobodný" občan, co klopí zrak k zemi. Studem a hanbou při (občasném) sledovaní nočního záznamu jednání PS. Za tohle a kvalitní(rozuměj děravý) zákony berou plat? Takhle vypadá jejich práce pro nás? Tfujtajxl. Děkuju mnohokráte. Jsem prostě blb co věří, že není nutný srát si do vlastního hnízda. Mimochodem, když už jsi nakousnul toho Landu. Mezi řádky v tom textu je toho k zamyšlení víc. Zrcadlo je kurva říkala už kdysi i zlá královna.
junglist=pesimist Ale na druhou stranu, třeba to tentokráte výjde :o) Stávají se bláznivější věci :o)
Radši už skončím v tomhle vlákně, beztak mě někdo (modrej, voranžovej, zelenej) zase roznese na kopytech :o)

02.06.2010, 20:09 |
X-sat (M)
junglist.cz - proč by Tě měl kdokoliv roznášet na kopytech za to, že napíšeš svůj názor? ;-) Akce by nebyla bez reakce. Píšeš hezká slova a slovní obraty, ale svět nikdy nebude jen HAPPY ala hipies apod. Hluboké a zajímavé myšlenky byly, jsou a budou, ale realita života je prostě realita. Vždy může být líp, ale vždy může být i hůř... Jsme Češi a tím je taky řečeno dost. Kázat vodu a víno pít. Vždyť se stačí rozhlédnout a nebo jen pročíst toto fórum. Ale do háje s filozofováním, kdo chce, má se...

02.06.2010, 20:24 |
junglist.cz | Upraveno: 2010-06-02 20:32:53
Sate, máš pravdu, jsem si toho vědom :o) Sakra, psal jsem že už nebudu psát, ale musel jsem to napsat. Abych nebyl za totálního naivku :o) Že já blbec blbá vůbec prve něco psal :o)
[ Link ] Tak takto by jsme nejak casem vsichni dopadli ......
Pokud jeste CSSD zbankrotuje, tak tyhle volby staly za to! Paroubek asi vi proc se uklidil.:))