Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Akutně! Někdo z německa, kdo rozmění Eura?

o Navštíveno 573x o
o 13.05.2010, 19:23 | StreetFighter
Mám prosbu, není tady mezi námi někdo z německa, poblíž Erfurtu, případně pod Erfurtem?

Otec je v německu, má u sebe český Kč, nemá Eura a potřeboval by rozměnit. Je na cestě zpět na Rozvadov, kde případně už rozmění, cca 250km.

Někdo v tomto úseku, kdo by rozměnil, aby nemusel putovat 250km tam a 250km zpět, pro dotyčného samozřejmě zvýhodněný kurz.

Děkuji předem, případně jestli někoho napadá jiné řešení?

o 13.05.2010, 19:25 | StreetFighter
ještě dodám, nejedná se o žádnou závratnou částku, chybí mu cca 500-700Eur.

Díky
o 13.05.2010, 19:35 | tykeev
a není rozumnější vybrat z bankomatu?
o 13.05.2010, 19:38 | StreetFighter
Otec BÚ nevede :-(
o 13.05.2010, 19:40 | StreetFighter
tak ještě mě napadlo, cíl jeho cesty je Duisburg, Köln, někdo případně odtamtud? nebo někde po cestě?
o 13.05.2010, 19:49 | StreetFighter
přepadnul jsem po telefonu uživatele "Timbo", moc laskavý člověk, až jsem to nečekal, nicméně dá dohromady max. 300Eur, což nám nepomůže :-( tak asi pojede zpátky no :-/

kdyby někoho něco napadlo, budu vděčný....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3442 sekund.