Navštíveno 488x

14.05.2010, 23:02 |
relax Začal jsem teď trošku chodit ke kámošovi do takový malý posilky a docela mě chytlo bouchání do pytle. Tak jsem se rozhodl, že si pořídim nějaký boxerský rukavice. Moc se v tom nevyznam, koukal jsem, že se velikostně dělí dle OZ co jsem tak vyčetl tak pro mě, jakožto velice rekreačního uživatele by bylo něco kolem 12 OZ, pokud se pletu, rád si nechám poradit. A teď mi jde o to co koupit, jak řikám nechci to na žádnej profi box jen jednou, dvakrát tejdně jít na hoďku bouchnout do pytle. Takže cenově do toho chci dát opravdu co nejmíň a vzhledově je mi to úplně fuk. Dík za každou radu a tip.
šel bych spíš do těchto -
[ Link ] Klasické velké pokud nebudeš mít sparinga a budeš jen bušit do pytle dle mě nemají cenu. Já vždy na pytel používal tyhle a bylo to lepší než velké

15.05.2010, 08:20 |
Pajk No kolik do toho chceš vrazit? Máš možnost koupit přes ebay? Osobně bych koupil jen Thajsko, takže King, Twins, Raja atd.

15.05.2010, 11:21 |
relax HT: sparinga ze zacatku mit nebudu, respektive budu, ale netroufnu si na nej, protoze je to kluk o 30 kilo tezsi a 15 cisel vyssi, navic delal zavodne kick box, takze me to spis bude ucit, ale casem si treba bouchnem ...
Pajk: Vrazit do toho chci co nejmin, na ebayi tu moznost bohuzel nemam, ale koukal jsem, ze se tam daj sehnat pekny veci za pekny ceny...
Já hlavně beru takový, aby to netlačilo na gulách..
a na co rukavice na rekreacni bouchani do pytle? :) Kup si treba jen bandaze a na bouchani si omotej ruce (je to dobry i kvuli zpevneni zapesti),nebo jed normalne rukama..aspon si obouchas klouby..

16.05.2010, 12:58 |
zipp a co si třeba na bouchání do pytle koupit pytlovky?