Navštíveno 1473x

23.05.2010, 11:41 |
higen Mati chce poridit novou pracku (stara je KO). U nas v Blansku maji velkou slevu na znacku BEKO
[ Link ] zna nekdo z vas? Zajima me hlavne spolehlivost
higen: Nekupovat. Výroba je Turecko, podle toho to vypadá a funguje, někdy pokřivené šasi, hodně tečou - nekvalitní těsnění - po půl roce od prodeje už je zpuchřelé. Bohužel jsem byl jeden čas nucen tyhle sračky prodávat, a ani snad nechtěj vědět, jak moc se to sralo. Servis dělaj asi tři lidi v ČR, a ti si ještě stěžujou že nejsou díly a že jim je platěj se zpožděním. Kup nejlevnější Fagor co na netu najdeš (kolem 6000 - 7000kč) a budeš spokojen. Beko nebrat, rozhodně nedoporučuji.
Ja mel lednicku BEKO asi 5 let, pak jsem ji prodal kamaradce, ale uz je to asi pred trema rokama, takze lednicka je osm let stara a stale bezi a bez jedinneho problemu.. Pravda, neni to pracka a je to Turecka vyroba (byt pouzivaji Toshiba komponenty) ale ja byl spokojen.. Tolik za me.

23.05.2010, 17:37 |
clown BEKO .. lednice u tetky 12 let a nic :o)
btw .. BEKO treba dela TV pro vudci znacky v prumyslu.
s tou jejich 5 let zarukou bych se toho nebal

23.05.2010, 18:28 |
Kacko Mam pracku BEKO rok a doporucuju.
Máme jí rok a půl,bez problémů,ener.třída A+.Pořizovací cena 5000,-kč.Nebál bych se toho.
Potřebovali jsme taky na rychlo vybavit bydlení a jelikož peněz nebylo, koupili jsme BEKO lednici i pračku, jsou to už 3 roky a zatím bez problémů ...
má ji kamarád a pořád se jim sere,věčně se jim ně co ucpává,zapadávaj jim věci kamsi pod buben.....servisák je unich tak 4xza půl roku....
mam pracku BEKO patym rokem a ani jeden problem a ze ji davam zabrat sam se divim ze jeste funguje

24.05.2010, 15:01 |
Jerry je to levné a bezproblémové, nečekej od toho nějaký super zázrak nejmodernější techniky typu 6tého smyslu od whirlpool či fuzzy logic od ostatních výrobců, je tam větší spotřeba vody a el. ale zase je na to všechno levné, takže po záruční době se to dá bezproblémů opravit za přijatelné peníze ... nebál bych se toho, osobně to nějaký pátek prodávám a víc řeším reklamace od whirlpool a elux než Beko
Dneska řešit značku skoro nemá smysl, má to vypovídací hodnotu špinavýho hadru. Spíš vyzobat povedené výrobky a někde dát i pozor na ty vyrobené v pondělí nebo v pátek :o)
mam pracku 10 let a jeste jsem na ni nesahl