Navštíveno 1654x

Na jižní spojce 107 na 80ce. Mam podat vysvětlení o spáchání přestupku či co. Jelikož tam jdu poprvé a doufám, že na delší chvíli naposled, sice nevim, protože já v tom úseku jezdil přes kilo poměrně pravidelně. Tak by mě zajímalo, co tam vlastně mam říkat? Jak to probíhá? Je tady možnost, že když je to můj první přestupek tohoto typu, tak pokutu a body zmírní? Za to by mělo bejt 2500 a 3 body? No zrovna mam peníze na rozhaz no :-)

12.05.2010, 12:59 |
dolph no v tomhle ti moc neporadim.. mě změřili ve firemnim autě v arealu Mittal Steel v pajdě 66.. kua nikdy bych neveřil že lakšmí ma vevnitř radary :) dopis přišel na firmu tak jsem dostal tytyty a ok :-) . ale ve čtvrtek mě ty parchanti změřili v padesatce 61km/h a za litránek.. no co nadelaš..za chyby se platí :)
[ Link ] a ostatni pribuzne clanky. Viz odkazy pod timto. Obcas pomuze i diskuze.

12.05.2010, 13:24 |
Prady Jako sry, ale jižní spojka je vyhlášená a profláklá tim že je už dost dlouho komplet proměřená téměř od Baranďáku po Černý most..všude měřený úseky takže to nechápu :-) jinak Ufik projel kdysi celou spojku 100vkou a nakonec se přiznal, že řídil auto on, udělal prej smutný oči :D a dali mu to za 1000kč

12.05.2010, 13:27 |
party_boy | Upraveno: 2010-05-12 13:28:08
Moje blbost, samozřejmě se nehodlám na něco vymlouvat. Jen bych rád kdybych nemusel platit tu celou palbu co za to je.
platit to budes a o body prijdes taky... na okecani asi mit moc prostoru nebudes...

12.05.2010, 14:21 |
Prady party_boy: jak říkám ufik proletěl celou spojku 100 asi 5x ho změřili, na nic se nevykecával a nechali mu to za 1000, ale asi taky záleží na tom úředníkovi policie, protože on tam údajně měl na podání vysvětlení ouřednici :D....jako o 27 km/h je celkem dost, tam se počítá ta hranice 20-30km /h a to už neni moc ideální bych řek...do tej stovky se to dá no
hlavne jsou tam videt kamery a vsude cedule ze se meri a i kde je konec
pokud budes na fotce videt tak to neokecas, pokud videt nebudes tak muzes pouzit co sem hodil KozelTechnickej
kazdopadne me zmerily nedavno taky 76 na 50 na vltavsky pod magistralou a zastavily mě hned,takže 2500 a 3b..
Začal sem přemejšlet na antiradarem,nejezdim 50 a jakmile mě zastavej klidne i se 71km na 50 tak jdou papiry pryc a to nechci :(
Jako ok nehraju si na svatouška, dodržovat všude limity je opruz a taky jezdím lehce přes, ale zkoušel si někdo spočítat kolik ušetří času na pár kilometrech když pojede o 20-30 km/h rychleji ..?
Řekl bych tak v řádu pár minut a jestli to stojí za body a $$$ .. nevím nevím .. asi je to spíš o pocitu že jedu rychleji než ostatní a mám radost z předjíždění, to že se pak stejně potkáme na semaforech je fuk ... :-P
já měl na 30 změřeno 43 km, za 1000,- a 2 body na místě - prostě zmrdi co dodat .o( zákon nezákon, na třicitce měří jen lobotomové .o)
hele když už jste to nakousli - zajímá mě kdo používá antiradar - pasivní - tedy jen s detekcí bez rušičky + jak jste s tím spokojený apodobně ? ? ?
díky za info, určitě aktuální téma s těma tupolevama v uniformách se zákonama od zkorunpovanejch mafiánskejch úředníků .o)))

12.05.2010, 15:55 |
party_boy | Upraveno: 2010-05-12 15:56:34
Samozřejmě, že v konečný fázi nic neušetřim. To kilo je tam taková pohodička, že si myslim, že by tam mohlo bejt normálně.
ja mel na 50tce 60kmh, 3kmh tolerance a prej prekrocil jste o 7kmh a za 1.ooo,-Kc
antiradar je k necemu pouze tehdy, pokud meri z auta a maji tam ramera... pokud meri laserem, tak bez rusicky je antiradar vicemene k nicemu
priznej chybu, udelej smutny oci a rekni ze si pospichal kvuli strevnim potizim me to jednou pomohlo a priste nezavod :)

12.05.2010, 17:39 |
relax ted uz s tim asi nic moc neudelas =/, ale priste uz si to pohlidas :) kor ta spojka, tam se to celkem hlidat da (mereny a nemereny useky)
kral: ty voe, tak to je skoro na pěst...
ghofig: ano to máš pravdu,ale u nás ty lejzry zatim nejsou rošířený..
mazliG: tady sou nejaky videa z antiradary.net
[ Link ] [ Link ] [ Link ]
Lasery maj skoro všude :o(

12.05.2010, 19:44 |
BULOH Já mám v počítači napsaný vzorový dopis, který posílám na každé předvolání, pokud mě nezastaví na místě, tak ho posílám a nikdy ani koruna a ani bod pryč.
To řeším asi 3 dopisy do roka.

12.05.2010, 19:47 |
Lufas kurna zakony jsou od toho aby se dodrzovali!udelal si prestupek tak si to vyzer...vim ze zrovna ty treba nezpusobis nehodu pri ktery umrou ctyri lidi ale nejakej 18letej typek co ma prd najezdeno jo...vsem stejnym metrem...no a 2500 mi neprijde zas tak moc...mrkni na net co se pri tyhle rychlosti muze stat...omlouvam se za hnusnej prispevek ale kdo to ma v hlave v poradku musi souhlasit

12.05.2010, 19:48 |
Syrup jj Buloh vi o cem mluvi... tahkle to delam taky ... :-D
Lufas: Takze kazdej kdo s tebo nesouhlasi to nema v hlave v poradku?
Uvedomte si lidi, ze rychlost nezabiji. Problem je, hazardovani, spatnej odhad/reseni situace nebo nevenovani pozornosti rizeni. Ja nevim jak ty, ale kdyz jedu rychleji, tak se soustredim jen na jizdu. Dogma, ze ten, kdo dodrzuje rychlost je dobrej ridic, je nesmysl.
asi tak i rychle se da jezdit bezpecne, je to to tom co si muzu dovolit, s cim si to muzu dovolit a kde si to muzu dovolit, pokud lidi u jezdeni pouzivaji mozek a neohrozuji ostatni, tak mi rychla jizda nevadi

12.05.2010, 20:03 |
aphex Já měl minule "štěstí" jak prase. Zkusil jsem jak rychle se dá dostat z Prahy do Pardubic. Ale od Chlumce se mě snažil dohonit Passat, kterýmu se to teda podařilo až na konci dálnice. No, 5.000 Kč za nenadepsaný ústřižek od dálniční známky byl celkem v pohodě...
já měl 163 km/h na dálnici jen za 1000,- :-)

12.05.2010, 23:22 |
Lufas kozlustechnykus"kazdy ma svuj nazor... jen rikam ze zakony jsou tu od toho aby se dodrzovaly!! nebo jsou tu jen kvuli tomu aby se kazdej blbecek kterej prekroci rychlost o 10km/hod snazil vyvznout pokute?kazdej sam svyho stesti strujce....

12.05.2010, 23:22 |
Rudi Za jak dlouho ti to přišlo? Já tam jezdim už od podzimu přes kilo běžně a furt nic né a né přijít....
ja 220km/h na okresce (teda byla to uz obec ) jen sem nestacil dobrzdovat :D narazil sem na kamarada tak mam i papiry :o))) ale i tak mi to dal za 1000,- a muzu bejt rad ze mam papiry , svedlo se to na xenony ....

12.05.2010, 23:40 |
JP Lufas: Přesně tak, ty ženský co v Paříži ještě před měsícem nosily kalhoty přestože to zákon zakazoval bych taky pořádně voflastroval. Zákony jsou od toho aby se dodržovaly a je přece úplně jedno jak moc nesmyslný jsou. Zákon je zákon!
Rudi > Přestupek jsem spáchal 19. 4. a přišlo mi to minulý úterý.
jako Buloh, stačí poslat dopis ..
a pokud nejsi na fotce poznat, už vůbec nemaj šanci

13.05.2010, 12:43 |
BULOH Neřeš to, někde si stáhni ten dopis, ať máš body za snahu a pošli ho a víc neřeš.
Hele a když tam půjdu, tak tu fotku z radaru dostanu?
Dětský výmluvy - střevní potíže a pd.
Kuwa seš chlap, co VĚDOMĚ překročil povolenou rychlost, tak se nevykrucuj a zacáluj.
Útěchou ti může být, že tvý prachy jsou na podporu nás všech :-)

13.05.2010, 18:50 |
party_boy | Upraveno: 2010-05-13 18:51:45
Já se taky z toho nehodlám vykrucovat, to jsem neřekl. Jen jestli tu prostě neni nějaká možnost zaplatit míň. Evidentně to bude záležet na tom kdo mě bude obsluhovat.

13.05.2010, 20:14 |
tesil ja byl podat vysvetleni v Brne, fotka zezadu, takze jsem auto samozrejme neridil a hned mi dali vzor prohlaseni o osobe blizke. Zenska uplne v pohode.
A kdyz jsem ji poprosil, tak mi to aji cely vytiskla na pamatku.

13.05.2010, 22:10 |
Syrup proc se priznavat jako Mirek Dusin a pripadne po druhym zmereni prijit o ridicak??? kdyz jde poslat dopis??? to nechapu!
nebejt tenhle zmrdovskej systém, že stačí, když mě změří v jednoum tejdnu 2x a přicházím o řidičák, tak bych se třeba i přiznal, ale takhle až to přijde tak budu dělat všechno proto, abych se z toho vyvlík
chytnou me - platim, nechytnou - neplatim. prijde mi to fair-play :-)

14.05.2010, 00:28 |
Rudi jako .mycTD, nač si dělat zbytečný starosti do budoucna :-))
jak je to s tím podpisem :
a prosím podrobně pro ty pomalejší , díky
jako Luke_288
navíc když dělaj sviňárny a měřej třeba u značky "Začátek resp. konec obce"
nebo když tě sejmou na 50ce za 57km/h, tak budu taky svině, když to zákon umožňuje
Tak 2500 a 3 body, paráda.
máš dobrou fotku ? dá se použít :-))
no a je to přesně o tom. ted te změří ještě jednou, budeš mít 6bodů, tzn polovinu možných a seš bez not.
btw víte někdo, jestli funguje, že kdyby teď spáchal jinej přestupek třeba za bod, tak by pak při dalším měření o noty nepřišel? jakože je jeden jinej přestupek mezi dvěma stejnýma?
Fotka byla pěkná, ale nechtěl mi jí vytisknout. Prej to nemůžou. Takže jsem se viděl jen na monitoru.
Me zmerili tady v nemecku, auto z pujcovny, takze mi prisel dopis z Avisu za 13 eur jakoze predavaji moje udaje policii, za tyden prisla pokuta se slozenkou na 15 eur. Tak sem to zaplatil a pohoda. A budu si davat pozor, rozhodne to na me udelalo vetsi vychovnej ucinek nez nejaky body a 100eur v prepoctu pokuty.
Akorat az pojedu kolem Avisu, tak si tam zrusim clenstvi :o)))
Luke: Nedávno mě změřily a na místě odchytli a řekl mi že během roku nesmím mít stejný přestupek, takže to je asi jedno kdy a v jaké pořadí to máš.