Navštíveno 840x

16.05.2010, 14:25 |
Fipo čau kluci, do měsíce bych si měl kupovat auto. Extra požadavky moc nejsou, aut.klima, víc jak 4 pytle, manuál, lépe kombi, r.výroby 2001 a novější, km nejlépe do 150t. Cenovka 100-130t Kč. Koukal jsem na Mondeo, Passata, 307ku, C5, Corolla či Avensis...prosil bych nějaké osobní zkušenosti či nějaké jiné auti na výběr? Hledal jsem všelijaké recenze a už z toho mám hlavu jak balon :-D Díky
C5 zapomeň, viděl bych to na Mondeo, Avensis či Corollu, případně i ten Passat, 307 by za tuhle cenu byla ta prvnější a ty byli dosti problémové. Pokud bys tedy chtěl kvalitu a spolehlivost, tak asi ty Toyoty a to Mondeo
za me TOYOTA bezproblemove auto

16.05.2010, 17:01 |
Fipo ještě jsem zapomněl na hondu civic
Za mě taktéž Toyota ;o) !
když v tý ceně seženeš Avensis tak určitě neprohloupíš, na C5 bych ani nepomelšlel, Passat možná ale těžko najdeš kus co bude za něco stát a mondeo je dle mě takový bezduchý auto, avensis je pohodlný akvalitní auto který tě jen tak někde nenechá ve štichu :) a když mondeo tak zapomen na nějaký naftalíny ale ber jedině s motorem tj aspon 2,5V6 který je spolehlivý což rozhodně tdci nejsou, avensis klidne v naftě protože zádný koncernový TDi dle mě neni kvalitně rovnatelný s D4D :)
Nedávno jsem pořídil Mondeo v kombíku a spokojenost (benzín).

16.05.2010, 20:37 |
Fipo mondeo v naftě jsem zavrhl hned, jedině benzín. Kamarád má a zrovna prodává 2,5 V6, spolehlivé to je,ale dost to i papá :-/ a abych jezdil za 11-12litrů a víc po městě fakt nee :-)

16.05.2010, 21:16 |
Rudi | Upraveno: 2010-05-16 21:18:59
Osobně můžu doporučit Nissan Primera kombi 2,0 103kW, rok tušim do 2001, pak ty novější měli něco společnýho s Renaultem a šlo to těžce ke dnu.
Min.rok sem jí po dlouhým hledání našel tátovi v rajchu, sice už po 2-3.majiteli, ale veškerej servis a účty k tomu, aj přiznal, kde to bylo stříkaný. Mělo najeto cca 110-115tis. a za ten rok je to opravdu bezúdržbový auto( nájezd cca 20tis.), otec měnil jen filtry + olej a jednu žárovku v zadním světle, má to řetěz, takže rozvody neřešíš.
V dnešní době to auto koupíš do cca 100tis. max( kolem 80se dá), víc už je nesmysl. Z výbav většinou xenony, autoklima, jen to má ale tušim 4xairbag a né 6x.
Spotřeba město kolem 9l, dálky dá otec i za 7l s klimou, my jeli Essen a zpátky, klima furt, rychlost 150+ a spotřeba 9,1 :-))

16.05.2010, 23:34 |
cupra.165 | Upraveno: 2010-05-16 23:38:34
Kamarad dnes koupil tohle u nas v bazaru v Plzni....
dovoz Svycarsko,serviska,115 000km klima,bagy,navigace ,v elektrice,palubni pc,18 kola,tonovana skla ,automat 6 kvalt
Fiat Croma rok 2006 1,9 Multijet nafta 150 ps cena 150 000.- a ja sem z toho auta fakt docela hotovy..je uplne netknute,nebourane..sice trosinku drazsi,ale dobry zaradit do vyberu
Jeste sem zapomnel parking senzor :-) Chybi tomu jen kuze a cd menic :-)

temer totozny rebus resil v zime muj pantáta,nakonec po nekolika prohlidkach vseho mozneho koupil xsaru picasso od znameho se 150.000 real najeto,takrka max vybava krom kuze a navi a dost si pochvaluje ze se mu do toho dobre nastupuje (je mu pres pade...) je to prostorny (drive Octa I) a s 1.8 benzinem jezdi do 8L/100

17.05.2010, 10:51 |
Fipo na primeru jsem taky myslel,ale naopak spíš na rok 2003 a vejš, ty starší modely se mi moc nelíbí :-(
to samý ta toyota avensis, četl jsem hodně recenzí,že je auto spolehlivé. Rozum říká ano, ale mně se to auto nelíbí, hlavně interiér je naprosto tragickej. Třeba to ale zrovna vyhraje :-)
primera je fakt dobrý auto, je i hezčí než dobovej avensis ale avensis je opravdu bitelný auto.....
2003 a vejš rozhodně nekoukej, to už neni nissan ale opravdu zkurvený auto ala renault a vydrží to pramálo ostatně jako jiný FR auta .....
rozum by mi řikal avensis ale je pravda že ty starší se mi taky dvakrát nelíběj, záleží co chceš :)
jaký má nissan diesely kolem toho roku 2000?
Vydrží to nebo je lepší benz. motor?
A ten motor 2,2 d co dávali do almery je už rencek?
nissan má tragický deisly, to už fakt radši kup koncernovej nebo i toho pitomýho itala obojí je kvalitnější..... on ten 2.0d vydrží půl milionu s pár opravama ale celkově to je tragickej motor kterej beztak žere to samý co 2.0i .....
2,2 už je DCi tzn renault.... nebrat

17.05.2010, 18:05 |
Rudi japonci v týdle době nafty ještě neuměli, takže tomu se vyhni obloukem, kup radši ten benzín a bejt tebou volil bych dovoz z rajchu, hodně těchhle primer si tam pořizujou právě starší dědci. Navíc ten 2litr není ani tak strašně užranej.