Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > PS3 - přehrávání audia

o Navštíveno 501x o
o 17.05.2010, 06:57 | Klobouk
mam dotaz na zdejsi uzivatele PS3 (zejmena Slim se mi zda jako spravny kutil :-). Neni mozno do PS3 dostat nejaky jiny prehravac mp3 nez ten co je tam defaultne?? Ze zacatku sem si rikal ze tech par zakladnich funkci mi staci,ale uz z toho zacinam kolikrat silet. Hlavni dva problemy: 1)veskere mp3 mam na pripojenem USB disku,a po kazdem vypnuti si PS3 musi veskery obsah jakoby nacist.Coz u 150GB je celkem kurevska doba. 2) nejde primo posunout mp3 treba na 20. minutu,musim drzet celou dobu tlacitko jak mongol,a pokud nahodou trochu pustim a znova zmacku,tak skoci dalsi track a muzu zacit znovu.. Upozornuju ze mi jde o funkcnost,design preziju asi jakykoliv,nedelam si iluze ze tam bude neco stejne komfortniho jako itunes. Vsem predem diky za odpoved. (P.S - na PS3 foru jsem zbezne hledal a nenasel)

o 17.05.2010, 08:29 | muSlim
E-e, jedine ak máš fatty a si ešte na starom FW, tak si tam mrdni Linuxa na dualboot... iné riešenie bohužiaľ nepoznám :o)
o 17.05.2010, 10:47 | RedBaron
Ten přehrávač není to úplnej luxus ale dá se s ním žít, každopádně abys tam měl tak dobrej přehrávač muziky jako je WinAmp nebo AIMP2 a na video něco jako KM Player, tak to se bohužel nedočkáš, na to si radši pořiď komp.
o 17.05.2010, 13:14 | Klobouk
panove,napsal se že je mi jasný že nic extra nejspíš nebude,mě by ale stačili jen ty dvě funkce které jsem vyjmenoval,toť vše. Jinak jak je na tom v tomhle ohledu Xbox??
o 17.05.2010, 13:51 | muSlim
A my sme Ti odpovedali že to neide :o) Na tej konkrétnej konzole jedine so starým firmwarom tam hodiť Linuxa pod Other OS, inak nie :o)
o 17.05.2010, 15:50 | Klobouk
Slim: ok,kazdopadne diky za odpoved,i kdyz nepriznivou,vedel sem ze nezklames :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3163 sekund.