Navštíveno 532x

Pokukuji po této kameře, máte někdo zkušenosti, nebo víte kde sehnat za lepší peníze?
Využití: třeba auto, moto atd
ukázka třeba zde
[ Link ]
TO je pro mě cizí vesnice, nikdy jsem přes ebay nic nekupoval, takže nevím jak moc tam čemu mám věřit.
Kdyby byl někdo oc
Už jsem zkoušel kontaktovat jednoho známého v USA,ale zatím nereaguje:-(

13.05.2010, 19:56 |
Cenda prohledej server motorkari.cz , neco najdes.
Cheš si natočit vlastní smrt na mašině? :-)
Cenda - už tam čučím, ale nic moc sem tam nenašel...ale kameru tam někdo chválil
Zdeny60 - nic takovýho neplánuju, ale třeba když člověk jede alpama, tak si myslím, že by to nemuselo bejt špatný na památku:)

13.05.2010, 21:07 |
Cenda namátkou
[ Link ] co jsem z toho videl nekde na netu videa, tak za ty prachy OK.

13.05.2010, 22:08 |
fredy koukal jsem na youtube na nějaký videa tím natočený a vypadá to super
Tak sorry, ale pokud chci něco na památku, si koupím kameru a ne tot a a nebo pořádný fo´ták:-)
Přijde mi to jaski ... Ale nic proti ničemu, já jen reagoval na jednoho "borce", kterýho jsem potkal asi před 14 dny na cestě domů ze SC a tan na mašině jel za denního provozu ast tak přes 2 kila mezi frontou kamionů a osobáků a měl na palici právě tohle zařízení.Tak mi to přišlo jako tak, že večer u škopku bude 17ti letejm husičkám v hospodě ukazopvat záznam o tom, jakej že to je vlastně borec, pardon, jsem chtěl říct blbec...
Ale to se nevztahuje-doufám-na tebe, že?

14.05.2010, 07:24 |
All

14.05.2010, 09:42 |
Cenda Zdeny > dost často se s ní natáčí na okruzích, nebo na endurech v přírodě. Na zachování vzpomínky, nebo na analýzu jízdy, to bohatě stačí. Když s tím sekneš a rozšleháš to, tak těch cca 5t sice nasere, ale není to 10-15t :-)
Zdeny60
doma mám D90, možnost zapůjčení SX1 IS (umí full HD video), takže v tom problém není. Ale na moto se mi třeba SX1 bude těžko upevňovat.
Nechcu to proto, abych byl drsnej, že sem ve městě někoho předjel rychlostí 200 km/h, ale třeba proto, prootže když někam jedem na moto a jede nás víc, tak to prostě mít namotaný a udělat nějaký fajn video.
A potřebu oslňovat mladý husičky doopravdy nemám.
A jak píše Cenda, třeba na ten okruh bych to rád někdy použil.
možná je to zbytečnost, nevím...:o)

14.05.2010, 11:49 |
Alííí Myslím, že dost vychytaná věcička. Záběry slušný, úhel výbornej, přímý sluníčko nevadí, snese opravdu hodně, a navíc je v krabičce, takže "rozsekání" je dost minimalizované.
Chce to hlavně lepší baterky, a mít radši 2 sady, stejně jako 2 SD karty. Natáčení je pak už sranda.
Možná bych uměl cenu okolo 6.500,- jen nevím jestli je to ta HD. Točím s ní už asi 2 roky každou blbost. Ukázka:
[ Link ]
na motorku je to asi nej zarizeni v soucasne dobe... VIO pow je technicky dokonalejsi, ale cena 2x takova a nevim jestli uz maji HD?
to hero umi v mensim rozliseni i 60fps, takze jdou docela pekny slowmotion zabery...
z usa se da za 5500 se vsim vsudy, dyztak poslu link na prodejce od kteryho mam proverenej nakup.
Alííí, skvělé video :o)
Pokud byste někdo uměl za fajn cenu (podmínka je HD), tak bych zájem měl.
assassin - jestli je to HD a je to za 5 500 Kč se vším všudy, tak zájem na 100% je!
Nebudeš v brzké době něco od něj třeba brát, že bych se přidal? Nechcu to zadarmo, díky