Navštíveno 399x

24.05.2010, 13:54 |
imax Zdravim lidi ... jak se zbavim vypisovani tyhle hlasky? Preinstaloval sem Explorer, Java, projel antivirusem, antispywarem nic nenaslo, ale tahle hlaska se porad objavuje na PC v cele LAN siti cca 14PC, fakt nevim co s tim. Hlaska se objevuje sporadicky, proste pocas prace a nebo i v klidu se nekdy zjevi a nekdy ne :(

24.05.2010, 17:49 |
imax zadny ITak nema napad na co se podivat, co skusit?

25.05.2010, 09:05 |
Conan Počítám, že ty stránky nejsou tvoje a jen na ně lezeš?
Pravděpodobně to bude souviset s rychlostí jejich načítání, kdy nějaký javascript počítá s nějakým objektem, který se ještě nenačetl.
Takže ty s tím asi moc neuděláš...
jako Conan, pokud není chyba přímo v tom scriptu, tak se snaží inicializovat něco, co ještě nemá k dispozici. Můžeš to vyřešit globálním zákazem toho webu

25.05.2010, 12:54 |
imax Ale je divny ze tahle hlaska se zobrazi v case kdyz s pc nikdo nic nedela, to znamena ze neni spusteni prohlizec a ani nikdo neleze na tuhle stranku. Dalsi vec co mi hlava nebere je kdyz se vypne tkz. gameport client a PC se uvede do normalniho rezimu, tak to hlasku nezobrazi :/ Kdyz to zacalo delat prvne tak tam byla jina url, po case se to zmenilo na tuhle a od te doby se nemeni. Takle cela sit uz fungeje ze stejnim pripojenim cca 2 roky a zatim nebyl vetsi problem s net pripojenim.

25.05.2010, 15:26 |
Conan Tak tam běží nějakej program, kterej "ošahává" internet, tu URL "meteo.azet.sk".
Já, pokud si dám stránku meteo.azet.sk do IE, tak na mě ta chyba vyběhne taky = chyba na jejich stránkách.