Řezat, řezat, řezat. Je to sice možná pro někoho nepříjemný, ale zavedl bych zpět oficiálně tělesné tresty. To fungovalo a věřím, že by to zabralo i dnes.
Když jsem to včera četl, tak - nestydím se to naspat-měl jsem slzu v očích. Dostat ty parchnyt do ruky, byli by rádi, že byse mohli plazit jako Meresjev a žrali by jen hadičkou. Neudržel bych se. Tohle už nemá obdoby a nejhorší je, že si na nich nikdo nic nevezme.
Mně je líto, když náhodou autem za jízdy trefím třeba ptáka, mám z toho špatný pocit a dá se říct, že za to nemohu, ale tohle, to už je fakt na hluboký zamyšlení nad tím, kam naše sploečnost spějě.
Začal bych tím, že bych adresně dotyčně označil veřejnostio, dal k soudu, požadoval náhradu škody a pokud rodiče nemají na zaplacení (myslím si, že ten pták nebude levný), tak exekuci a natvrdo. Jiná než exemplární cesta nebude a silně mi to připomíná kauza pana LL a jeho Superba - arogantní hajzlové produkují stejně arogantní parchanty (protože v tom vyrůstají a kopírují, co vidí) a výsledek, že za chvíli umlátí takový parchant člověka a nic se mu nestane.
Nismo - teď vidím tvůj příspěvek nade mnou, já to celénečetl, ale vidím, že smýslíš stejně jako já. je to tak-když se nemůžeme bránit funkcemi státu, budeme se muset bránit jako za starých časů o ko za oko, zub za zub.
Viz včera ta odvážná barmanka z Brna, co na ni přišel sfetovanej zmrd v kapuci,škoda veliká, že něměla ocelovej teleskop a parkát se mu pořádně netrefila do pazour. Já si tak přál, aby se jí to povedlo, že by zmrd musel žrát do smrti smrťoucí nohama, protože by do pazour nikdy nic už nevzal. Škoda.