Navštíveno 1384x

mam da dotazy, oba se tykaji kokty prvni generace v sedanu. 1. jak je pridelanej zadni znak? uloupnu ho z venku strunou? nebo musi dolu tapecak v kufru? 2. přestal fachat zapalovač, nesviti nenabiji. pojistky jsou ok, kabely jsou bez stavy, tak jsem sel, rozebral jsem prostredni tunel ze se kouknu kudy vedou draty a oni mrchy vedou hned pod ridicovou sedacku, tznm, nikam jsem se s nima dal nedostal. nevite nekdo, kudy vedou ty draty k zapalovaci? kam pokracujou? kde je muzu jeste promerit. dik
nic nevim, ale ad zapalovac - neni uz jednodussi natahnout novej kabel? :)
to mam jako poslední řešení, ale už se moc těším jak zkoumam kde v pojistkovce zezadu kouká kterej drát :-( se na to pak vyprdnu a dam to od baterky pres pojsitku rovnou přímo a bude... ale kdyby nahodou nekdo vedel kudy to vede, tak bych to preci jen rad promeril
no sak rikam natahnout novej komplet :) a kdyz uz budes v tom, rovnou pritahnes i napajeci na zesik a mas to :o)))
ne zadnej zesik se tahat nebude :-D to je auto co ma pul elektriky v prdeli :-D tam se zadny spotrebice pridavat nesmej :-D
ten znak je nalepený , takže v pohodě odlůpneš , bohužel ti tam ostanů dvě dírky , jejihž funkcu sem nepochopil
jura.j:funkca je na nasrání :-D a funguje dobře že ? :-D
no jo , dvě ďůrky a mosel sem lakovat celý kufr
njn...na pitchu to tam delaji...

05.05.2010, 21:05 |
sotek ad. zapalovač. Ted to řešil známej a snad se odpojí štáva pokud jsou od řidiče "zamčená" el. okna (kvůli dětem vzadu). Ale nevím to jistě.
S tím zapalovačem je to jak říká sotek - pokud jsou zamknutá zadní okna tak zapalovač nejde.

06.05.2010, 01:29 |
zipp bože co to je za kravinu? :-D:-D (tím nemyslím, že by to nebyla pravda, ale kdo proboha vymyslel takovou <>inu?)
cože :-D no je fakt že okna v zadu jsou myslim zamknutá, ale teda že by to bylo až takhle debilně, to se mi skoro nezdá, to hned zkusim, jakmile se k tomu autu dostanu ;)

06.05.2010, 13:34 |
JP Tak to je cool fičura:DD
michal: Jo ty okna jsou k nasrání. Ale nejsi jedinej kdo rozebral půl auta... Takovejch už bylo víc ;-)
jj potvrzuji... zapalovac se vypne, pri deaktivaci zadnich oken z mista ridice... :)
hodne lidi uz se na tom "spalilo" ;)
a dirky tam opravdu pod zanim znakem jsou ;)
klasická jakoby závada zamáčnuknutý zámek zadních oken a tím odpojený zapalovač.
[ Link ] a ty dirky jsou tam nymslím proto že původně měl být zadní znak asi nacvaknuty pomocí dvou nožiček do těch dírek.

07.05.2010, 12:47 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2010-05-07 12:48:43
Kouřit jsem přestal cca před rokem, teď už se jen nechávám, bohužel ale navigaci jinak nabíjet neumím... Krom toho teda mam pocit že zapalovačem v autě jsem si sígo stejně nikdy nezapaloval, vždycky jsem měl všude kolem sebe mraky zapalovačů ;)

07.05.2010, 21:25 |
Spooky1 | Upraveno: 2010-05-07 21:25:33
michal: Na OC foru co dal sonyk link toho najdeš hodně,ale chce to registraci...
tak pratele a kolegove, je to tak, staci odemknout zadni okynka a zapalovac jde. Idealni reseni pro rodice s detmi na ceste na dovolenou k mori, bud vam deti za jizdy vyskoci z okna, nebo budete moci pri jizde nabijet navigaci... Skoda - simply never
zapalovač-dětská pojistka