Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jak na bývalého zaměstnavatele?

o Navštíveno 514x o
o 21.05.2010, 15:23 | malakutna
Hodně to zkrátim. Jak na bývalého zaměstavatele, který "šikanoval (ne fyzicky)" svého zaměstnance? Nechci to rozebírat do detailu protože nejde o mě, ale o někoho mě dost blízkého (takže rodina).
Je to malej krámek s chlastem a jediný, co mě napadá jsou pravidelný kontroly ČOI, FÚ a celníků kuli kolkům. 80% zákazníků se už naučilo chodit jinam :-)

Majitelka a zároveň šéfová náhle zjistila, že má "moc" nad svým zaměstnancem a tak pomalu přitvrzovala až to dospělo sem.
Jsem celkem dost nastvanej, ale fyzické násilí není na místě. Spíš by mě zajímali jiné účinné metody jak dotyčné znepříjemnit obchodní aktivity.
Momentálně je dána výpovědní lhůta do konce měsíce + neschopenka. Takže relativně klid, ale nechci aby to pro dotyčnou šéfovou skončilo tak lehce. Když se zachovala jako sv*ne.

Nemá někdo z přítomných zkušenost? Není tu nějaký šéf, který by uvedl co by ho hodně naštvalo? :-)

o 21.05.2010, 16:29 | pepe689
hygiena,FU a COI a pak varianta c.obden lepit vlozky vterinakem :-))vyzkouseno
o 21.05.2010, 16:42 | Cenda | Upraveno: 2010-05-21 16:45:12
vyves po meste letáky, ze je na krabicak sleva 70% = 5Kc :-) hlavne v okoli nadrazi vlak/bus, opustenych domu atd.
o 21.05.2010, 16:52 | pepe689
ty woe
o 21.05.2010, 17:56 | JA
co po tobě chtěl?nechtěl abys makal?
o 22.05.2010, 01:00 | malakutna
Jak jsem psal, nejedná se o mě...jinak s tema letáčkama je to dobrej nápad :-)
na slevu se chytí hodně lidí. Jen aby to nedopadlo tak jako: špatná reklama taky reklama.
Takhle to prostě dopadá, když se zaměstnavatel potřebuje zbavit zaměstnance. Jenom prudí a ponižuje a nejlíp před zákazníky, což na ně určitě taky nemá dobrej vliv...Asi to nechám jen u těch kontrol a možná těch letáčků. Jak se říká, na každou svini se vaří voda a ono na ní taky jednou dojde :-)
Ta první naštvanost mě během dne naštěstí tak nějak opustila.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3576 sekund.