Navštíveno 1222x

27.05.2010, 18:41 |
X-sat (M)
X-sat: přesně tak, škoda, že lidi ho budou volit :-(

27.05.2010, 19:13 |
Kesam :-)

27.05.2010, 19:19 |
Etien (M)
vidis... a ja ho volit budu ;-)
a nemam s tim zadnej problem
Etien: nechapu, jak muzes volit nekoho, kdo mluvi sproste :-O
tohohle člověka fakt neskousávám, zmrd všech zmrdů, zrádce vlastní strany atd. atd. prostě křivák úlisnej, falešnej !
Etiene vol klidně 09 ale probůh ne Kalouska !
Ono nejde volit TOP09 a nevolit Kalouska, když je to jeho strana, on tam nebejt, asi bych je taky volil.
TOP 09 má pro mě sympatický program, ale Kalousek ho pro mě zabijí. Volím Miloša :)
Ono je jedno koho volit ..... po je to vsechno banda zmrdu . kokotu a nevím ceho mozneho.... Po jak se dostane nekdo jinej k moci tak to bude furt dokola , bouzel rozkrast uz nic nejde a ,,opravit" tento stat uz nejde, ono mozna čekat že padne EURO ! Ale h češi su ovce , tak ho bude me mít dřive než padne a to pak bude sranda
Volil bych Top09, kdyby tam nebyl Kalousek
volil bych Milosa, kdyby tam nebyl Slouf, ...
nejakou stranu clovek volit musi a nad jednotlivce je treba se povznest
abyste se nepos... kvůli par kokotům co řekl :-)) Také volím TOP09, myslím že pro ty, komu se ODS znechutila a jdou do prava těch možností tam moc není...a Johnovi moc nevěřím...Zelení jsou kokoti, ty jsem nikdy neměl rád a Zeman taky nemá mé sympatie...
btw podle me se timhle videem daleko vic shazuji 'pirati', nez kalousek.
Takto to vidím já:
ODS - o ničem, jen keci, keci, keci
ČSSD - šméčka sociální
SZ - korytáři
TOP09 - Kalousek, víc netřeba :-(
VV - John je jen nastrčený, stranu ovládají jiní
KDU-ČSL - černoprdelníci jdoucí s každým
Piráti - těm by se líbilo získat finance za %, ale řes 5 se nedostanou
KSČM - ani náhodou
SPO-Z - jejich lístek půjde ode mě do urny
Etien: copato, snad nezradis modry ptaky, za ktery jses tu pred casem bil? :)

27.05.2010, 20:17 |
X-sat (M)
Koukám, že jsem na tom podobně. TOP09 je pro mě díky Kalouskovi také out...
Etien - jejda, být já zde ve Tvé pozici, to bych to zase schytal ;-)
Kalousek vypadá jako by byl pod vlivem, za bílýho dne :-O
Hlas jedině Milošovi!
Mám chuť se na to vy*rat. Všechny strany co jsou dneska v PS (vč. TOP09 reinkarnace (h)různých lidí z (h)různých stran) měli 4 roky (ne-li víc, když to vezmu od roku 1993) na to, aby si schválily ty skvělý věci co teď všude vidíme z plakátů a co by chtěli všichni jejich zástupci najednou udělat a prosadit ku blahu nás všech. Protože to neudělali do teď a leckdy dělali přesně pravý opak, nevidím důvod v tom, že po volbách hned každý začne plnit předvolební sliby... Navíc, přece je to jen "mucholapka" na voliče, který nemá žádnou možnost zvolené zástupce během 4 let jejich působení v PS odvolat přímo a okamžitě, takže jim celkem nic moc nehrozí. (to už by se muselo opravdu něco vážnýho stát, aby se tohle změnilo) A přeci jen, jsou to sliby, ideální a všem v PS potažmo Parlamentu ČR vyhovuje patová situace, je se na co vymluvit - když my jsme měli koalici s těma a těma, tak to prostě nešlo. Ono by šlo, jen mít trochu vůle, ale z toho nic nekápne, tak se nic neudělá. Viz. dnes ve zrychleném jednání schváleno +biosr*čky do paliva... Ano, jak výhodné pro občany tohoto státu (nebo pro ty co to měřo a bioethanol vyrábí??). Zas jsem se rozepsal :/ Ale co, aspoň jsem si ulevil :-D
Kalousek byl evidentně pod vlivem, ale to snad ještě není důvod (ne)volit nějakou stranu. Já se taky ožírám a říkám slovo "kokot" a kvůli tomu nejsem spolehlivej? Kalousek holt není státník, je to jen politik.
Jinak dokud nebude nějakej bonus pro vítěze, tak to budeme mít pat ještě dalších padesát let a neprosadí se nic. Posledních X vlád bylo všechno o 101-103 poslancích, s tím se vládnout prostě nedá.

27.05.2010, 20:28 |
JP Já sice volim SSO, ale nechápu co je na tomhle závadnýho? Mě přijde Kalousek na tom videu naprosto v pořádku, prostě jenom trochu jednodušší humor kterej se hodil k situaci...
BTW ten typ fousatýho vědátora co byl všude při všem, od všeho má klíče a přitom dře v 50 bídu se vyskytuje snad u každý strany v ČR:))
vždyť jim jenom řekl co si o nich myslí, co je na tom špatnýho

27.05.2010, 20:35 |
JP mr.brain: Proti biosračkám v palivu jsem byl dneska protestovat na Malostranskym náměstí (se Svobodnejma). Bohužel lidí moc nebylo, málokdo má ve čtvrtek ráno čas, že... Jediná ODS se alespoň napůl udržela, za což má u mě malý bezvýznamný plus.
nereste tady politiku...vsecko je to banda vymrdanych idiotu,kteri nas jen stoji spoustu penez...sry za slovnik...

27.05.2010, 20:37 |
TROY :D volim taktéž Miloše páč je to takovej vožralej pankáč )))))

27.05.2010, 20:44 |
Syrup Ja taky nechapu proc z tohohle videa nekdo dela nafouklou bublinu. Myslim ze se Kalousek zachoval jako normalni clovek, rekl ze si mysli ze jsou kokoti, kdyz si privlastnuji cizi majetek.
Osobne mi tam vic vadi ten mastak co tam stoji po jeho pravy ruce. Nekdo by mu mohl rict ze jestli chce sedet v parlamentu, mohl by se aspon umejt.
BTW: ja nechapu jak nekdo muze volit toho vychlastanyho duchodce z Vysociny, kterymu nejspis dosli penize, tak se rozhodl se znova vtirnout do politiky. Ja byl tak rad kdyz tenkrat odchazel a kdyby kdysi tu kandidaturu na prezidenta vyhral, tak ja se balim a emigruju pryc! Tohle monstum fakt NE!
Za me davam opet hlas ODS, ac tam sedi spousta vyzirku atd, tak je to porad nejsilnejsi pravicova strana s nejvetsi sanci porazit tlustou bradavici.

27.05.2010, 22:17 |
Etien (M)
tak tohle me totalne dostalo: "TOP 09 má pro mě sympatický program, ale Kalousek ho pro mě zabijí. Volím Miloša :)"... to je jako bych rekl: "Koupil bych si mercedes, ale nelibi se mi tricipa hvezda, tak si koupim celorocni jizdenku na autobus"...
jinak vsem co tady jecej jako prvorodicky: Top09 budu volit prave protoze je tam Kalousek... pro me po panu profesorovi nejpravicovejsi ministr financi co tu za poslednich 20 let byl...
Rajdlos: modry ptaky nebudu volit prvnr za celou jejich existenci, to je pravda...
mě teda přijde absolutně střízlivej a jeho mluva je mi sympatická. nicméně jeho stranu volit nebudu
docela rozumnej program ma strana svobodných občanů, ale do urny hodim modrý ptáky
Etien - mám podobný názor, ale seš si jistý, že Kalousek neudělá nějakej názorovej obrat jako v roce (tuším 2006), kdy se chtěl spojit s ČSSD údajně jako obranu proti chystané velké koalici? Bojím se toho. V tomhle je Nečas spolehlivej.
Pořád nevím, sakra. Nejlepší stranou jsou jasně Svobodní, ale házet hlas so koše nehodlám. Takže buď ODS nebo TOP09 a je to dilema jako kráva.

28.05.2010, 06:13 |
Etien (M)
tak SSO je pro me jasna volba v okamziku, kdy budou volitelni... tzn. az budou mit v pruzkumech aspon 5%... zatim se pohybuji na hranici 1%...
přesně tak, Kalous udělá cokoli klidně i další levárnu !
volil bych T09 nebýt tam Kalousek a Swarzig
Líbil se mi včera Nečas, byt je mi nesympatickej,
jak chválil Paroubka "podme se domluvit, podme jednat, podme se dohodnou" a ten zjevně nevěděl co s tím ... :-))
Seru na to, hodím to modrým ptákům kvůli Nečasovi, protože to je snad jedinej českej politik, kterej je sympatickej a inteligentní zároveň. Samozřejmě i kvůli programu, i když všichni víme, jak to s plněním pak bejvá kvůli patu nereálný...
A jestli Nečase po volbách vlastní strana sesadí (kvůli prohře, za kterou on nemůže), tak nad nima zlomím hůl.

28.05.2010, 08:17 |
Conan Jako Etien ...
na novinkach sem si to nepoustel, ale predpokladam, ze to byla ta prestrihana verze.
Tady je original
[ Link ]

28.05.2010, 09:07 |
FBS Milan Kozelka jak na sebe pořád upozornuje co napsal za knihy, že byl jeden ze čtyř zakladatelů ODS, přednáší na VŠ, bydlel na Petřinách. Chjo... to je fakt kokot :o)

28.05.2010, 09:08 |
FBS a Kalousek ho fakuje...

28.05.2010, 09:10 |
Yawor přesně jako Etien 28/05/2010 06:13

28.05.2010, 11:21 |
Cenda Etiku, ty zapláčeš, až se Kalousek dohodne s tím, kdo bude po volbách u koryta a postupně se bude natáčet tak, jak bude zrovna potřeba.

28.05.2010, 11:31 |
PlusOne | Upraveno: 2010-05-28 11:34:01
Etien, Yawor, Conan
Je hezký, že chcete volit SSO, AŽ budou na hranici volitelnosti, ale když si tohle řekne každej, tak se na tu hranici nikdy nedostanou. Já jim to tam hodím, jsou mi názorově nejblíž, a po delší době strana s programem, se kterým se ztotožňuju...nebudu volit velkou "rádobypravicovou" stranu jenom proto, aby to nedostal Jyrka...budu volit tak, abych se sám před sebou pak po volbách nemusel stydět.
A né, nekandiduju za ně ;-)
IMHO, výsledky průzkumů STEM, Median atd. - jak říkal Churchill - "Věřím jen těm statistikám, které si sám zfalšuji"
PlusOne - myslím, že obava z toho, že hlas propadne, je naprosto normální. Samozřejmě, že SSO by se nad pět procent mohla v pohodě dostat, ale musela by mít někoho alespoň trochu schopného v marketingu. Podívej se na Stranu zelených, ještě před pár lety totální zoufalci (no, dneska vlastně taky), ale stačil jeden hysterickej výstup na demonstraci a najednou o nich všichni mluvili a byli v průzkumech. SSO nestačí dobrej program, ale musí se umět i prosadit. Mají potenciál klidně na 20% voličů, ale pokud je jejich skutečný výsledek 1%, tak je u nich prostě něco špatně.
Mam jasno VV na ostatni strany seru je to slozeny ze zmrdu kerym jde jen o udrzeni se dalsi 4 roky rejzovat penize a nic noveho nebude :( Nejvic smutny na tom vsem je ze porad slysim volit nejdu seru na ne nebo budu volit jirku paroubka ma peknou bradavici nebo budu volit dsss ty nemaji radi cikany " ja je taky rad nemam ale fasisty tady nechci" atd tyhle lidi by volit nemeli :(

28.05.2010, 12:03 |
Prady Já volim TOP 09 a jemi jedno, jak se v tom videu bavili, náhodou se mi to líbí, že si nehraje na nějakýho frajírka....takovej Paroubek by zvednul na nose tu svoji bradavici a odešel by to samý Topolánek....z těch co se dostanou do sněmovny vidím TOP 09 jako nejmenší zlo a Karel je mi celkem sympatickej....sice nemluví dobře, ale je chytrej a má to v hlavě v pořádku, rozhodně nedělá politiku pro peníze tím, že je už rodově dávno zajíštěnej a proto: www.skarlem.cz

28.05.2010, 12:45 |
JP SSO by měla potenciál hrubě přes 5%, kdyby lidi nevolili "menší zlo" (v podobě koalice parlamentních stran, takže je úplně jedno jestli menší nebo větší zlo - jejich programy i aktivity jsou v klíčovejch věcech skoro stejný), nebo kdyby si zaplatila průzkumy, na což by ovšem potřebovala nějakýho zmrda a tím by se pro mě stala míň volitelnou. Dostat se poctivě od nuly do parlamentu prostě s timhle přístupem většiny lidí nejde a stejný lidi jsou hrozně rozčarovaný z toho, že tam neni nikdo poctivej. Musela by mi ruka upadnout, kdybych měl znova volit ODS, která byla za ty 4 roky schopná udělat jenom myšlenkovej veletoč okolo Lisabonu, schválit/nechat projít několik fízlovacích zákonů, brutální dotace na solární elektrárny, ekopoplatky za přihlášení normálního auta apod... Mě je z těch jejich návrhů za celý 4 roky sympatická snad jenom ta "rovná" daň, která se vykompenzovala jinde. A to je zoufale málo.
tak hlavně at má pravice většinu, at se to tu nějak
ekonomicky ukočíruje, ikdyž my chudý na tom budem zle,
nevadí, přežijem.
Voliči strany, jenž je schopná jít do koalice s KSČ
musej mít pochroumanou RAMku, jinak to není možný..

28.05.2010, 12:57 |
JP "My chudý" na tom budeme zle naopak s levicí, protože ta nám sebere víc peněz a přerozdělí je bohatejm - viz třeba biopaliva a babiš - každej normální člověk bude mít dražší palivo, aby se mohl napakovat Babiš kterej si na ně postavil továrnu. To je všeobecně rozšířenej omyl, že s levicí je líp chudejm lidem, reálně je to přesně naopak. Levice je příčinou stavu, kdy mizí střední třída a zbydou jen hodně bohatí a hodně chudí, protože na "ty bohatý" z principu nikdo nemá páky aby je přinutil platit nějaký větší daně - když se o to někdo pokusí, tak buď utečou, nebo toho nepohodlnýho "odejdou". Na chudejch neni co vzít, zbejvá střední třída - ta se dá obrat nejvíc, takže hurá do ní... a kam půjdou její peníze? Chudejm? Ha ha:D

28.05.2010, 15:05 |
X-sat (M)
Politika :-))) Zlatý tuc tuc...
X-sat:
No, tys sem to téma dal ;-) :-D
TOP09: 1. Proč mám věřit těm, kdo nás až doteď aktivně zadlužovali, když mluví proti zadlužování? ČR měla 11 rozpočtů plánovaných jako deficitní, z toho Kalousek dva sám sestavoval a u 7 hlasoval pro. Některé z nich prošly o jediný hlas, čili měl možnost je zastavit.
2. Kalouska vymetli od Lidovců kvůli tomu, že chtěl s Paroubkem sestavit vládu podporovanou komunisty. Proč mu mám dneska věřit, když mluví proti Paroubkovi a komunistům?
3. TOP 09 jsou lidi, kteří sedí v parlamentu a s věcmi které kritizují doteď mohli něco dělat. Proč s tím sakra doteď nic nedělali?!
Na téma TOP09 -
[ Link ] Na téma silniční doprava vs volby -
[ Link ]
Nejčastější věta po volbách?
"Jsme připraveni jednat" :-D
Bohužel jsou celé 4 roky jen připraveni a nejednají :-(
Nikdy neřeknou, že jdeme jedna, jednáme, ne, vždy jen jsme připraveni jednat :-(

28.05.2010, 18:08 |
CRK Nemysleli "jebat"..?
Protože celý 4 roky s náma vyjebávali...

28.05.2010, 20:32 |
X-sat (M)
Plus1 - a jsem rád ;-)