Navštíveno 497x

mam dotaz na zdejsi uzivatele PS3 (zejmena Slim se mi zda jako spravny kutil :-). Neni mozno do PS3 dostat nejaky jiny prehravac mp3 nez ten co je tam defaultne?? Ze zacatku sem si rikal ze tech par zakladnich funkci mi staci,ale uz z toho zacinam kolikrat silet. Hlavni dva problemy: 1)veskere mp3 mam na pripojenem USB disku,a po kazdem vypnuti si PS3 musi veskery obsah jakoby nacist.Coz u 150GB je celkem kurevska doba. 2) nejde primo posunout mp3 treba na 20. minutu,musim drzet celou dobu tlacitko jak mongol,a pokud nahodou trochu pustim a znova zmacku,tak skoci dalsi track a muzu zacit znovu.. Upozornuju ze mi jde o funkcnost,design preziju asi jakykoliv,nedelam si iluze ze tam bude neco stejne komfortniho jako itunes. Vsem predem diky za odpoved. (P.S - na PS3 foru jsem zbezne hledal a nenasel)
E-e, jedine ak máš fatty a si ešte na starom FW, tak si tam mrdni Linuxa na dualboot... iné riešenie bohužiaľ nepoznám :o)
Ten přehrávač není to úplnej luxus ale dá se s ním žít, každopádně abys tam měl tak dobrej přehrávač muziky jako je WinAmp nebo AIMP2 a na video něco jako KM Player, tak to se bohužel nedočkáš, na to si radši pořiď komp.
panove,napsal se že je mi jasný že nic extra nejspíš nebude,mě by ale stačili jen ty dvě funkce které jsem vyjmenoval,toť vše. Jinak jak je na tom v tomhle ohledu Xbox??
A my sme Ti odpovedali že to neide :o) Na tej konkrétnej konzole jedine so starým firmwarom tam hodiť Linuxa pod Other OS, inak nie :o)
Slim: ok,kazdopadne diky za odpoved,i kdyz nepriznivou,vedel sem ze nezklames :-)