Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Iphone 3GS problem

o Navštíveno 645x o
o 12.05.2010, 06:00 | Tichy
Koupil jsem starsi Iphone 3GS 32gb. Pri koupi vse fungovalo. Na Iphone byl proveden jailbreak a verze firmware 3.1.2. Po koupi jsem dal vse smazat a nastal problem. Telefon vyzaduje restore, ale neni mozny do nej dostat 3.1.2. firmware, protoze ho Apple zakazal a jedina moznost je nainstalovat 3.1.3. Samozrejme jsem zkousel restore pres shift+restore, ale to prave vyhodi chybovou hlasku a jsem nucenej jit na 3.1.3. Precetl jsem toho uz hodne a nikdo si s tim nevi rady. Zkusim to jeste tady, protoze uzivatelu Iphonu je tady dost. Nevi nekdo jak udelat restore na 3.1.2.??

Jde mi o to, ze na verzi 3.1.3., neni mozny unlock na vsechny operatory tudiz jsem v pr..! Jailbreak na 3.1.3 mozny je, ale me by se vice hodilo telefonovat!

o 12.05.2010, 07:29 | vypuk
Heh, podívej se po internetu, s jailbreakem najdeš určitě dohromady i odkazy na internetu, přes které se dostaneš k fw nižšímu, pak při restore zmáčkneš tuším shift a restore a to po tobě bude chtít aby jsis vyhledal na disku konkrétní FW...
o 12.05.2010, 07:40 | choze
podívej se na iphone forum, všechno tam je pěkně popsaný.
verze 3.1.3 jde jailbreakenout, ale jen za určitých okolností. Mám to tak to vím :)
o 12.05.2010, 07:58 | Tichy
vypuk: ono jde o to, ze sice downgrade na nizsi fw udelas,ale basemand zustane stejny a tudiz nepujde unlock.

choze: o jailbreak mi nejde to vim, ze na 3.1.3 jde, ale potreboval bych unlock, protoze na ten jsem nikde navod nenasel..
o 12.05.2010, 09:45 | Knightey-
Myslim, ze tohle by mohlo pomoc :)
o 12.05.2010, 16:20 | Tichy
Knightey: to mel byt vtip?
o 12.05.2010, 17:06 | Knightey-
sry, zapomel jsem na odkaz :D :D [ Link ]
o 12.05.2010, 18:23 | madaros
a ses si jistej ze je telefon LOCKnutej ? jestli je z CR tak nepotrebujes unlock a pojede ti na vsech operatorech

knightey: to co si poslal je prave jenom JB pro telefony ktery maj ten novejsi baseband,ale unlock zatim nejde :(

kazdopadne se tam taky pise,ze je treba si zalohovat nejaky SHSH aby itunes odkazovaly na server SAURIKA a potom ti pujde downgrade FW ikdyz to apple bude mit zakazany,protoze se to bude odkazovat na jiny server
o 12.05.2010, 19:24 | Daryl (A)
Na co jb ? :)))) já jedu bez nej a nikdy jsem to nepotřeboval :)
o 12.05.2010, 19:42 | Syrup
3.1.2 nejde nainstalovat, protoze mas zrejme novou verzi itunes, ktera to zakazuje.
o 12.05.2010, 20:11 | Knightey-
Tak ja to beru ze iPhone se nevyplati kupovat jinde nez v CR, uz jen kvuli zaruce a temhle ruznym problemum :)
Co jsem poslal je proste JB na telefony kupovany v CR :)

Na 3G jsem mel JB a ted na 3GS cekam az to bude poradne osefovany. Jakmile tam bude, jdu zase opet do JB. Telefon tim dostava novy rozmer :)
o 13.05.2010, 03:43 | Tichy
Daryl: Jak uz jsem psal o jb mi zas tolik nejde...ikdyz mapy atd se mi moc platit nechteji,ale to je vedlejsi. Potrebuji odblok. Kupoval jsem ho v Kanade, kde jsem a kde jeste nejakou dobu budu. Predesilam, ze jsem nechtel kupovat na smlouvu proto jsem koupil starsi. Ted uz si to trochu vycitam, ale to mi nepomuze v teto situaci.
Knightey: jj to je jen JB
Tak co jsem se vsude docetl, tak jsem zatim v prd..! Zitra tedy jeste jedu za clovekem co tvrdi, ze odblok dokaze, ale moc mu neverim tedy..
o 13.05.2010, 06:16 | Daryl (A)
Prodej to tam a kup si zde normální česky :)
o 13.05.2010, 06:42 | Tichy
Daryl: to bych taky mohl cekat treba skoro celej rok, nez se vratim :) :(
Celkem bych ho vyuzil i v praci, jako obcasnou navigaci atd.
Neco jsem se docetl o nejakym snowbreeze, kterej by mel umet upravit 3.1.3 firmware tak, ze mi neprepise baseband a tudiz unlock by byl mozny, ale samozrejme kdyz jsem ho zkusil, tak to hodilo pri restore nejakou hlasku a jsem zase na zacatku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3226 sekund.