Navštíveno 1042x

24.05.2010, 22:21 |
petrb litujes ze mas vsechny prsty cece asi:-)

24.05.2010, 22:22 |
Kesam ?????????????????????

24.05.2010, 22:54 |
petrb no uz sem se lekl ze kdyz ses taky od remesla, ze by te napadla takova blbost :-) uz sem videl par uracu u nas v hokne co muze kotoucek udelat a nic hezkeho docela kaskader borec no.

25.05.2010, 06:23 |
drebb taky si myslim ze je to hovadina, ale zase jedna pozitivni vec - mas ted dva founy, takze na tom vydelas kdyz to hodis do aukce :)
rover: chlapče tebe fakt nechápu.
To seš jako hrdina,že si rozřízl nokii a natočil to a hodil to sem?
nechápu....
posílam melouna, neb melouna nenahoníš :D

tak rozříz mobil, co vás na tom tak pohoršuje?
Luke_288:on rozřízl mobil no a co.... o to jde,chápeš.
Koho to má jako zajímat?Proč to cpe sem tu nesmyslnou,tupou blbost?Nehledě na to,že měl chalpec štěstí že nepřišel o prsty.
Kdybych tohle udělal,rozhodně to tady nevystavuju jak jsem tupý a hloupý,že dělám takové kraviny.

27.05.2010, 09:08 |
Luke_288 | Upraveno: 2010-05-27 09:10:38
aha, takže ty budeš jeden z těch Mirků Dušínů, co si v životě všechno 3x rozmyslí, dělá jen rozumný věci a hlavně sem nikdy na forum nepostnul nic, co by nezajímalo uplně všechny...kupříkladu měl jsem třeba já dneska štěstí, když jsem jel autem do práce, že mě třeba nesešrotovala tatra s pískem?
to nečti, když tě to tak rozčílilo, tady na foru zvlášť v týhle sekci je drtivá většina nesmyslná, tak o co jde?
edit: písmenka
Luke: ''Kdybych tohle udělal,rozhodně to tady nevystavuju jak jsem tupý a hloupý,že dělám takové kraviny'' to jsem napsal a neříkám,že bych to neudělal,ale udělat takovou blbost je jedna věc a vystavovat to na netu,to je druhá věc....

27.05.2010, 09:58 |
DaveX Jeffry.j: nech si ty urážky. Koukni od rovera na práci a pak piš, že je někdo tupý a hloupý. Prostě přeřezal mobil. Neříkám, že to není kravina ale já třeba jsem to nikdy nezkoušel a příjde mi trochu zajímavé, jak pěkně to šlo ;)
taky mě překvapilo jak pěkně držel pohromadě, že se nerozsypal.
tak drží to pohromaděl,pže ta pila má vysoké otáčky,třeba jak to řezal,tak se ten plast kolem slepil a proto to trží.
Sakra dlouho jsem tu nebyl a ono tohle ..... Tomu chytrému pánovi můžu říct jediné: aby ses stoho nepo....:-) Jinak je to prostě kravina co nas napadla při obědě a i nás velmi zaujalo jak mobil drzel pohromade ikdyz jsme ho fikly tupou pilou .
Blbost to je nehorázná, ale dokoukal jsem to dokonce, jsou videa které ani nedokoukám. Mě by to nenapadlo, ale tak není úplně k hovnu vidět co se dá všechno přefiknout. Jeffry to očividně moc hrotí..