Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kamera Go Pro HD - zkušenosti

o Navštíveno 532x o
o 13.05.2010, 19:27 | AllInOne
Pokukuji po této kameře, máte někdo zkušenosti, nebo víte kde sehnat za lepší peníze?

Využití: třeba auto, moto atd

ukázka třeba zde
[ Link ]

o 13.05.2010, 19:32 | Midi34
ebay ?
o 13.05.2010, 19:43 | AllInOne
TO je pro mě cizí vesnice, nikdy jsem přes ebay nic nekupoval, takže nevím jak moc tam čemu mám věřit.

Kdyby byl někdo oc
Už jsem zkoušel kontaktovat jednoho známého v USA,ale zatím nereaguje:-(
o 13.05.2010, 19:56 | Cenda
prohledej server motorkari.cz , neco najdes.
o 13.05.2010, 20:09 | Zdeny60
Cheš si natočit vlastní smrt na mašině? :-)
o 13.05.2010, 20:16 | AllInOne
Cenda - už tam čučím, ale nic moc sem tam nenašel...ale kameru tam někdo chválil

Zdeny60 - nic takovýho neplánuju, ale třeba když člověk jede alpama, tak si myslím, že by to nemuselo bejt špatný na památku:)
o 13.05.2010, 21:07 | Cenda
namátkou
[ Link ]

co jsem z toho videl nekde na netu videa, tak za ty prachy OK.
o 13.05.2010, 22:08 | fredy
koukal jsem na youtube na nějaký videa tím natočený a vypadá to super
o 14.05.2010, 06:53 | Zdeny60
Tak sorry, ale pokud chci něco na památku, si koupím kameru a ne tot a a nebo pořádný fo´ták:-)

Přijde mi to jaski ... Ale nic proti ničemu, já jen reagoval na jednoho "borce", kterýho jsem potkal asi před 14 dny na cestě domů ze SC a tan na mašině jel za denního provozu ast tak přes 2 kila mezi frontou kamionů a osobáků a měl na palici právě tohle zařízení.Tak mi to přišlo jako tak, že večer u škopku bude 17ti letejm husičkám v hospodě ukazopvat záznam o tom, jakej že to je vlastně borec, pardon, jsem chtěl říct blbec...
Ale to se nevztahuje-doufám-na tebe, že?
o 14.05.2010, 07:24 | All
o 14.05.2010, 09:42 | Cenda
Zdeny > dost často se s ní natáčí na okruzích, nebo na endurech v přírodě. Na zachování vzpomínky, nebo na analýzu jízdy, to bohatě stačí. Když s tím sekneš a rozšleháš to, tak těch cca 5t sice nasere, ale není to 10-15t :-)
o 14.05.2010, 10:11 | AllInOne
Zdeny60

doma mám D90, možnost zapůjčení SX1 IS (umí full HD video), takže v tom problém není. Ale na moto se mi třeba SX1 bude těžko upevňovat.

Nechcu to proto, abych byl drsnej, že sem ve městě někoho předjel rychlostí 200 km/h, ale třeba proto, prootže když někam jedem na moto a jede nás víc, tak to prostě mít namotaný a udělat nějaký fajn video.

A potřebu oslňovat mladý husičky doopravdy nemám.
A jak píše Cenda, třeba na ten okruh bych to rád někdy použil.

možná je to zbytečnost, nevím...:o)
o 14.05.2010, 11:49 | Alííí
Myslím, že dost vychytaná věcička. Záběry slušný, úhel výbornej, přímý sluníčko nevadí, snese opravdu hodně, a navíc je v krabičce, takže "rozsekání" je dost minimalizované.
Chce to hlavně lepší baterky, a mít radši 2 sady, stejně jako 2 SD karty. Natáčení je pak už sranda.
Možná bych uměl cenu okolo 6.500,- jen nevím jestli je to ta HD. Točím s ní už asi 2 roky každou blbost. Ukázka:
[ Link ]
o 14.05.2010, 12:14 | assassin
na motorku je to asi nej zarizeni v soucasne dobe... VIO pow je technicky dokonalejsi, ale cena 2x takova a nevim jestli uz maji HD?
to hero umi v mensim rozliseni i 60fps, takze jdou docela pekny slowmotion zabery...

z usa se da za 5500 se vsim vsudy, dyztak poslu link na prodejce od kteryho mam proverenej nakup.
o 14.05.2010, 13:03 | AllInOne
Alííí, skvělé video :o)

Pokud byste někdo uměl za fajn cenu (podmínka je HD), tak bych zájem měl.

assassin - jestli je to HD a je to za 5 500 Kč se vším všudy, tak zájem na 100% je!
Nebudeš v brzké době něco od něj třeba brát, že bych se přidal? Nechcu to zadarmo, díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3301 sekund.