Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > řešení přestupku

o Navštíveno 448x o
o 27.05.2010, 07:58 | Zephyr
už su druhý komu se to u nás stalo. Naše slavné dálniční oddělení které nemá dálnicu jezdí po městě v civilních oktávkách a prudí. Dojeli za mnou až k baráku kvůli nezapnutým pásům. Všechno se sepsalo, neprotestoval jsem, ale pokutu mi nedali a hned to poslali do správního řízení. Známemu to stejné za to že neměl u sebe zelenou kartu. Je tento postup normální? Neměli by nejdřív chtít poukutu orgáni a teprve když to odmítnu tak to poslat do správního řízení?

o 27.05.2010, 10:33 | HIGHTOWER
Blokové řízení
§ 84
(1) Přestupek lze projednat uložením pokuty v blokovém řízení, jestliže je spolehlivě zjištěn, nestačí domluva a obviněný z přestupku je ochoten pokutu (§ 13 odst. 2) zaplatit.
(2) Proti uložení pokuty v blokovém řízení se nelze odvolat.
(3) Pokuty v blokovém řízení jsou oprávněny ukládat a vybírat správní orgány, v jejichž působnosti je projednávání přestupků, a osoby jimi pověřené a dále orgány určené tímto nebo jiným zákonem.
(4) V blokovém řízení nelze projednat přestupky, které lze projednat jen na návrh.

Je to hnedka 2 slovo v 1 odstavci - "LZE" takže když se to vezme do krajnosti, tak by šlo všechny přestupky oznamovat bez pokuty na místě. Ale to by nikod nestíhal nic... Takže ve tvém případě pochybení žádné ze strany PČR, ale proč tak jednali, kdo ví...
o 27.05.2010, 10:37 | Zephyr
díky. O tohle mi šlo. Klidně mi mohli dát 500,- na místě a hotovo. Ale ve správním to bude dražší :-/
o 27.05.2010, 10:45 | HIGHTOWER
nz, možná ti pošlou jen ať zaplatíš, když je to jasné, a třeba ti ani nedají nějak hodně víc, uvidíš, blbé by bylo, kdyby to projednávali, to bys ještě platil tuším kolem 800,- Kč za správní řízení + tu pokutu.
Přijde mi, že asi potřebovali mít nejen udělené pokuty, ale i nějaké přestupky oznámené na úřad
o 27.05.2010, 10:48 | Zephyr
hmm škoda. Takové dvě mladé kočky to byly.... Nebylo jim snad víc jak 25. Až jsem se divil že sebou nemají nějakého chlapa ...
o 27.05.2010, 11:03 | tappaja
Si jim beztak cumel na kozy, dobre ti tak... a priste se poutej kurva, z toho te nic neomlouva. :o))
o 27.05.2010, 11:03 | CRK
To máš za to, že si je nevopíchal...
o 27.05.2010, 11:06 | JR
Kdyby me dojeli az pred barak, tak jim budu klidne tvrdit, ze jsem byl pripoutanej a prave jsem se odpoutal .... a at se klidne postavej na hlavu ....
o 27.05.2010, 11:12 | Zephyr
JR>to jsem zkoušel zezačátku, ale prostě se to nedalo :-D
tapp> jel jsem fotříkovým mondeem, zapomněl jsem. V Nissanovi mám automatické pásy tak jsem si trošku odvykl se zapínat... ale samo že mě to neomlouvá.
CRK>obě??? neblázni už mám taky nějaké roky.... co kdyby to se mnou šlahlo??!! :-DD
o 27.05.2010, 11:42 | luda551
tak by si byl bez pokuty :o))))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3951 sekund.