Navštíveno 481x

Tam jsme zkouseli s Darylem par veci povypinat, mohli byste prosim na par minut se zkouset proklikavat e-shopem, zda se Vam to kousne?
Kouse se to jen v IE a to zcela nahodne. Prohlizec z niceho nic zamrzne.
Diky moc
www.autohificlub.cz/partner
hele, mně na tom vadí, že nevidím pořád tu základní nabídku Katalogu, tj. když kliknu třeba na Alu kola - Příslušenství - Štefty - a kliknu na konkrétní výrobek, tak se pak do Katalogu musím 4x vrátit volbou Zpět (případně kliknou na home).
Kdyby bylo aktivní aspoň to slovo Katalog, nebo ideálně aby se ta struktura rozbalovala v nabídce Katalogu a zbytek byl furt vidět.
Což?
Rajdlos: IE 32b, IE 64b, Firefox..maká;-)
Šestikule: nahoře pod hlavním menu máš vždy cestu, např.: Úvod Alu kola a příslušenství Příslušenství pro alu kola Ventilky, takže se vrátíš vždy kam potřebuješ jedním kliknutím...
jj, to vím, ale to neřeší to, že když jsem v Alu kolech, tak nemůžu rovnou přeskočit do Motor tuningu, musím se vždy vrátit na začátek. Právě když je tam ta cesta tak nechápu, proč vlevo nezůstává zobrazena ta hlavní nabídka Katalogu.
Sestikule: ono tohle by bylo tezko resitelne a ztracelo by to ne prehlednosti, protoze treba sekce Motor tuning ma ca 40-50 pod sekci a nedokazu si predstavit ze by se k tomu jeste zobrazovala hlavni nabidka, tedy jak to elegatne vyresit
Giuseppe1: diky :)
snad si najdou chvilku i dalsi, kterym to blblo

18.05.2010, 08:38 |
Veva Google chrome + WinXP maká v pohodě
IE8 WIN 7, chvíli jsem to zkoušel a v poho...
Veva: zvláštní, když rajdloš hned v úvodu píše, že to dělá jen IE :)

18.05.2010, 11:14 |
DaveX Já to nechápu, proč s tím IE něco neudělají. Pokud vidím nejen tady, že někdo má nějaký problém s načítáním stránek apod. tak jen uživatelé IE. Já používám Firefox a nikdy žádný problém.
Rajdlos: klikal jsem v IE Win 7 64bit a šlapalo to v pohodě :)

18.05.2010, 11:49 |
choze IE win7 a ok
diky moc :) problem je nejspise vyresen

18.05.2010, 16:59 |
Bulík Google chrome + WinXP-jede mi to jako brus