Navštíveno 743x

18.05.2010, 11:28 |
Zdenek (A)
Tak me zase nasral urad! Zmenil jsem adresu trvaleho bydliste. Musim to krome jineho nahlasit i na Obchodni rejstrik, protoze jsem jednatalem spolecnosti. Zmena adresy stoji TISIC KORUN!!! GRRRR! To se mi snad jenom zda! Kurva! Za co? Za to ze nejaka pipina opise adesu ze zadosti do pocitace? No to si snad delaji srandu! No to me zase zvedlo ze zidle! Zku*venej stat nas nuti chodit na urady a jeste si za to nechavaji platit nesmysly..............

18.05.2010, 11:41 |
choze no já jsem tam "zatím " za 250,- :(
to jsou tzv. "protikocovna opatreni"... :-)

18.05.2010, 12:55 |
Zdenek (A)
Protikocovna opatreni??? Hezky! Ti smejdi mluvi o tom, ze se lidi usadi na prdeli a nejsou ochotni cestovat za praci. A kdy nekdo tu prdel zvedne, tak mu napalej spravni poplatek jako prase!

18.05.2010, 13:18 |
X-sat (M)
A z čeho chceš platit ty ouředníky??? ;-)
to je husty :-( ja byl dneska na uradech taky a docela mě překvapilo že po mě nikdo nic nechtěl /výměna OP a ŘP/
Zdenek: taky mě to čeká, nad tisícovkou se asi ani rozčilovat nebudu, prtž s tim nic neudělám, ale jak je to s hlášením změny třeba pojišťovnám, bankám apod...musí se hlásit? prtž to pak člověk stráví den nahlašováním...
Právě to nepříjemné papírování je důvod, proč mám trvalou adresu jinde, než své bydliště (už několik let). Nijak zvlášť mě to netrápí.
Luke - určitě nahlaš změnu bydliště i u bank atd. Zrovna jsme řešili jednu 30tis. záležitost kvůli tomu, že manželka nedala bance vědět, že se vdala a přestěhovala.

18.05.2010, 15:32 |
JP jako Mr.Scully

18.05.2010, 16:44 |
clown Zdenek .. a pockej .. u nas pokazdy na PZ prisel po zmene sidla firmy financak na hloubkovou :o))) to vis .. Cernosice jsou stat ve state ... :o))
jako clown, zatim je to sranda ;-)