Navštíveno 884x

Prosím zdejší ,,odborníky" o pomoc při rozhodování o ceně tohoto auta. Přítelkyně ho chce prodat a neví kolik si nasadit cenu :/ říkala si tak 40tis. Kč... Je to reálné? (upozorňuji že ho zde nehodlám prodávat a nechci aby to bylo brané jako inzerát) Kdyby o něho měl někdo vážný zájem tak ho samozřejmě dám do bazaru za peníze...
popis: Škoda Felicie 1.3 mpi. R. v. 1999,najeto 70000km.Motor 50Kw. Druhý majit. Bez koroze .Barva tmavomodrá metalíza. Technická do 9/2011.Garážovaná. Na nových zimních pneu, tažné zařízení, střešní okno
u mně v ulici prodával soused kombíka 2001 první ajitel bez rezu fakt pěknej kus za 30 tisíc takže nevím nevím ale dle mně nereál
Tak pěkná felcka se dá sehnat i za flašku od známýho, ale zas jsme v ČR a lidi jsou schopný za tohle auto stále nabídnout nepochopitelnej balík (u mě ve třídě koupil blázen felcku za 65) Takže zkusit 40 - dohoda a za 35 by klidně mohla jít.
no reálná je určitě tak 20-25 ale určitě se najdou blbci či čecháčkové který vysolej 40-60 a budou si myslet jak dobře nekoupily ještě :)
ale samo dá se dneska sehnat jak zadarmo tak za flašku a klidně i pěkná ..trh je toho přeplněnej k prasknutí a doba felicii už je dávno pryč....
já říkám každý auto má svýho kupce(tupce) akorát kdoví jak dlouho to potrvá než ji prodáš...

06.05.2010, 21:33 |
Ravo takový zachovalý auto je nejlepší neprodávat a nechat ho "dojezdit" v rodině, u známých, nechat na blbnutí na chatu atd atd atd... celý to ještě prodražuje ten ekoteroristický poplatek při přepisu (tahle felda má myslím Euro2 = 3000,-)
A bez koroze skoro nevěřím, spíš bych to upravil na "bez viditelné koroze"...
Feldy mám rád (sám jsem měl 1.6ku) a je mi líto když vidím za co se prodávají takový pěkný kousky

06.05.2010, 21:57 |
Rudi Těch 25-30 bych viděl celkem reálnou cenu, víc určitě ne.

06.05.2010, 23:14 |
clown kdo da za 10 let starou konzervu 30 + eko poplatek ???
ja ne :o) ale jsou lidi, co na to platej jeste uver
40t v žádném případě.. ALe asi jako kluci, blbcu je dost co by zato mohli dát tolik.. Ovšem podlě mě nereálné chtít za takové auto tolik..

06.05.2010, 23:44 |
DaveX Možná i jo. Je tu rozhodující to, že ty za nové díly a opravy apod zaplatíš pár kaček. To je asi jediná výhoda u feldy. Prostě se ti na ní nemá v podstatě co posrat. Já jezdím 3 roky feldu a za ty roky jsem vyměnil akorát těsnění pod hlavou (160 Kč i s prací) + nové gumy. Klasika. Jinak se mi nic nestalo. Víceméně si vše opravíš na kolenu. U novějších aut bys platil za výměnu těsnění pod hlavou určitě o dooost víc.
Dave: Tak to mas dobrý, že ti někdo mění tesnění pod hlavu zadarmo...to bych taky bral :)
Prodá se to jako prd.....

07.05.2010, 09:01 |
xSam Umejt, vyluxovat, naleštit a půjdei za 40K. Čši jsou zvláštní a felina je stále hodně oblíbená...
Stačí mi jak kontroluji smlouvy pro GE a feldy za tolik chodi no problem, ale kupuji to jen starší ročniky lidi... kteří příjdou do bazaru a chtěji české auto. Takže buď čekat až se najde, nebo dát real 20-30 dle stavu.