Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zlín-Brno-Praha a z5

o Navštíveno 291x o
o 17.05.2010, 20:50 | BATMAN
O vikendu jedu kvuli malichernosti tuto trasu tak kdyby nekdo neco potreboval dovezt za mensi uplatek at se mi alespon z casti vrati naklady....

V patek smer Praha
V nedeli z5

o 17.05.2010, 21:36 | Luke_288
sorry, ale už jsem tu pár lidem věci převážel (fordíkovi asi 2x z jihu čech do prahy, luke-jeepovi už kdysi nárazník na feldu z prahy do krumlova, něco marauderovi) na trase kterou bych tak jako tak jel a nikdy by mě nenapadlo si za to něco vzít. neřeknu, kdyby to byla zajíždka nebo "taxi" služba
o 17.05.2010, 21:55 | BATMAN
Holt jsi asi jeden z tech co si bud jezdi sluzebakem nebo nehoni v dnesni dobe kazdou korunu jako ja.

Ja sam bych podobnou sluzbu kolikrat vyuzil.
Tyhle temata se tu objevujou dost casto tak nechapu proc se seres zrovinka do mojeho.

Myslim si ze rict si o stovku ci dve za dopravu pres pul republiky vcetne odpovednosti za onu vec je docela v poradku.
o 17.05.2010, 22:25 | Luke_288
vnímám rozdíl mezi:
a, mám věc, nechci ji posílat poštou, jede někdo?
b, jedu někam a případně bych si rád vykompenzoval náklady na PHM- to mi přijde fakt úlet a timhle stylem jsem tu ještě nezaregistroval jedinej příspěvek

tak přeju at někoho, kdo ti tu stovku dá...
a ano, jezdim služebákem, nevím, proč bych k výkonu zaměstnání měl používat soukromý auto...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3625 sekund.