Navštíveno 866x

Po asi 5 letech mám značně zničené kastle těchto RC modelů,
potřeboval bych je zespodu jakoby vylaminovat,
co se na to používá aby to chytlo k tomu plastu ?

K lexanu nechytne asi nic, kamos to vylepoval zespodu nejakou powertape. Ale nakonec koupil kastli novou...
tak tak, a kdyby přeci jen něco chytlo, tak to při prvním nárazu praskne ...
já jsem tyhle místa vymazával silikonem, tlumil náraz a při prohnutí byl pružnej a držel
Značně zničené? =) To se opravovat moc nedá. Jinak ta powertape pro zpevnění je super, akorát to nechce přehnat, je dost těžká 1 max. 2 vrstvy na exponovaná místa... Já jsem se o ní dozvěděl nějak později, ale aspoň něco zachránila. =o)

Ještě je dobrý si vyřezat vlastní přední, zadní molitanový nárazník podle karoserie.
Vrakáče? :-)
Co ochranný drát před nárazník jako prevence a sílu přenášet jinam, než do kastle?
Nevydrží =) nebo by to musela být konstrukce jako kráva a to by zase nebylo dobrý pro elektroniku, když by to šlo natvrdo.
tohle je foto před 5ti lety, jenže mladej s tím včera
nechtěně skočil z 2m rampy a přímo na budku..
no zkusím tedy podlepit a kdyžtak časem kastle !
a to je nějak typizované nebo co mám vlastně hledat,
tohle bylo z Alzáče kdysi 1:10 Tamiya
Jestli je to Tamiya tak to bude šíře karoserie 190mm v měřítku 1:10 a díry pro uchycení si vyrazíš sám, nevrtat může praskat. Zkus třeba rcauta.cz, mz-racing.net

08.05.2010, 21:02 |
Eidy Jediný co by mohlo držet je lepidlo na autookna. Ale bude to těžký.
Jinak koupit novu kastli. Na silničku seženeš kastlí mraky.
Tou pásku to lze samozřejmě taky vyspravit, ale je lepší, dát ji na zdravou kastli. Pak to vydrží ještě dýl.
podlepuju jemnou skelnou tkaninou, zakapnu to extra ridkym vterinakem ... docela to funguje
mrkni na modelbazar.cz tam toho bude ...