Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > neuvidis neuveris !!!

o Navštíveno 1009x o
o 05.05.2010, 23:23 | cuir
Dnes jsem jel na vyjezd do Olomouce - Holice.
Vraceli sme se s kolegou do Brna a ja rikam, pojedem v klidu, nein kam spechat sme v praci (jel sem tedy tak 100-120 vic sem nejel) a kolem druhe hodiny jsme projizdeli kolem letiste u vyskova, kde policajti meli akci. Zuzene to bylo do jednoho pruhu (do leveho) a policajti cuceli dalekohledama po te rovince asi na pasy, svetla a znamky.

Zhruba za dva kilometry pote me chtela predjizdet audinka, dopredjizdel sem kamion a trochu sem pridal abych ji nezdrzoval, uhnul jsem do praveho pruhu a zase zvolnil zhruba na to kilecko a najednou vidim jak audina jde v levem pruhu brutalne na brzdy a ridic strhnul rizeni do praveho pruhu. Byla jiz kousek predemnou cili ja sem nemusel nijak extreme brzdit. Jakmile audina zajela do praveho pruhu a prestala brzdit tak sem uvidel co sem nikdy nevidel a doufam z enikdy neuvidim.
v nasem levem pruhu proti nam jely dve auta !!!!
nedelam si prdel je to tak a opravdu se to stalo...kdyz bych nejel s kolegou tak uz bych si vazne myslel ,ze to nemam v hlave v poradku. Zkratka na nasi casti dalnice smer Brno jeli dve auta v levem pruhu - - v nasem levem pruhu - proti nam.
Opet sem zpomalil (asi to bylo zpusobeno tim ,ze mi moje dolni celist spadla na nohu a zaticila ji a tim sem seslapl brzdovy pedal. Byl sem tak v soku ,ze sem se na nic nezmohl. Jen sem sporadicky chvilkove zatroubil a naprosto sem nechapal.
V aute bylo naproste ticho...ani ja ani kolega sme nebyli schopni slova.
Pak se ho ptam jestli to videl taky..rikal ze jo..pak se ho ptam nevis co to bylo za auta? on rika, no prvni byla asi felicie a to druhe nevim..ja rikam..no ja vim ze prvni bylo asi bile a druhe bylo tmave..asi tmave cervene a vim ze ridic druheho asi telefonoval, protoze mel ruku u ucha.
Vic sme si ani jeden nezapamatovali...ja teda nemel moc cas koukat...hlidal sem tu audinu pred nama. Lituju toho ze mi jeste neprisla objednana kamera a ze nemam videozaznam..okamzite by to slo na policajty a na internet, protoze tohle fakt nechapu.

Domnivam se ,ze se jednalo o to ,ze to druhe auto honilo to prvni a bud to prvni ujizdelo od nehody a nebo se jednalo o lupice nebo neco takoveho a ten druhy sofer komunikoval s policajtama a rikal kde sou...Zoufaly pravdepodobny zlocinec zkusil ujet na dalnici v protismeru a asi doufal ,ze druhy ridic za nim nepujde do takoveho sebevrazedneho pocinani.
Sem opravdu v soku a stale to nechapu a opravdu sem chvili realne uvazoval ,ze pujdu vratit ridicak a prodam auto...

na mape je vyznacene misto kde sme je zhruba potkali...schvalne se podivejte na prvni mozny najezd na dalnici , jakou museli ujet streku v protismeru !

[ Link ]

o 05.05.2010, 23:27 | Diner
no tak to je teda sila... jak z kobry... Jeden uz ani po te dalnici nemuze jet v klidu
o 05.05.2010, 23:48 | AR
hmm a pak nějaký střelec v levém co to honí dvoukilo a je vymalováno.
o 06.05.2010, 00:26 | Kesam
TAk to je slušnej masakr.
o 06.05.2010, 01:33 | zipp
no fuj...to jsou ale dementi
o 06.05.2010, 08:07 | Yawor
"Lituju toho ze mi jeste neprisla objednana kamera a ze nemam videozaznam"

jen pro info - co máš objednáno ? docela bych o tom přemýšlel...
o 06.05.2010, 08:14 | Milhauzz
Tak tenhle nepříjemnej zážitek bych si teda opravdu nepřál. Btw, pěkně napsáno, jsi jeden z mála, po kom se tu dá číst.
o 06.05.2010, 08:19 | Veva
tak to je slušnej masakr, jet sám a vidět to tak si asi zastavím a profackuju se, jestli to nebyli halucinace... Jinak ať je to jak je to, jsou to ko*oti!!!
o 06.05.2010, 08:31 | Bullman
to se natáčel nový díl Kobry 11
o 06.05.2010, 08:31 | cuir
tohle mam objednane.
[ Link ]
dneska v noci se mi o tom aji zdalo...a moc sem se nevyspal..kolega rikal ,ze v pohode...ze spal dobre...
o 06.05.2010, 08:33 | JP
Taky se mi stalo něco podobnýho, považuju to za prospěšný pokud se nic nestane:)). Člověk si připomene, že musí počítat naprosto s čímkoliv, aby na silnici dlouhodobě přežil. Každej kdo je potkal si už asi rozmyslí jet třeba 160 do pravotočivý dálniční zatáčky kde vidí jen kousek před sebe (napadá mě třeba ten klikatej kopec za Jabloncem směrem na Prahu), ale počítá s tim že je na dálnici, takže tam nic nebude.
o 06.05.2010, 08:33 | AR
jinak mě se to stalo taky, po dálnici z OV do FM cca před rokem možná dýl....ale tam to bylo tak že děda ve favu si prostě spletl najezdy na dalnici a misto aby najel na spravnou stranu najezdem tak najel na druhou pomocí sjezdu a už si to štrádoval v protisměru a očividně mu to nevadilo ;)
o 06.05.2010, 08:50 | tykeev
to cuir:
proč tam nejsou nikde ceny? nebo jsem slepejš?
o 06.05.2010, 09:48 | ibizman
hele kdo zna v Brne Hradeckou ulici... smer od Kr. pole ke Globusu... za Shellkou je kopec dolu... odbocka doleva k Brnocaru rovne hura smer SY... a v te krasne tahle zatacce ( kterou jsem si dycky vychutnaval tak ve 120km/, hlavne quli tomu houpaku, kterej byl v levym pruhu tesne pred horiznontem) a kdyz si tak jedu zhruba na urovni toho mostu... nastesti pro me jsem jel v levym pruhu... bo v pravym si to borec mazal tak 150 do protismeru..... od te doby tam jezdim radeji jako debil, pac clovek nikdy nevi, co za koko*a tam vyjede...
o 06.05.2010, 10:02 | cuir
tykeev: zkopiruj nazev kamerky a zadej do vyhledavace...vujedou ti ceny mezi 2-2,5 tisicema...tak se podivej na Aukro a tam ji panacci prodavaji za 500kc :D :D

co se tyka jizdy v protismeru tak stat se to muze ,ale tohle byl jasnej umysl a s plnym vedomim ty kreteni jeli v protismeru.

ibizman: tam to znam...pred cca rokem tam podobnej silenec co si vychutnaval ten houpacek na horizontu srazil cyklistku. Jen diky duchapritomnosti kolegyne z prace ,ktera tama jezdi kazdej den do Brna do hokny je na zivu. Poskytla ji prvni pomoc a zavolala sanitku..ostatni prej jen cumeli a nic nedelali.
Kolegyne je ze skautu a ma zdravotnickej kuraz...tez jsem skaut a at si kdo chce co chce rika...skautska oraganizace je dobra, protoze decka nauci spoustu veci a tohle je treba jedna znich.
Asi pred mesicem ta zenska volala kolegyni do prace a chce se s ni sejit a podekovat ji za zachranu zivota. Je dobre , ze jiz tama jezdis rozumne..je to tam hodne neprehledne...
o 06.05.2010, 10:42 | Radeggast
ibizman: Jo jo, tam je to zapeklitý... Kamoš si tam taky jednou valil asi 100 a přímo za tou zatáčkou stála kolona... Brzdil snad i očima, ale nakonec ubrzdil...
o 06.05.2010, 14:36 | Klobouk
bydlel sem tam pres 20 let vim dobre ktery misto myslite,a 120 na tom miste jezdi jen kvalitne vymastenej debil. A to bez pardonu.
o 08.05.2010, 23:41 | Pepe | Upraveno: 2010-05-08 23:45:27
Cuir: Ten pocit znam, stalo se mi to pred dvema lety v noci na ctyrproudovce nad Piskem smerem na Prahu v zatacce za tim tunelem. Jeli jsme v aute ctyri, kecali jsme, tak jsem si v tu chvili nebyl jisty, jestli jsem neco neprehlednul a jen jsme zirali. To nahle ticho si pamatuju...
Normalne tam jezdim v levym pruhu, tentokrat nastesti v pravym a ten v protismeru rozhodne nejel pod stovku.
o 09.05.2010, 09:08 | Rajdlos
taky jsem zazil, duchodce to valil v Moste pod Hnevinem ve Š120 :) nalepenej na svodidlech, spletl si nejspis odbocovaci pruh, ale v noci na dalnici to musi bejt lahoda
o 09.05.2010, 11:22 | ivls
taky se mi prihodilo:

smer breclav - brno a najednou v protismeru auto - nastesti bylo na dalnici celkem volno, ale i tak nic prijemneho
pak jsem volal policajty a uvazoval jestli to byl nejakej vul, kterej uzavrel sazku, nebo pomatenec, kterej se tam dostal ani nevedel jak
o 09.05.2010, 13:09 | madaros | Upraveno: 2010-05-09 13:14:36
cuir & yawor: me se dost libi tahle kamera do auta, diky softwareu je pak videt video kudy jedes+ukazatel na google maps a vypada to hodne zajimave
[ Link ]

a takhle to nataci,doufam ze tohle v zaznamu mit nikdy nebudu :(
[ Link ]
o 09.05.2010, 14:04 | Luke_288
zrovna ten den jsem jel D1 tam a zpátky a to zůžení ve směru Brno-Praha s policajtama si taky pamatuju, kus dál byl i nákladak ve škarpě. ty dva střelce jsem teda nepotkal...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3092 sekund.