Navštíveno 1361x

13.05.2010, 21:24 |
Rudi [ Link ] Todle je opravdu kretén, když se chci zabít, tak skočim z mostu, ale neohrožuju jiný, ještě že aspoň chytil kamion, ikdyž je mi fakt líto toho kamioňáka...
Jj, teď jsem na to koukal. Doufám, že chcípne. Sorry, ale takhle to prostě cejtim.
souhlasim s P_B...ču*ák jeden..chudák kamioňák. snad i ten z toho druhýho osobáku je v poho.
tokovýhle by měli střílet už v porodnici.
No, otazka je, proc tam byl... mohla to byt i nejaka zdravotni komplikace (jak uvedli v TV) i kdyz, na tu jel moc dlouho a rovne... Proste CERT VI, ale normalni to nebude...

13.05.2010, 21:48 |
mr.brain | Upraveno: 2010-05-13 21:49:52
To že TV H@vna informuje na prd, je obecně známo, ale kdybyste viděli tu reportáž, tak víte, že ten řidič měl docela silnou cukrovku. Pokud jste někoho s cukrovkou předtím, než se zhroutil díky nedostatku glukózy v krvi viděli, tak určitě budete vědět, že ten člověk pomalu netuší co se s ním děje a kde je a je vysoce pravděpodobný, že se to stalo i tady...
Pánové, nesuďte když nevíte jistě jak to bylo. (tím nechci obhajovat nikoho kdo jezdí na dálnici úmyslně v protisměru, ani se snažit zlehčovat to co ten řidič kamionu uvidí do konce života).

13.05.2010, 21:53 |
aphex Říkali taky. že to byl těžkej diabetik. Nevíte co mu bylo, třeba byl mimo díky tý cukrovce. Ale už chcete aby chcípnul....

13.05.2010, 21:55 |
party_boy | Upraveno: 2010-05-13 21:57:25
V TV jsem to neviděl. Koukal jsem jen na odkaz. Jestli se to stalo kvuli záchvatu nebo čeho, tak to samozřejmě beru zpět a omlouvám se. Nechci tu bejt za nějakýho zmrda, to ne.
p_b: za to ani tak nemůžeš Ty jako spíš to, že ta zpráva je tam tak z 1/4. V tom samým místě kde vyjel se totiž už minulej tejden stala nehoda podobným způsobem díky blbýmu značení (dva směry svedený vedle sebe), je docela smutný, že ví, že je to tam pravděpodobně na prd a nechají to tak, jak to je... :/
pokud si vzpominam, rikali ze snad uz pred vjetim do protismeru pokosil nejaky to znaceni, cili clovek pri smyslech by si to hned uvedomil...
Pokud to byl diabetik tak mohl mít Hypoglykemii,to znamená pokles cukru v krvy a tím pádem je člověk zmatený a neví co dělá((
a pak teda jinak: jak je možný, že člověk s cukrovkou co se může dostat do takovýho deliria, že v podstatě neví co dělá může vůbec mít sakra řidičák??? jako jet tam třeba moje segra ve fabii, tak je na sračky...
Brrr... ísť tam ja ako obvykle v ľavom xxx km/h, neviem neviem... teda viem :o(
presne tak, chudak mel cukrovku.... to ho prece omlouva.
pokud byl nezodpovednej a nevzal vcas inzulin nebo proste z jeho strany jinak pochybil, tak pri predstave ze bych neco takovyho potkal na dalnici v protismeru mam stejne prani jako ty ostatni...
No jasně, nebudeme jezdit nikdo, protože co kdybychom třeba dostali infarkt (což není problém ani ve 30 letech) nebo nějakou jinou zdravotní příhodu. Samozřejmě jsme všichni soudní a budeme to předvídat...
camron: srovnávat náhodnou příhodu (např infarkt) s dlouhodobě trvalou nemocí, kterou musíš v pravidelných intervalech řešit lékama je trochu mimo... je náhoda a náhoda. náhoda, který lze celkem úspěšně předejít a neřešit to je podle mě cílený ohrožování...
stejně tak bych dost drsně podroboval přezkušování všech důchodců nad 70let...
jako Luke, btw. muzou treba silni epileptici ridit?
Hoši,já mám cukrovku už 15let,píchám si 4×denně a jezdím každý den autem a ještě nikdy jsem žádnou nehodu neměl a nevidím důvod proč by diabetik nemohl mít řidičák?Když vyjedu na cestu tak si glukometrem změřím hladinu cukru aby na ceste nedošlo k hypoglykemii a jedu,když se náhodou necítím dobře tak zastavím a ještě se přeměřím a jedu dále.Pán to asi trochu podcenil a pak už to jde rychle((
2 golfik69: ale o tom to je, Ty k tomu pristupuješ trochu inak než to robil ten panáčik asi...
No, každopádně je super, jak je hned každému jasné, co se tam stalo, na to jsme národ expertů.

14.05.2010, 12:28 |
DaveX No kdysi jak byla blbě vyřešená výpadovka na Frýdek Místek z Ostravy tak tam v protisměru jezdilo celkem hodně aut :)) strejda taky, 2x :) Ale tam už auta moc rychle nejezdily.
nevím čemu věřit...pokud měl cukrovku, a je na rozdíl od g69 nezodpovědný, nemá na cestě co dělat. Co vím, k hypoglykemii nedojde během vteřiny, předchází tomu nějaké příznaky, které jako cukrovkář určitě znal. U mě je ten člověk nezodpovědný a nebezpečný a nemá na cestě co dělat.
už ani nebude, slyšel jsem, že je mrtvej...

14.05.2010, 18:08 |
Pajk Kámoš dělal závodně kulturistiku a aby rostl, píchal si insulín (celkem normální věc v tomto sportu). Schválně si ty hypo stavy přiváděl, kvůli lepší účinnosti či co, už si to nepamatuju. Takže pokud tak vypadal i stav řidiče, muselo to postupně nabíhat a celkem dlouho. Takovou čtvrt hoďku. Možná je těch stavů víc a některý naběhnout hned, nevím... Otázkou ale stejně je, proč, když byl tak v pi.i, brzdil, vyhýbal se autům... Najet jen tak do protisměru?? Než tam najedeš, nejedeš přece 150?? Za mě to cukrovkou být nemohlo :(
at to bylo cim to bylo, uz je to duhej pripad v kratke dobe. Nedavno tady popisoval podobny pripad nekdo z fora co zazil osobne a ted tohle. Pristi tyden mam jet s pritulkou a detma do prahy. No nevim, nevim..
perfekt: to by člověk nemohl vytáhnout paty z domu,jen dnes jsem najel něco přez 700km,mno je to boj...
Pajk-Ahoj.Určitě ten inzulín nebral proto aby si přiváděl hypoglykemii protože ta je dost nebezpečná,inzulín využívají místo stereoidů protože inzulín nemá vedlejší učinky jako steroidy.Jak sám píšeš tak těch stavů hypoglykemie je více,někdo ty příznaky ani nerospozná a rovnou padá do komatu.Je pravda že měl být důsledný a tu hladinu cukru si pravydelně kontrolovat.
tohle mi hlava fakt nebere. Tan člověk jel (dle reportáže) v protisměru ccca 5km rychlostí odpovídající dálnici tj. 130-150km.
Proto se ptám: když upadnu do šoku, jsem schopný reagovat a udržet se ve svém pruhu?
Co jsem vidět v televizi tak ten člověk dle mého názoru reagoval celkem chladnokrevně - mezi těma autama se snažil protáhnout a myslím, že na suché silnici by se mu to i povedlo.
Když to shrnu tak souhlas s Luke_288. Buď neměl co dělat za volantem (cukrovka kterou nemá pod kontolou) nebo to byl prostě tatar co stejně už dávno měl přijít o řidičák.
A to jsem se donedávna cítil na dálnici (ve srovnání se silnicema I a II. třídy) relativně bezpečně.

15.05.2010, 01:59 |
Pajk Dudu: Jsou systémy, který Tě udrží v jízním pruhu (LKA), plus tempomat a je to. Jenomže zatáčet a brzdit (vyhýbat se autům) za tebe nikdo nebude.
Ano to beru. Pokud si dobře pamatuju tak to byla B6? Může být auto střední třídy vybavenou tímto systémem?

15.05.2010, 08:15 |
Pajk Asi spíš ne... Nevím o tom.