Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Pomoc s Wordem 2009

o Navštíveno 469x o
o 03.05.2010, 17:34 | DaveX
Dělám bakalářku a potřeboval bych tam vymyslet nějaký styl na číslování vzorců. Na všechno styly mám ale neumím přijít na to, jak udělat styl, že by číslování bylo zarovnané napravo a předtím text zarovnaný nalevo. Uměl by někdo poradit? Nebude jinak zbývat nic jiného, než tabulátor :o)

foto k příspěvku  od DaveX

o 03.05.2010, 17:36 | DaveX | Upraveno: 2010-05-03 17:46:25
up, spletl jsem se. Mám word 2007 ;)
o 03.05.2010, 18:01 | walish
co to rozdělit na sloupce?
o 03.05.2010, 18:04 | DaveX
Jo, ale jak zarovnám ty sloupce tak, aby ten vlevo měl zarovnání vlevo a ten druhý vpravo?
o 03.05.2010, 18:05 | walish
každý sloupec může mít jiné zarovnání ne?
o 03.05.2010, 18:11 | DaveX
no to nevím, ale patlat se s tím u každého vzorce se mi nechce.
o 03.05.2010, 18:29 | walish
já bych spíš to dal zarovnání jako sloupec,né všechno zvlášť
o 03.05.2010, 23:49 | Dr.T
misto sloupcu bych to resil radeji tabulkou, sloupce 3, prostredni prazdny, vzdy se hodi do rezervy a zbyle sloupce si zarovnas kazdy jak chces.
o 04.05.2010, 09:20 | schwaboid
Vyser se na zkurvenej Word a udělej to v Open Office, word je od začátku špatnej program, vhodnej max. pro sekretářky v bohatý nebo zoufalý firmě. Je drahej a umí míň než ten program zadarmo. Já mám malý Copycentrum a lidi mi nosej diplomky a další věci ve wordu, to je neštěstí.... Kompatabilita mezi jednotlivýma verzema wordu mizerná, nahrazuje písmo jak se mu zachce, okraje stránek a tím i číslování nedodržuje, děs, bída. Kolega má ve svým kompu 2003 já novej aktualizovanej Word Viewer on neotevře koncovku . docx mě zloběj odkazy v textu na url adresy. Ten Open Office má na liště tlačítko PDF, takže si to napíšeš jak potřebuješ a pak z toho uděláš pdfko a to otevřou na celým světě všichni stejně :-)
o 04.05.2010, 09:55 | DaveX
schwaboid: jj, možná pravda, ale 2007 taky přímo umožňuje uložit do PDF. Umím v něm celkem solidně, tak teď už to měnit nebudu :) Udělám to jak napsal Dr.T, sice to je trochu na dýl, ale zarovnání je dobré :)
o 04.05.2010, 10:00 | mr.brain
schwaboid: názor jako názor... Já třeba když mám něco vypotit v OO, tak nadávám ledva to zapnu, protože je to úplně jiný. Pro Office 2003 existuje comtability pack přímo od MS, takže všechny *.*x soubory pak otevřeš. Ovšem fakt je ten, že nejlepší je to dát do PDF a je pokoj.
o 04.05.2010, 12:16 | schwaboid
Kompatability pack mám a stejně to na některý věci nefunguje. Je pravda, že na to koukám z pohledu toho, kdo to tiskne a nedělá v tom, tak mě to tak přijde. Ale až to poneseš někam k tisku tak z toho to PDF udělej.
o 04.05.2010, 23:10 | Dr.T
doma delam v OO.O, ve sve firme taky OO.O, a bez vetsich potizi v zamestnani delam word 2007, na nekterych kompech i ty starsi verze - no problem, je to vse velice podobne, zakladem je ulozit z OO.O do *.doc a zachovat format
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3063 sekund.