Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dětské sedačky po X-té

o Navštíveno 592x o
o 16.05.2010, 14:16 | kasko
Vím, že se to tady probíralo několikrát, ale pro připomenutí, poradí někdo s výběrem dětské sedačky. Rád bych konkrétní typy, nebo linky.
Bude to pro prcka, který má nyní cca 9kg a má 7 měsíců. Vajíčko začíná být těsné. Přemýšlím o uchycení ISO FIX.
Jaké máte názory na toto uchycení, oplatí se?

Jinak mám možnost mít za rozumnou cenu dětskou sedačku originál Škoda. Jít do toho, nebo raději zvolit jinou značku.
Na tomhle nemá smysl šetřit, protože v tom obvykle vozíme to nejcenější...

Díky

o 16.05.2010, 14:46 | Petura
jj na rady zdejších tatínků, jsem pořídil maxicosi priori xp ...
[ Link ]
o 16.05.2010, 16:54 | Stofi
Po zkusenostech nekolika mladych rodin z okoli jsme koupili Romer King Plus (model 2010). Vyborne a rychle se upina. Ma polohovani v nekolika krocich, takze kdyz mala usne, muzeme ji trochu polozit. Je videt ze to delal nekdo hlavou, protoze ani na demontaz potahu clovek nepotrebuje vysokou skolu.

[ Link ]
o 16.05.2010, 17:02 | Augi
Nemám u sebe scanner, ale podle poslední testů jsou nejlepší:
Sk1: Maxi Cosi Tobi
Sk2-3: Cybex Solution X-fix; Kiddy Discovery pro
o 16.05.2010, 17:16 | dj.DEKL
Za mě Maxi-Cosi Priori
o 16.05.2010, 17:27 | Deliquente
Řeším to samé...
Díky za toto téma :)
o 16.05.2010, 17:27 | Augi
kasko: poslal jsem Ti na mail 2 PDF ;-)
o 16.05.2010, 17:29 | Pekys
Romer, Maxi Cosi Tobi, Maxi Cosi Priori XP.

s těmahle chybu rozhodně neuděláš, dlouhodobě nejlepší sedačky. Mám poslední jmenovanou, proti Tobi neměla nic horšího, a stála o litr míň. Rozdíl byl snad jen v pásu po otevření, kdy u tobi se pás sám rozjel do stran a držel tam připravenej zase na zapnutí, u xp si je můžeš zacvaknout po bocích autosedačky, abys je nemusel lovit z pod prcka.
o 16.05.2010, 17:40 | Beam
maximalna spokojnost a variabilita s Recaro Young Sport TRENDLINE
[ Link ]
o 16.05.2010, 18:15 | kasko
Augi: díky
Deliquente: NZ :)
o 16.05.2010, 18:17 | kasko
ještě otázka, na kterou tu zatím není moc odpovědí.
Co ISO FIX????
ANO, nebo NE?
o 16.05.2010, 20:22 | Petura
kasko: iso fix jsem řešil taky, záleží jak často budeš sedačku vyndavat a jestli druhé auto je taky vybaveno iso fixem?

já za každou cenu chtěl isofix ale drhé auto a ani žádné jiné v rodině isofix nemá, takže nakonec máme sedačky bez isofixu a i na pásu do drží dost pevně (díky dopínání) a sedačka je v autě během minuty připevněná...
o 16.05.2010, 21:38 | Tony (M)
Já mám taky Römer King Plus a jsem maximálně spokojený. Co se týká Iso Fixu, tak pokud na to máš auto, jdi do toho, je to sice asi o litr víc, ale podstatně jednodušší montáž a demontáž. S větším dítětem budeš auto častěji vysavat ;-)
o 16.05.2010, 21:49 | JR
osobne budu vybirat bud mezi Roemer nebo Recaro ...
o 16.05.2010, 21:51 | Augi
kasko: ja jsem proti Isofix už kvůli univerzálnosti...
o 16.05.2010, 23:17 | Dr.T | Upraveno: 2010-05-16 23:22:33
Augi, co jako univerzalnost? Isofix sedacka nelze upnout pasem do auta bez isofixu? ptam se, nevim. Dle mne ano, a proto Isofix urcite, pokud mas isofix alespon jedno auto, ve kterem se ta sedacka bude pouzivat, tak ano, neni to o pohodli upinani, je to o pevnosti spojeni sedacky s autem.

Ja dle testu bral MC Tobi a spokojenost maximalni, jen si u prodejcu pohlidej rok vyroby, 2008 byl pruser, stahli z obehu a po upravach vitez testu. V Cechach se ale urcite jeste nekde najdou stare kusy pred upravou. Jo a ja isofix nemam, bo ani v aute ho nemam, ale jak se bude menit auto tak nova sedajda s fixem
o 17.05.2010, 09:26 | Conan
... příští měsíc v D-Testu budou zase autosedačky ...
Osobně doporučuju Römer nabo Maxi-Cosi ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3769 sekund.