Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kxicht knížka,help

o Navštíveno 580x o
o 24.05.2010, 21:31 | Area51
Ahoj. Nevítě někdo zdali se profil na tomhle portálu da definitivně smazat? Deaktivace mi rozhodně nestačí. díky

o 24.05.2010, 21:35 | dj.DEKL
o 24.05.2010, 21:37 | michal_smsmsm (A)
[ Link ] hlavne predtim vsechno smazat...
o 24.05.2010, 21:44 | party_boy
Zvláštní, poslední dobou se setkávám s velkými zastánci fejzbuku, kteří své účty taky definitivně smazali. Že by to až taková kchúl věc nebyla?
o 24.05.2010, 21:51 | Area51
Uz jsem na to přisel :)
o 25.05.2010, 07:36 | Petura
loni jsem to zkusil asi na týden a debilnější věc jsem nezažil ...
o 25.05.2010, 09:05 | Mr.Scully
Touze smazání se nedivím, stopy na internetu po sobě nechce zanechat skoro nikdo. Ale jinak FB je v pohodě, po megasračkách typu lide.cz nebo myspace.com je to první technologicky vymakanej portál a když člověk zablokuje všechny pytloviny typu farmaření, tak je to skvělá sociální síť. Kdyby to bylo o ničem, tak to není nejnavštěvovanější web na světě.
o 25.05.2010, 12:25 | BATMAN
jako Mr. Scully...........nekteri zkratka zatvrdli na textove forme komunikace typu ICQ a vpřed ni krok! :-)
o 25.05.2010, 12:34 | Luke_288
jj, my třeba FB používáme na svolávání hospod s lidma ze co jsem chodil ze školy...jinak všechno zablokovat a je pokoj, jak píše scully
o 25.05.2010, 12:36 | DaveX
Jako Scully. Všechno mám zakázané, vím o každé akci v okolí atd. Pohoda :)
o 25.05.2010, 16:10 | party_boy
Tak jako na kalbu chápu že dobrý. Ikdyž si myslim, že i ta kalba by se dala svolat jinak. On je problém v tom, že když se tady ta věc začla rozmáhat, tak jsem ani nepřemejšlel, že bych si zakládal profil na nějaký takový chujárně, protože já sociální síťě nemusim. Na co? Já v tom prostě nic nevidim. Nejvíc mě dostávaj ty pipky co si tam dávaj fotky se svejma hustokrutejma borcema a tvářej se tam jak kdyby jim všechno patřilo. Jenže do mě začalo okolí hučet abych si to taky udělal. Když jsem někoho potkal a on se zeptal jestli mam fb a já řekl ne, tak na mě čuměl, jak kdybych spad z marsu a rázem jsem byl opět v palbě ať si taky založim profil. No prostě když se do mě takhle hučí, tak mě to jen utvrzuje v tom abych udělal pravý opak, v horším případě začal danou věc totálně nesnášet.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.346 sekund.