Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > složenka TOP09

o Navštíveno 1165x o
o 14.05.2010, 15:41 | Crimson
Navrhuji, aby každý občan ČR včetně kojenců a dětí zaslal doporučený dopis p.Kalouskovi na jeho soukromou adresu. NEPRODLENĚ do 28.5. 2010 !

o 14.05.2010, 15:49 | pepe689
mas ji
o 14.05.2010, 16:26 | Luke-Jeep
jako taky me to dneska nakrklo :-/

pokud ju mas sem s ni :-D
o 14.05.2010, 16:29 | Luke_288
mě je to uplně jedno, letělo to hned do koše
o 14.05.2010, 16:36 | Prady
Taky to u nás leží vedle schránek, jednu jsem si ze srandy vzal ;-)....každopádně stejně volim TOP 09 díky Schwarzenbergovi kterej je chytrej a vzdělanej...především se nesníží na nějaké primitivní urážení a slogany jiných politických šašků. Jemu taky nejde o žádný koryta a prachy, protože on sám by nikdy nemusel nic dělat jak je hmotně a finančně zajištěný. Hlavně ruku na srdce, chce to ve vládě uplnou změnu a volit neparlamentní strany...co může být horší kromě té pseudo vlády a komunistů? Chce to změnu....
o 14.05.2010, 16:37 | Only_One
řešíte to, že někdo konečně řekl, jak to je ve skutečnosti a taky to, že někdo tyhle peníze jednou bude muset platit..... naše děti, děti děti?? .... a rozhodně ta složenka splnila co měla :-)
o 14.05.2010, 16:40 | Crimson
složenka nesplnila vůbec nic, jen nasrala spousty lidí,
proč mi to hází do schránky, já vím kolik je státní dluh, jenže já ho nezpůsobil ..
o 14.05.2010, 16:43 | kozlustechnykus
O_O Ano, to ano. A jako bonus par infarktu u duchodcu.:))
Urcite souhlasim, ze je treba zduraznovat, ze ten dluh je a ze to je potreba resit. Bohuzel spousta lidi jeste asi veri Paroubkovi, ze dluhy se neplati. To je pak tezky ...
o 14.05.2010, 16:48 | Kapka (M)
nahodou ta složenka je dobra..me se ten napad libil..aspon se treba par lidi probere a nebude volit Paroubka a spol..aby pak nemohli lidi rikaž že oni za ten dluh nemužou ..
o 14.05.2010, 16:53 | Luke-Jeep
jako napad dobrej, to ano, ale na bilboard s tim, ne do schranky ;-)
o 14.05.2010, 16:57 | C...arlos
No, ale vyděsit důchodce mi příjde jako hovadina, prd vidí a nedokážou pochopit, že to je předvolební situace. Chápu, že je to realita, ale takto nevím nevím... furt se to řeší v televizi, takže si myslím, že to není zas tak tajemná věc...
o 14.05.2010, 17:15 | DaveX
Mně to neva, umím číst. Dá se čekat, že z 10 000 000 lidí to někdo nepochopí, nebo tak. Když řeší desítky telefonátu na policii, tak to o ničem nenapovídá. Teď se to zase nafoukne jako prase a týden to budou dávat ve zprávách. Klasika.
o 14.05.2010, 17:22 | Prady
Hlavně kdo tu složenku má celou tak to pochopí, že jde jen o to upozornit lidi, že je něco špatně. Proto cituji doslova poslední odstavec složenky: Nebo se pokusme společnými silami tuto částku v následujících čtyřech letech minimalizovat. V případě jiné volby může Vaše dlužná částka velice rychle přesáhnout 200 000,- Kč na každého občana (včetně kojenců a dětí)!
..... Kdo má trochu rozum tak to pochopí a kdo ne tak ať k těm volbám raději nechodí. Jde jasně o upozornění na státní dluh...ihned uhraďte dluh má dát na vědomí občanovi že buď se bude snažit smazat státní dluhy tím, že "uhradí" částku nebo bude chtít něco změnit a volit jiné strany, sestavit novou vládu.
o 14.05.2010, 18:18 | JP | Upraveno: 2010-05-14 18:29:15
Only_One: Aktuálně by tě asi nemělo tolik srát, že budou za dluh platit "naše děti" jako to, že za dluh platíš už dneska ty a všichni ostatní pracující. Na úrocích ze státního dluhu (jen na úrocích, ne na umořování dluhu) teď stát platí pokud vim něco kolem 70.000.000.000,-. Produktivních obyvatel (ovšem včetně úředníků, odborářů, účetních a dalších co nic neprodukujou) je něco přes 7.000.000. Nemůžu si pomoct, ale vychází mi, že:

- každýho produktivního obyvatele stojí už dneska státní dluh 10.000,- ročně. Reálnejch 10tkč, neni to nějaká imaginární teoretická částka, ale peníze který jdou přímo z kapes každýho poplatníka a mohly by bejt použitý na něco jinýho (třeba na díry v silnici, kdyby už nutně měly zůstat v rozpočtu a ne u poplatníka). Je spousta lidí který těch 10tkč nevydělaj za měsíc...

- v současnosti dluží stát víc než 5x tolik, než před 10 lety - kde budeme tímhle tempem za 10 let? Budeme vydělávat jen na splátky dluhu?

Z toho celýho nekouká do několika let nic jinýho, než pořádnej průser, kterej zdaleka nejvíc odnesou nejchudší a střední vrstvy. Buď ten průser přijde postupně a pomalu tak, že se dluh začne splácet (doteď se v ČR nikdy nesplácel) což bude mít za následek snížení životní úrovně (ale přežití v dlouhodobym měřítku), nebo se budeme dál prožírat ke státnímu bankrotu a dopadneme jako Argentina. EU nás nezachrání, protože se v tý době už bude sama koupat ve sračkách (stačí se podívat, jak EU rozhodilo Řecko, který je první a navíc ekonomicky vcelku bezvýznamný, až exne nějaká větší země, tak to bude konec). Samozřejmě že to na 99% dopadne tim druhym způsobem, protože snižování životní úrovně kvůli něčemu tak "vzdálenýmu" jako je státní dluh neni politicky průchozí. Kdyby se už stal ten zázrak, že by vyhrála volby strana která chce snižovat státní dluh, nakonec by to stejně nejspíš dopadlo tak, že se ten přebytek státního rozpočtu nějakym způsobem rozkrade.
o 14.05.2010, 18:29 | Area51
Já se slozenkou naprosto souhlasím! A jako nápad na upozornění na zkutečnost je to jedinečný. Chapu Ozzyho s tim, že on dluh nezpusobil. To 99,9% lidí v tomhle státě. L-J: Na billboarde se toho uz nikdo nevsime a bude to kazdému u prdele...

Ale tahle vlna nespokojenosti je presne to co ta slozenka mela vyvolat.

Jak je již řadu let známo, LIDI PRAVDU vidět ani slyšet NECHTĚJÍ. Bojí se jí a proto jí žalují...

C...arlos: Ale i duchodce umí číst a je to tam naprosto jasně napsané o co jde.

Na novinkach jsem se dočetl, že to někdo žaluje za šíření poplašné zprávy. Co to je kua za poplašnou zprávu říkat pravdu?

Potíž dle mně je v tom, že když se nekdo v mediích zmíní o tom, že státní dluh je jeden bilion kurun..
Tak to zaprvé nikomu nic neřekne, protože si to nikdo nedokáže představit kolik to vlastně je. Za druhé už nikoho nenapadne vzít kalkulačku a vidělit to počtem obyvatel. A za třetí, pro představu kolik je to peněz by se asi hodilo pár příkladů..
1)cca 2 000 000ks Octávii
2)dostavěné veškeré silnice a dálnice v ČR a ještě nám zbyde
3)60 000 000ks notebooku
4)jídlo pro jednu rodinu na 6 000 000let

No a tak by se dalo pokračovat...

A pro toho kdo složenku neviděl:
[ Link ]

Jo a komu se to nelíbí.. Tak ji proste vemu, hodim do koše a je to ne? :o)
o 14.05.2010, 18:30 | mrazik
Je velice dobre, ze se o tom zacalo poradne mluvit a snad se lidi probudi. Ono spadnout do horsiho ratingu muzeme i s mensim dluhem nez je recko.
o 14.05.2010, 18:57 | Only_One
Však sám jsem zvědavej jak tyhle volby dopadnou...
o 14.05.2010, 20:00 | Harryp
Zvláštní,že to posílá Kalousek,který u toho mnoho let a vlád osobně byl a byl za to zodpovědný!!! Víte ono není všechno jenom černé a bílé. První a největší tunel novodobé historie byl v kuponové privatizaci Klause,kde se projebalo cca 700 miliard..proč toto nikdo neřeší? Mnohdy se s prominutím řeší hovadiny a jen se strany a politici mezi sebou hádají,ale,že by sedli a konkrétní problémy řešili to nikoli.. :-( Zavedl bych kolektívní zodpovědnost poslanců atd. Pak by tam šli možná opravdu lidi,kterým nejde o moc,tunely atp. nebo to naopak budou řídit lidé,kteří mají a budou chtít ještě více a výsledek bude stejný.
o 14.05.2010, 20:23 | tykeev
Mě se to jako nápad líbí.... ne každý si umí prakticky představit, kolik ten dluh vlastně je a takhle rozpočteno na osoby to je hodně názorné a zarážející

Co se týče způsobu provedení, bych to provedl určitě o něco mírnější, protože na ty starší lidi to je relativně riskantní... ne vždy to pochopí.
o 14.05.2010, 20:26 | Cenda
Ozzy, jestli mas jeho adresu, klidne mu tu slozenku doporucene poslu, treba i nekolik. Zacneme 114 mil. za padáky, co byly na hovno...
Na vlade se podili uz od 90. let (jako ekonomicky poradce vlady, namestek ministra obrany pro ekonomiku...).
o 14.05.2010, 20:52 | Prady
Harryp: správně, volit ty kterým nejde o tunely...takže Schwarzenberga, protože ten je tak zajištěný že to opravdu nemá za potřebí....
o 14.05.2010, 20:59 | .mycTD
slozenka minimalne donutila par lidi alespon na chvili premyslet nad statnim dluhem.
za me dobry.
o 14.05.2010, 21:01 | Etien (M)
se slozenkou souhlasim... rozhodne lepsi nez billboardy s tou bradavici co me strasej kazdy rano po ceste do prace...
o 14.05.2010, 21:11 | Beda
Souhlasim s Harryp, pekne a vystizne napsane
o 14.05.2010, 21:21 | Etien (M)
a pak to nema Paroubek vyhrat... no nic... nebudu se do tyhle soc-dem debaty poustet...
o 14.05.2010, 21:23 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
no,nevím...Schwarzenberg je možná za vodou,ale ti ostatní v TOP09....samý bývalý ODSák a ODS se taktéž nikdy moc nepředvedla...CSSD hrůza,ti jen kritizují a na vše mají řešení,které stejně není možno použít.
Pak zbývá snad jen Radek John se svou stranou VV.Jako redaktor se nebál do něčeho dloubnout.Jen se bojím,že ho státní mašinerie semele a otupí...
o 14.05.2010, 21:35 | HIGHTOWER | Upraveno: 2010-05-14 21:42:41
Jako nademnou, o TOP09 bych uvažoval, ale to, že zakladatelem a v pozadí hlavním řídícím je Kalousek, že Schwarzenberg je tam jen nastrčen, aby strana vypadala lépe, to fakt ani náhodou, po tom, co Kalousek za svou politickou kariéru předvedl, kdykoli hlavně u koryta ať vládne kdo vládne, je TOP09 u mě pohřbená, ODS, ČSSD, KSČM, SZ, KDU-ČSL prostě už fakt ne! VV co jsem si přečetl hodně článků, hodně jejich nápadů, rozhovory s Johnem a dle mě dopadnou jako SZ, prostě mají přiblblé nápady, naposledy jak ty hlídky tak dnes jsem četl, že by chtěli sloučit Ministerstvo obrany a Vnitra pod jednu instituci, bravůrní nápad :-(
A celkově volební klání v ČR je už 8 let na blití a nemá cenu se na to koukat. Spíš místo aby lidi zaujali, tak je spíš odrazují a ztrapňují se, všichni... Kdo má veřejně jediný napsaný opravdový program, bod programu, kromě ZRUŠÍM TOHLE NEBO TÁMHLE TO? Nikdo... Volební kampaň není o tom oslovit voliče na svou stranu, ale spíš je od sebe odradit.
Vždy jsem předtím volil ČSSD, ale už ani náhodou!
o 14.05.2010, 21:36 | .mycTD
...a Radek John je starej poctivec, bo v televizi kritizoval grazly :-)
o 14.05.2010, 21:57 | Fresh
jen pro info, nemam pana Kalouska nijak v lasce ani lidovce, jsou to vlezdoprdelkove, ale pokud vim, tak co byl pan Kalousek ministrem financi, tak jako jedinej snizoval schodek rozpoctu a to velmi uspesne! troufam si rict, ze kdyby nebylo krize v usa ktera se rozsirila do celeho sveta, tak jsem meli schodek pro letosni rok 0
o 15.05.2010, 05:37 | ibizman
za me slozenka dobrej napad :o) jen by zajimalo kdy se polozi cela evropa diky te slavne zasr... unii.... myslim si, ze u nas ojro ani nebude, bo do te doby se to polozi :o)
o 15.05.2010, 06:52 | ruffrider
o 15.05.2010, 09:16 | carlos
to fresh:je vidět,že jsi zcela mimo
o 15.05.2010, 14:08 | Fresh
to carlos: proc mam jako byt mimo? pokud umis cist, tak tady mas jeden z X clanku a dukazu o hospodarani v roce 2008 [ Link ]
o 15.05.2010, 20:21 | hanzz
Jó, Kalousek, to je ten nejgeniálnější ministr financí ve vesmíru a čistota sama :)

Jenom pro informaci (hlavně pro Freshe). Je rozdíl mezi hospodařením a účetnictvím. Pravda je, že v roce 2008 skončil rozpočet (státní účetnictví) ve ztrátě "pouze" 19 miliard, ale ve stejném roce se státní dluh (výsledek hospodaření) zvýšil o více než 110 miliard, což bylo do loňského roku druhé nejvyšší zadlužení.

Je to opravdu dokonalé chucpe, když člověk, který má na takovém státním dluhu svůj velký podíl (už od jeho šméček na ministerstvu vnitra) a nyní se stylizuje do role zachránce státních financí. Ale co, když mu to 10% populace žere...
o 15.05.2010, 23:25 | Fresh
takže těch osmdesát bankéřů, finančních analytiků a investorů z celého světa jsou vlastně blbci a nic neví [ Link ]
víc se ho zastávat nebudu, jak jsem psal, já ho nemusím
o 16.05.2010, 00:01 | Mr.Scully
Kalousek byl výbornej ministr financí - ano, vím, že účetně byl schodek rozpočtu podvod, ale jinak jeho práci na ministerstvu financí oceňuju. Minimálně tam byla vidět snaha.

Složenka je dobrej nápad. Minimálně si to spousta lidí uvědomí. Co je platný, že "jsme to nezpůsobili", když to stejně budeme muset dříve nebo později alespoň částečně splatit. A jestli nějakého důchodce trefí šlak? Pokud nepozná, jak vypadá fiktivní složenka, tak proboha nemůže mít ani volební právo!!!
o 16.05.2010, 00:02 | kozlustechnykus
Ehm. Jakykoliv oceneni politika beru s velkou rezervou viz Gore a Obama.
Pekny, cena od 80 noname odborniku. Vzpomen si na IPCC. Tam se jich schodlo trochu vic a stejne to byly lzi a polopravdy. Temhle vecem proste neverim.
o 16.05.2010, 00:22 | Luke_288
OT: a co by to jako mělo bejt za lidi, aby to pro tebe nebyli noname odborníci?

jinak souhlas se scullym
o 16.05.2010, 11:41 | X-sat (M)
Vždy při zmínce o Kalouskovi si vzpomenu na pivní vyprávění nebožtíka kolegy, který byl jedním z posledních opravdových četníků a cuká mi z toho koutek úst. Kalousek byl od jak živa křivákem a podvodníkem. Jen měl vždy dost dlouhé prsty...
o 16.05.2010, 11:43 | Rudi
Za mě určitě jedna z pozitivních věcí na volbách, doufám, že mnoha lidem to konečně otevřelo oči!

Paroubek na to sere, sám se k tomu přiznal, že když ostatní země se nesnažej dluh snižovat, tak nebude ani on, kam to pak ale povede? Není lepší radši pár let šetřit než pak zbytečně přeplácet dalších x desítek let? Otázkou je, co bude až to položej jiný země, to my se svezem s nima, ikdyž budem takřka na nule...
o 16.05.2010, 19:37 | Kislik
ja souhlasim, je potreba aby si lidi uvedomili ze statni dluh neni nejaky imaginarni cislo ktery je nezajima
o 16.05.2010, 20:01 | kozlustechnykus
Luke_288: Popravde nevim. JEn pisu, ze posledni dobou prestavam verit cemukoliv, do ceho je namocena politika. Ano, davam rovnitko mezi slova politik a lhar. JE to jen muj nazor a nikomu ho nenutim, proste to tak vidim.
o 16.05.2010, 21:51 | Luke_288
tak já s tvým názorem v podstatě souhlasim, jen jsem narážel na ty nonamy, protože pro mě jsou nonamové skoro všichni
o 17.05.2010, 10:58 | hanzz
Matějka vrací úder :)

[ Link ]

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3597 sekund.