Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kde koupit nový iPod Classic 8. generace 160GB?

o Navštíveno 1074x o
o 27.05.2010, 14:24 | Cormi
Ahoj, prosim vás kde bych sehnal iPod classic 160GB černé barvy - aktuální (8.) generace? Prosím ne import z USA. V Německu jsem na ebayi našel nabídku za 200€ včetně dopravy po DE, ale mají jen stříbrného :-) a potom k němu ještě sháním Apple Universal dock - ten s dálkovým ovládáním... je tu nějaký applař? Díky!

o 27.05.2010, 16:16 | rcman
co třeba Tady [ Link ] Pokud to nemaji skladem, tak se tam stačí domluvit a dá se to objednat.

S cenou ti ale neporadim. Věci od Applu jsou celkově drahý u nás všude. Hlavně proto, že si Apple určuje marže atd.

Snad jsem ti pomohl...
o 27.05.2010, 16:40 | tappaja
250eur, cernej, z ebaye DE?
Jak poznam, ze je to 8th gen?
o 27.05.2010, 18:47 | petrbanan
Drahý proto, že Apple určuje marže? Ale no ták :D
Zkusil bych duhovyservis.cz, počítače u nich vždycky vycházely nejlevnějc a je to ofiko dovoz přes CDS. Ale zrovna u iPodu bych se dovozu nebránil, záruka platí celosvětově.
Jinak s tím dockem to je horší, taky sem ho v zimě sháněl, ale v Apple Storu mi řekli, že už je nemaj a mít nebudou. Ale sehnal sem ho na eBayi. Pozor, musí to bejt novější generace, s malým IR portem. Se starým, co má velky kulatý IR by ti nechodil
o 28.05.2010, 09:05 | Cormi
Asi to udělám takhle...

iPod: [ Link ]

dock: [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3305 sekund.