Navštíveno 836x

10.05.2010, 22:32 |
Komba Zdárek,s kámošema si jednou za rok uděláme nějakou dovču a jedem do světa za babama:) akorát teď nevíme kam ject.Dvakrát po sobě jsme byli na Mácháči v kempu Bílý Kámen a tam se nám moc líbilo,protože jsme zvířata a tam nás nikdo neprudil i kdyby jsme zapálily strom:D...takže hledáme něco kde si parta bláznu užije volno a může zařádit a samozřejmě s možností koupání...ale aby jste si nemysleli že jsme jen zvířata,tak jsme taky každej den splnili kulturní náplň dne a vyrazili na památky,takže i tam aby byly...díky za tipy
no, spousta ohlasu ohlasu koukam. Kazdopadne ti moje napady na vylety rozhodne psat nebudu, pac potkat tam takovyhle "lidi" kdyz maj zrovna naladu se bavit, tak by me musela hanba (nebo ja vas) fackovat...
jeďte do jižních řech na Kleť, tam si před rozhlednou můžete zařádit jako zvířata, dostanete přes držku a ono vás to přejde...
by mě zajímalo, jaký baby dneska zajímaj "zvířata"...
jelikož není zadán žádný finanční limit,tak doporučuju Kolumbii,tam o zábavu nouze nebude.

11.05.2010, 20:32 |
Komba Ale vy si zas představujete nějaký velký zvířata co:D ale to mi zase nejsme.Nemáme zapotřebí něco rozbíjet a buzerovat a tak,ale občas si trochu nahlas zakřičíme,zaspíváme:)