Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pls- motorek zadniho sterace 3B9 955 711 C vs. 1J6 955 711 C - ETKA

o Navštíveno 1022x o
o 21.05.2010, 10:59 | Antonio
muze se mi pls nekdo podivat do etky jaky je rozdil mezi 3B9 955 711 C a 1J6 955 711 C ?
odešel mi v passatu B5 variant motorek zadniho sterace,tak jsem sehnal 1J6 955 711 C (tusim golf)
a ted mam problem s ostrikovacem. na tom novem neni tryska. je tam "konektor" na pripojeni hadicky ale na druhe strane(zvenku) neni tryska, tzn ze to strika vsude, jen ne na okno. dival jsem se na fota na googlu a vsude je i 1J6 955 711 C s tryskou,ale na tom mojem nevypada
ze by byla ulomena nebo tak. jeste k tomu by mel byt NOVY. Tak nekouknete se mi pls na etku jestl ta tryska neni samostany dil, ktery se nejak nasouva na tu osku, ze ktere strika voda? díky

o 21.05.2010, 12:04 | Antonio
VYRESENO
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.338 sekund.