Navštíveno 605x

jak marodim tak uz nevim na co bych koukl,videl sem toho uz mraky. Doporucil by nekdo jeste neco zajimaveho spise z akcniho ci hororoveho žánru?v pripade i komedie by neuskodila. Dost se mi libil film typu třeba kuryr 1,2,3 nebo ted Pach Krve 3

13.05.2010, 11:47 |
Yawor Taken /96 hodin/
hele ten samej problem resim taky..... znam uz vsechny serialy jak jdou po sobe, dokonce i herce jmenama.... vsechny hry dohrany na nejtezsi verze...i nekolikrat po sobe.. :o) filmy taky sjety asi milionkrat... a uz taky nevim co roupama... nastesti me Luke dycky ukecal na brouka, tak clovek aspon na chilku vypadl z baraku.... vychazky jsou moooc dobra vec :o))
Kup si psa a chod s nim. Holka taky neni spatnej vynalez:)
vy paka :-D neresim tu permanentni nudu, volnyho casu opravdu moc nemam,jak kuli praci tak pritulce a rodine :) takze nejaky hry na pc atd. mi opravdu uz delsi dobu nic nerikaji. Jen ted uz treti den lezim doma s anginou a to me vcelku uzira tak resim alespon nejaky film na ktery bych koukl..
kozlusT: psa uz jedine v pripade, ze budu bydlet v baraku se zahradou, do bytovky si porizovat psa.... proste neee... a s tou babou???.... hele ja bych to rekl takhle... sukani je pro chudy, my co na to mame, chodime chlastat :o))) jenze chalstat se taky neda furt..... je to nejakej zacarovanej kruh :o)
Ibizman:Jenže šu...í je narozdíl od chlastání příjemnější uděláš dobře sobě i druhým
yawor: stahuju to tak doufam ze me to nezklame :o))
96 hodin je good. Jinak za mě: Podivní, Stáhni Mě do Pekla, Já - Legenda, Wanted, Déjá vu, Skála, Con Air, Tváří v Tvář...
P3RF3KT Na Csfd.cz Si najdi zebricek a vyber si tam podle recenzi. To je asi tak nejlepsi, co se da poradit. Ty znas svoji aktualni naladu nejlip, tak si i sam nejlip vyberes. Tady ti treba nekdo poradi Souboj Titanu a hned dalsi napise, ze je to blbost. Nejlepsi je vybrat si sam. csfd.cz a warforum.cz je perfektni kombinace.
ibizman: :)) A s tim psem do bytu souhlasim.
jeee ted me napadlo, ze jsem dlouho nevidel Hura do basy.... neskutecna komedie :o)))

13.05.2010, 12:54 |
Kamil Zombieland
posílám pusu yaworovi jsem ve ctvrtce a zatim pecka!
kozlustechnykus: silenej nick kdo to ma opisovat :-D to taky neni spatny napad jeste tam behem dnesku zavitam a neco si vyberu :)
pusŤ si Dalas všechny díly a za tři roky se zeptej znova - doporučím ti Tak jde čas :-)

13.05.2010, 14:16 |
Prady O_O: tvl :D, takový klasiky...Dalas, Dynastie, Tak jde čas...beverly hills 90210, Přátelé.....ani by tyhle seriály nedokoukal do konce života :-D

13.05.2010, 15:28 |
zipp wanted? to se fakt někomu líbilo?

13.05.2010, 16:40 |
Yawor P3RF3KT : jj, tenhle film fakt nezklame ;o)

13.05.2010, 16:46 |
Bulík Dej si Rise of the Footsoldier a Krycí jméno: Vlk.Doporučuji.
tak jeste jsem skoukl zombieland to je taky slusna ptakovinka :) a francouz mi pripomel muj starej dobrej film Con Air takze taky dekuji
bulik: zkusim toho vlka a dam vedet
P3RF3KT: NZ :o)
zipp: jo :o) !