Navštíveno 951x

Jako z přehrady samotné ch*čiju magi v kostkách protože takový projekty v jejich monstróznosti a složitosti prostě nedokážu pochopit .. ale tohle je marast .. přemejšlíme, že to pojedem zkontrolovat osobně na podzim. :)

neuvěřitelný, navíc ty fotky jsou perfektní.

10.05.2010, 16:04 |
MaxxT kdyz jsem tam byl v roce 2008 tak to vypadalo takhle :-) jen pilire a nic, a kdyz jsem tam byl ted na podzim tak to uz vypadalo takhle..

10.05.2010, 16:05 |
MaxxT

10.05.2010, 16:07 |
MaxxT a az to bude zprovozneny, tak to bude super, usetris mraky casu az pojedes do arizony, ale spis to tam trochu brzdi kontrola na hranicich.. :-)

10.05.2010, 16:09 |
MaxxT ono taky stoji za zminku luxusni cistota vody, kdyz si vezmes ze to mas uplne u hraze a ty kameny jsou nekolik metru pod vodou, tak si obrazek umis asi udelat.. :-)

Stavba je fakt mazec a ta voda - to by se to potápělo....
jj huste... pripomína mi to furt Beavis & Butthead Do America, keď boli na exkurzii v Hoover Dam a jeden z tých debilov sa spýtal (ide o fonetiku): "huhhuuuh, is this a Goddamn? Huhuh" :oD

10.05.2010, 18:35 |
Kamil minulý rok v lednu to bylo ještě v značně rozpracovaným stavu, rád bych to omrknul znovu letos na podzim. Snad to vyjde. Je to fakt zajímavá stavba.
Tady se Točili Transformers ne?:) Jinak hodně zajímavá stavba

10.05.2010, 19:17 |
Kamil Tanzen - jj, je to celkem oblíbená stavba :) Hlavně je to kousíček od Vegas
Byl jsem tam vloni v lete a letos v breznu a jde jim to kurva od ruky... ostatne jako vsechno ostatni co tam stavi.. najdu taky nejaky foto v analech.
srpen 2009