Navštíveno 906x

Nevím čím to, ale asi totálním propadákem, nemůžu už ani slyšet jméno Červenka. Ten chlápek mě ničí už od zápasu se Švédskem!
Jojo, teprve co ho utrhli od Jagra, tak se na to da celkem koukat.

20.05.2010, 18:51 |
sotek Super!!!!

20.05.2010, 18:52 |
macek je to taaaaaaaaaam

20.05.2010, 18:54 |
Mika A vidíte, já to letos vůbec neprožívám a oni nakonec pojedou o medaile :-)
HOLT česká liga je něco jiného než MS
Systém celého MS je na hov.o teď v semifinále budeme opět hrát se Švédy,se kterými jsme již na turnaji hráli. Myslím,že daleko lepší a spravedlivější by byl systém každý s každým. (např. 8 týmů) a první tři by vykrystalizovali :-)
Dobrej hokej, dobrý nervy :-)

20.05.2010, 19:09 |
X-sat (M)
Parádní a určitě zasloužený. Finové byli nějak zakřiknutý. Červenka není vůbec špatný a Jágr ten má takovou smůlu kua, snad mu to tam konečně začne padat, moc bych mu to přál...
no to byl nervák sakra,až mám z toho ted 38 teplotu
nervy jako kráva naštěstí to dopadlo dobře :-))
Jsem byl v nervu celej ten zápas, myslel jsem že mě vodvezou. Ovšem musim pochválit, 3 třetina a prodloužení jsme zvládli na 1. a byly jsme náležitě odměneni

20.05.2010, 20:55 |
relax tak ted uz by to chtelo nejakou tu placku, bud finale, nebo o 3. misto nejspis se svajcarama nebo nemcema .. to by bylo smutny kdyby to nedopadlo

20.05.2010, 21:01 |
party_boy | Upraveno: 2010-05-20 21:02:54
Heh, já zjistil, že mě ty mistráky naprosto neberou. Ale NHL, tak to je něco jinýho. Na to čumim v noci úplně normálně a to i přes to, že jsem druhej den naprosto nepoužitelnej.
party: Komu fandíš v NHL? Taky čumím(ted už ne tolik jak dřív sice).. U mě Rangers..
Detroit, ten teda už skončil, takže bych stanley cup přál Chicagu. Pokud vim tak oni tu trofej už neměli kurevsky dlouho. Ale nevim jak jsou na tom ostatní týmy.

20.05.2010, 22:10 |
relax za me tedle v NHL Penguins, letos uz jim to bohuzel nevyjde, na viteze tipuju Flyers, jsou takovy nenapadny, nikdo od nich nic necekal, tak nebudou pod tlakem, navic se jim chytili klicovy hraci a golman ...
X-sat: nechápu, ja můžeš říct, že Červenka není vůbec špatný ?!? Jakmile slyším komentátora říct jeho jméno a on je na puku, tak to je vždycky tragédie !!
Červenka je tragédie už dávno. Ono sbírání druhých asistencí v extralize a zápas na MS je trošku něco jiného. Možná kdyby (1.) se nebál a nehledal furt Jágra, (2.) vymyslel něco samostatně a (3.) začal hrát do těla, tak bude mužstvu i přínosem. Teď po přehození pětek se mi to zdálo lepší. Ale jinak je to pro mě spíš Růžičkovo protekční kůň, kterej tam nemá co dělat.
na červenku jenom každý nadává sry za ot :-))
[ Link ]
Von se zas hraje nějakej hokej? Ještě, že mě tohle netrápí a bavím se tím jak všichni když se nedaří do nich kopete, ale kdyby dal gól, tak vozíte na autech vlajky a jeho jméno a chlastáte 3 dny v kuse. LOL.
Jo Červenku taky nějak nemusim, koukám že fakt nejsem sám. Jinak dneska si jdu vsadit 500 na výhru 2:1 Německa nad Ruskem, sice risk, ale letošní MS je plný překvapení, třeba se na mě usměje štěstí.

21.05.2010, 15:38 |
JA guster
no skoro si trefil :-)

21.05.2010, 21:51 |
tesil guster: vzhledem k tomu, ze hrajou zitra, tak toho zatim moc netrefil:-))

21.05.2010, 22:21 |
X-sat (M)
Pane jo, znalci koukám
1. Červenka (Slavia) 22 zápasů/36 bodů (16 branek + 20 asistencí)
2. Kohn (Třinec) 22/29 (9+20)
3. Netík 21/25 (13+12) atd.
Než budeš zase plácat blábol, nejdříve se informuj ;-)
A že má o něj zájem Omsk také o něčem svědčí. Ale když Vy zhurta, tak já taky.
Jen RESPEKT ;-)

22.05.2010, 11:22 |
Francouz | Upraveno: 2010-05-22 11:26:51
To, že je v lize nejproduktivnější hráč, to ví snad každý. Nic to ale nemění na faktu, že prostě na MS je out a je to Růžičkův mazánek ;o) ! P.S. A je dobře, že ten přežvýkavec u repre končí :o) !

22.05.2010, 11:38 |
X-sat (M)
No uvidíme dnes ;-)