Navštíveno 631x

Sháním nejlevnější laminátovou plovoučku, zná někdo firmu nebo internetovou stránku? Jedná se o 40 m2.
obi nebo baumax, pochybuju že ti někdo prodá levnějc než oni(obyč myslím okolo 150,-/m2)
V baumaxu za 89,- A hledám ještě levnější :-)
za 89kč to je potisknutá lepenka ne?:)

16.05.2010, 15:18 |
imax Ja bych do tak levne podlahy nesel, protoze za par mesicu pouzivani, ji budes muset menit kvuli skrabancum na povrchu a to hlavne kdyz to pujde do nejakych kancelarskych objektu. Jetli mas doma zidli k PC na koleckach, tak za cca rok ta podlaha bude KO. Ja bych tady nesetril, pac je to investice do budoucnosti!
dával jsem taky co nejlevnější podlahu, asi ze stejného důvodu, aby byly co nejnižší náklady. Ve dvou pokojích celkově něco přes 30m2 to mám skoro 2 roky, a je pořád jak nová. Nikde se neboulí, ani jedna rýha, židle tu mám tři, jedna na pogmovaných kolečkách, na které sedím a popojíždím denně 2-4 hodiny a nikde nic. Jediné ošetření je občas zametení a jednou za dva týdny vytření vyždímanou hadrou se saponátem. Ono je to sice nějaký lisovaný bordel, ale vrchni vrstva je celkem dost tvrdá, vrut bez předvrtání nehrozí...

16.05.2010, 18:14 |
imax pogumovana kolecka je neco jineho nez umela kolecka!
no šak neříkám, existujou snad na každou židli, cena 200Kč za 5ks. Právě jsem to řešil, když jsem to položil a někdo mě tu na to navedl

16.05.2010, 19:20 |
tesil Nekde u Boskovic nebo v Boskovicich snad prodavaji plovoucky kolem 120,- za baleni. Kolik je v baleni nevim, ale snad neco pres 2 metry. Je to ale uz nejakej patek co jsem to slysel, takze kdyby to byla kachna, tak se omlouvam.
ted bylo v tuning shopu OBI plovoučka za 89,- a 2,5m lišty za 49,-