Navštíveno 580x

Ahoj. Nevítě někdo zdali se profil na tomhle portálu da definitivně smazat? Deaktivace mi rozhodně nestačí. díky
[ Link ] hlavne predtim vsechno smazat...
Zvláštní, poslední dobou se setkávám s velkými zastánci fejzbuku, kteří své účty taky definitivně smazali. Že by to až taková kchúl věc nebyla?
loni jsem to zkusil asi na týden a debilnější věc jsem nezažil ...
Touze smazání se nedivím, stopy na internetu po sobě nechce zanechat skoro nikdo. Ale jinak FB je v pohodě, po megasračkách typu lide.cz nebo myspace.com je to první technologicky vymakanej portál a když člověk zablokuje všechny pytloviny typu farmaření, tak je to skvělá sociální síť. Kdyby to bylo o ničem, tak to není nejnavštěvovanější web na světě.
jako Mr. Scully...........nekteri zkratka zatvrdli na textove forme komunikace typu ICQ a vpřed ni krok! :-)
jj, my třeba FB používáme na svolávání hospod s lidma ze co jsem chodil ze školy...jinak všechno zablokovat a je pokoj, jak píše scully

25.05.2010, 12:36 |
DaveX Jako Scully. Všechno mám zakázané, vím o každé akci v okolí atd. Pohoda :)
Tak jako na kalbu chápu že dobrý. Ikdyž si myslim, že i ta kalba by se dala svolat jinak. On je problém v tom, že když se tady ta věc začla rozmáhat, tak jsem ani nepřemejšlel, že bych si zakládal profil na nějaký takový chujárně, protože já sociální síťě nemusim. Na co? Já v tom prostě nic nevidim. Nejvíc mě dostávaj ty pipky co si tam dávaj fotky se svejma hustokrutejma borcema a tvářej se tam jak kdyby jim všechno patřilo. Jenže do mě začalo okolí hučet abych si to taky udělal. Když jsem někoho potkal a on se zeptal jestli mam fb a já řekl ne, tak na mě čuměl, jak kdybych spad z marsu a rázem jsem byl opět v palbě ať si taky založim profil. No prostě když se do mě takhle hučí, tak mě to jen utvrzuje v tom abych udělal pravý opak, v horším případě začal danou věc totálně nesnášet.