Navštíveno 436x

Byl by tu někdo ochotný vyzvednout kapotu, blatníky a podběhy od Ufíka zítra a přeposlat to ke mě, přes nějakou přepravní společnost (asi radiálka a spol). Odměnil bych se domácí z moravy.. Dost by mi to pomohlo, JP se mi už neozval tak se raděj zeptám podruhé

08.05.2010, 19:58 |
JR Co si budeme povidat, je to docela dost neskladne a bude se to kurevsky blbe balit. Nemluve o tom, ze treba PPL uz tenhle rozmer nevezme a bude to muset jit nekym, kdo dela nadrozmerny baliky.
JR: ono stačí jen obalit hrany.. já už takové věci posílal z mého auta přes tu radiálku a nikdy nebyl problém. posílal jsem to tak 2x :(

08.05.2010, 20:15 |
JR tak at to Pufik posle :-)

08.05.2010, 21:17 |
Rudi se divim, že se ti pro to spíš nevyplatí přijet...
Rudi: ono nevyplatí... mám to cca 600km a hlavně nemám jak jet.. honit fobiu 1.0 po dálnici se mi moc nechce a jiné auto není
No hele, je to vylet na den, chapu, 1.0 neni dalnicni kriznik, ale dojedes tam v pohode, dalnici mas od Kromcla.
Kdyz to vezmu, projedes 6x8litru, cca 1500Kc, kolik bude stat posta?
přeprava vychází na 500 s DPH
No a to je ta otazka tech priorit, muzes to mit zitra odpoledne doma. Tech 500 se mi zda nejak malo.
posílál jsem kapotu + nárazníky do Plzně a vyšlo to na 600kč

09.05.2010, 13:18 |
Prady No jasně 300km tam a 300km zpátky to mi nepřijde tak hrozný hele :-), když máš možnost se sem dostat autem tak to máš na necelý den akci a benzínu projedeš tak 1000kč když to nebudeš honit ;-) a řek bych že náklady na přepravu vyjdou celkově na takových 700 minimálně, když já posílal zástavbu PPL ještě v povolených rozměrech tak mě to vyšlo takřka na 500 tou nejlevnější verzí, pak ještě chceš poslat lahvinku..no myslim, že fakt budeš mít nejlepší sem dojet...říká ti to každý tak asi na tom něco bude :-)