Navštíveno 2426x

No co zalozim to uz ted stejne by to tu do vecera bylo :) tak jak se kdo pripravuje a kam si kdo de zařvat?Ja se psichycky pripravuju už ted, protože uz to vidim jak budu zas na pokraji selhani srdeční pumpy! :) jinak nase particka tahne ke zdejsimu členovy Johny kterej uz ma od najemniku dutku za neustale pařby a rachot na bytě. A pokud bude mit jeste jeden problem musi se vystehovat. Tudiž dneškem konci jeho pobyt v bytě a zitra se stěhuje, páč dneska to bude veliký :o)))

23.05.2010, 12:12 |
sotek Já ještě nevím, ale doma určitě nezůstanu. Musíme se s kámošema dohodnout, nejraději bych někam na plátno.

23.05.2010, 12:13 |
X-sat (M)
Rusové půjdou do zápasu určitě hodně sebevědomí, i když po zápase s Německem by to tak být nemělo. Ale bude. Pokud budeme ve 3. třetině vyhrávat o gól, začnou být pekelně nervózní a budou silně chybovat. Ten zbytek je jen na štěstíčku, které nám zatím neskutečně přálo.
A jeden názor navíc - Jágrovi se zatím vůbec nedařilo dávat góly, byť měl obrovské šance. Pořád věřím, že si to nechal na finále a fakt moc bych mu to přál!
Hoši BOJOVAT!!!
tyvoe tam bude neska bordel,toho asi fakt vystěhujou jak tam dneska budem řádit:D
já myslím, že naši dostanou zase první gól a pak zase budou dohánět, klasika prostě :-)

23.05.2010, 12:37 |
deda Kdyby se nasla nejaka dobra duse ktera by prenos dokazala nastreamovat a posilat mi ho pres skypeho,aby jsem z toho meli i neco mi, co v dali bojujeme,tak by jsem byli neskonale stasni a vsude by jsem dotycneho vyzvedavali do vysin...
deda:nenajdes nekde na netu online zapas?

23.05.2010, 13:24 |
deda P3RF3KT: bohuzel co kde frci na tak se nechytame...projeli jsem skoro vse...
P3RF3KT ..psychicky...promin,ale vazne to boli do oci...
deda: co tady: ?
[ Link ] myslím,že tohle by i u vás mohlo jet...

23.05.2010, 13:49 |
DaveX S přítelkyní, její otcem a slivovicou u nich v obýváku :-P

23.05.2010, 14:21 |
X-sat (M)
deda - kde bojuješ? Stream by asi šel.

23.05.2010, 14:25 |
TROY u dedy by to asi nešlo )))))))

23.05.2010, 17:04 |
Toxxx Drzim palce nech mate zlato;)
tykeev: taky myslim. A pokud se rozstrili Jagr s Cervenkou, Tak to bude super. Nebo zeby zase gol v oslabeni? Kazdopadne to bude hooodne napinavej a asi i peknej zapas a az vyhrajem, tak ten sportbar zlikvidujem:)
Toxxx: Diky!
¨Tak za chvili je to tu,ja jsem plne vybaven. Drez,dva a pul metrova vlajka a de se na to! :)
já už frčím do knajpy tak fandite at je to zlato !! :D

23.05.2010, 19:52 |
TROY si tak řikám,že bysme mohli prohrát at maj v novinách o čem psát
Pěkně, pěkně... jen aby jim to nasazení a štěstí vydrželo....
To jsou nervy..mamamia..Kluci pojďte do toho,ukažte těm manekýnám na trávnatých hřištích kdo je chlap!!!Češi,češi!!!
Kdyby se volil nový prezident tak já mám jasno-Tomáš Vokoun
kdo neskáče není čech hop hop hop
tak at nám to skákání vydrží až do konce
Roman889: přesně tak Voky na hrad

23.05.2010, 21:10 |
Deliquente | Upraveno: 2010-05-23 21:12:36
Nejoblíbenější česká ryba na šest ?
:)
Candát - málo kostí. Anebo pstruh :)
Jsem jediný v Ostravě kterému se trochu trhá obraz???? docela mě to stve :((
Tohle neni nic pro kardiaky...mam nervy jak spagaty

23.05.2010, 21:48 |
Kesam golllllllll kurwa :-)
je to doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurna rusko je dobré ale mi máme štestí a dobrého brankáře!Jdeme si snad pro zlato!!!!!!!!!
rusko je dobré, my jsme lepší!!!!!!!!!!!!!!!
pome kluci, Rusové budou už teď ještě víc nervózní, musíme toho využít a nepřestat bruslit
Také se nám sekal obraz.. Ale už je to Ok.. Mám na kluky vsazeno.. :-))
Jde vidět že jedou na 150%,vysloveně dřou,nechaji tam i duši pokud budou muset..a to je správné..to mu se říká reprezentovat!!! Velká čest klukům..mnohé rádobyhvězdy z NHL by se mohly učit!

23.05.2010, 22:27 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2010-05-23 22:29:36
tak to je pošpiněný, to nebyl faul ani náhodou :-( atož 5+OT
ale myslím že to pískají dobře, i když tohle jsem taky neopochopil. zbytečně nepískají a aspon to má trochu dynamiku a spád!
rozhodčí celkově nic moc, už proti Švédsku, 1 tř. proti nám, 2 tř. proti Švédům prostě divný celkově...
MASAKR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MISTŘI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23.05.2010, 22:50 |
FSAL no ty woeeeeee :)))))))))))))))))))))))))))

23.05.2010, 22:50 |
petrb borci
obrovska gratulacia zo slovenska parada

23.05.2010, 22:53 |
Pekys neskutečný...
MISTŘIIIII :o)))

23.05.2010, 23:04 |
petrb jak je krasne videt ze rusaci zas,,, nedokazou prohravat.
joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

23.05.2010, 23:11 |
maxov JE TO TAM!!!!!!!!:D

23.05.2010, 23:12 |
FSAL
Velká Gratulace našim hokejistum !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))) MISTŘI,MISTŘI
Je ale fakt,že Rusáky hodně pošpinili těmi 5 + dokonce...ale to je mi úplně jedno,protože máme ZLATOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gratulace, byl jsem spocenej az na prdeli :)
jen jim dobře tak... Naši hráli opravdu krásný hokej a hlavně hráli SRDCEM!!!!
To jsou jiní kádři než ty paka v trenýrkách :-)

23.05.2010, 23:49 |
Sodom Málem jsem se z toho zhroutil,jakej to byl ůžasnej boj.Hoši děkujem:-)

23.05.2010, 23:54 |
treid Nemuzu si pomoct ale 5 minut a do konce utkani byl totalni nesmysl, rozhodci jasne poskodily Rusaky tohle by se stavat nemelo. Prislo me to ze to mel byt jasny signal takhle ne ( predchozi zakrok vypadal taky jako likvidacni). Kazdopadne jsem meli ohromne stesti a mame zlato ktery nam nikdo nevezme :)
kurva, nervy v haji ale stalo to za to! :)
TAK JSME MISTŘI NO A COOO !!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))

24.05.2010, 00:17 |
sotek Byli jsme prostě lepší! Hraje se na skore. Rusáci vyhráli vše, jen ve finále jim to nevyšlo. Vokoun byl jasná 1!
schwaboid to napsal moc krasne. :-D
"HOKEJ: Češi jsou mistry světa! Ve finále utnuli vítěznou sérii Rusů"
"Islandská sopka Eyjafjallajökull utichla"
Je to nahoda, nebo jsou tak dobri? Samozrejme jsou tak dobri:))))))))
MISTRIIIIIIIIII:-DDD
Neskutečný.. ale větší nervy jsem měl s Finama a Švédama !

24.05.2010, 07:24 |
drebb mi to povidej, jelikoz jsem ve Finsku tak jsme byli fandit u typka na byte a to byli nervy.Ale libi se mi ze hokejovi fanousci nic neresi. Pogratulovali nam a fandili pak nam proti svedum i rusum.

24.05.2010, 08:44 |
Kapka (M)
jeli jsme dve auta z te naší vesnice na Staromak..a bordel neskutečný..ještě ted mi z toho běha mraz po zadech ...a nasledné focení s japan turistama bylo taky OK..
dobrý prezil jsem to :-D a sme ZLATEJ národ!!!! :)))) oslavy tady v usti nemeli chybu, jeli sme kolona puvodne 3 aut prez mesto po pul hodine jsme jeli kolona asi 15ti aut blokovali sme krizovatky slavili primo uprostred krizovatek pridavali se k nam taxikari a dalsi a dalsi lidi. Proste pecka!! :)

24.05.2010, 10:15 |
X-sat (M)
F A N T A Z I E
Opravdu úžasný sportovní zážitek!!!
Děkujeme, kluci, děkujeme!!!
Gratulujem susedia.Bolo to radost pozerat.
Zasluzili si to chlapci!
Nejlepší hláška na NETu :
"Kluci z NHL děkujeme, že jste nepřijeli. Jinak jsme zase měli HOVNO."
Perfekt:vy jste slavili bud konec války nebo že se odstěhovali cikáni z čr,jinak to neni možný :-)))
mike: jak vis jak my sme slavili? :-D

25.05.2010, 19:29 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2010-05-25 19:32:56
pád pod nohy
výňatek z pravidel
"Pád pod nohy" je zákrok, kdy se hráč vrhne tělem napříč přes koleno či pod koleno soupeře nebo padne do kolen soupeře po přiblížení zezadu, z boku nebo zepředu.
Tresty
a) Hráči, který brání soupeři pádem pod nohy nebo skloní tělo tak, aby vedl zákrok na soupeřova kolena nebo pod ně, se uloží dle uvážení hlavního rozhodčího:
- menší trest (2‘)
- větší trest + automaticky osobní trest do konce utkání (5‘ + OK)
- trest ve hře (TH).
b) Hráči, který zraní soupeře pádem pod nohy, se uloží dle uvážení hlavního rozhodčího:
- větší trest + automaticky osobní trest do konce utkání (5‘ + OK)
- trest ve hře (TH).
Ač jsem 10 let hokej hrál, tak jsem toto neznal, dle mě nebýt tam to zranění Jágra, asi by to rozhodčí nepískl jako faul vůbec.
Co dělá Jágr když nemůže spát ? Počítá Ovečkin...
Jágr pred spanim počilal Ovečkiny a ted Ovečkin pred spanim pije jegry:D

26.05.2010, 09:31 |
Zdenek (A)
HT: Takze Jemelin sel ven zcela po pravu. Sice tam byla debata na teba bodychecku, ale ten by musel smerovat vyse a ne na kolena.
nj hlavne ze po skonceni chodil normalne no .......
ale co jagr je kazdej zapas silne zranen :o)

27.05.2010, 11:05 |
relax Cesta do Německa - 3000 Kč
Lístek na finálové utkání MS - 3500 Kč
Vidět brečet rusy se stříbrem na krku - k nezaplacení
Jsou věci, které si za peníze nekoupíš :)
relax: a být to o den dřív na Švédy, měl by člověk cestu dom asi vrtulníkem po tom infarktu :-D a ten si za peníze taky nekoupíš :-)