Navštíveno 680x

Tak se mi povedlo porpichnout sprej sroubovakem a postrikalo auto. Nejde to odstranit. zkousel sem vodu a houbicku vc. samponu a nic. ma tu nekdo nejaky typ?? mam na tom metalizu
Tech. benzin, ředidlo, aceton... Cokoliv, nemusíš se bát že to tvýmu laku něco udělá.
benzin, lehce aceton, kdy nepomuze, nechat zaschnout prebrousil 2000 a rozlestit
čim dřív tim líp ředidlem.... jde to samo dolu...

17.05.2010, 11:34 |
Kapka (M)
mam ten samy problem..bracha si strikal motorku..a mam ted jeden bok auta drsny jako šmigl..naštestí to bylo červena perlet..takže to nei tolik videt na moji černé metalize..ale už je to zaschle cca mesic..co s tim?

17.05.2010, 11:46 |
Zdenek (A)
Kapka: Vzal bych na to lesticku a prejel to. Myslim, ze to pujde dolu docela slusne.
Axetom: Jestli je to bezna sprayova barva, melo by to jit velmi snadno acetonem. Aceton by laku nemel ublizit, ale doporucuji to radeji pred tim proverit nekde na skryte lakovane casti auta a v kazdem pripade pracovat co nejrychleji a nenechat pusobit moc dlouho.

17.05.2010, 11:47 |
Zdenek (A)
cr4sh3r: TEMPO NEEEEE! Budou to tam videt, ikdyz se budes snazit sebevic. Vlastni zkusenost!
Zdenek: Dyt je to brusná pasta, mě to tím šlo bezproblému. Co jinýho mu chceš doporučit za pastu pod tu leštičku? Cokoliv brusnýho...

17.05.2010, 12:53 |
Zdenek (A)
Rozhodne bych na to sel zpocatku hooodne setrne...

17.05.2010, 14:58 |
JP Tempo je největší sračka ať už se použije ručně nebo nedej bože strojově. Výsledek sice občas někoho na první pohled "ohromí", ale je to za cenu nesmyslnýho úběru laku. Občas to ani netrvá dlouho a proleštíš se na hranách na plnič. Zkusil bych na první pokus jakoukoliv jemnou pastu, až když to nepůjde tak něco hrubšího, ale podle mě to půjde.
JP: Sračka to není, je to brusná pasta a tak se taky musí používat.