Navštíveno 1004x

11.05.2010, 09:03 |
xenonman | Upraveno: 2010-05-11 09:05:49
můžete mi někdo říct kterej inteligent vymejšlel tuhle věc co funguje uplně na prd
info linka na kterou se člově dovoláva po 20 min slouži jen pro informace neb co do tech údajů mi nikdo nic neřekne...
když dojde k resetovaní hesla - mění se nejenom heslo ale i ID, když si neopišete ID musíte opět na poštu i když víte číslo ID schránky no prostě celej tenhle system je opravdu dokonalej...
tzn u seznamu si necham zaslat heslo a oni nejenom zmenej heslo ale i prihlašovací jméno :-)
když se nahodou podaří odeslat na fin úřed tak rači pracovnice volají na zpět pač nevědi co stím maji dělat je to jedna velka parada
a po složitém vyběhávání at mám heslo a správně ID se dozvím, že přecházejí za zabezpečení ssl2 tuším, které používají snad i školácí a složítý návod pro nahraní nového certifikátu...
souhlasím s tebou, ve firmě mám 8uživatelů s datovkama a občas si fakt užívám ...
naprosto stejný problémy jak popisuješ, holt někdo dostal slušně namazáno jak je v ČR zvykem :o(
no, zeptám se jinak a to byste kuwa chtěli psát dopisy ještě švabachem a posílat po poštovním panáčkovi? Přechod na elektronickou poštu je dle mě nevyhnutelný. Má to řadu masařek - Taky si užíváme s datovkama až nad hlavu - jsme firma, co dělá software pro státní správu a navíc ještě právě nabízíme datové schránky a jeden čas bylo spojení "datová schránka" považováno ve firmě za sprostou větu, ale prostě elektr. komunikace je třeba.
ja neříkám,že datová schránka je špatná, proč ne krok ku předu, jen bych chtěl, aby to fungovalo což je asi moc, prostě si někdo za tento dokonalej systém někdo nechal dobře zaplatit a výsledek je vidět...
a proč musím pokaždé chodit na poštu pro ověřování, že jsem to já? mít tohle nějaký shop takové praktiky tak už dávno krachnul by tam nikdo nic nekupoval
souhlas. stěžujou si na to i sami úředníci, zatím jsem z jejich strany neslyšel jedinej kladnej ohlas...

11.05.2010, 19:18 |
X-sat (M)
Posílám datovky celkem běžně a maximální spokojenost ;-)

11.05.2010, 22:47 |
htd jj :) pohoda vcera jsem byl taky resetovat, i kdyz mi to prijde divne, ze po 3 mesice nepouzivani mi to nebralo:D tak mam nove a jak rikas tak i ID:D
jeste lepsi byl cas pro reset, kdo by rekl, ze u stejneho okynka davaji i duchody grrrrr:D
a proč chodíte na poštu? tak choďte tam kde je Czech-point...bez blbé pošty a máte to bez čekání.

13.05.2010, 16:34 |
htd no u nas je na poste treba:D